Onları çok severdim çok yazık oldu. Zamanında israfı bitirdik palavraları attılar ama kendileri de bunun kralını yaptılar. 

O Zaman sizi geçmişe anılara yollayayım. 1.999 mesajım şimdi fotoğraf paylaşmaya gitmeden Phileas videosu atayım da geçmişe gidinOnları çok severdim çok yazık oldu. Zamanında israfı bitirdik palavraları attılar ama kendileri de bunun kralını yaptılar.![]()
Zaten kullanmaya çalıştılar. Fakat ne parçaları diğer otobüslerle uyumluydu ne de uyumlu motor bulunabildi.Bence
Bence Phileaslarda belki kullanılabilirdi. En azında 3-4 tane de olsa gittiği yere kadar. Baktın patladılar o zaman ilişkini keserdin. 1 Sefer atması bile kardır bence
Son dönemlerinde bolca kara duman atıyorlardı.O Zaman sizi geçmişe anılara yollayayım. 1.999 mesajım şimdi fotoğraf paylaşmaya gitmeden Phileas videosu atayım da geçmişe gidin
Sonunda en çok yapmak istediğim şeyi yaptım. 2000. mesajımı özelleştirdim2.000 Mesajımı A-1517'nin yeni aracı Olan Isuzu Citiport'a bilerek ayırdım. En sevdiğim model bu araçlar artık. Ayrıca şuanki halini çok beğendim şahsen. Aracın mal sahibine hayırlı olması dileğiyle kazasız belasız kullanırlar umarım.
Şöyle bir anım oldu bugün. Aslında A-1517'yi görmek için Kocasinan Sanayi Sitesine gitmiştim fakat bugünün pazar günü olduğunu unutmuşum ve site kapalıymış üzülerek etrafından dolanıp eve dönerken bir anda tamirhaneden çıkarılmış dışarı tutulduğunu gördüm. Araç aktif olarak seferlere başlamadı ama bence çok işi kalmamıştır artık yakında görürüz umarım. @Emirinho10 @Mert.
Ekli dosyayı görüntüle 75212
Ekli dosyayı görüntüle 75211
25.07.2025 15:35 - Kocasinan Sanayi Sitesi
Altına imzamı atarım. Son zamanlarda forumda okuduğum en iyi yazılardan biriydi eline sağlıkİETT filosunda şu an sağlam olarak sadece akia ve BMC Procity TR var diğerleri her zaman arıza yapıyor örneğin;
Sultangazi garajına bakın Conectoların yarısı arızalı otokarların yarısından fazlası arızalı
İkitelli'ye geliyoruz Karsan körüklülerin yarısından fazlası arızalı eski kasa BMC Procityler ölü gibi Mercedes Benz Citarolar artık son günlerinde zaten Temsa Avenue LF CNG ler hergün arıza yapıyor zaten geriye de sadece BMC Procity TR kaldı onunla idare ediyoruz.
Kağıthane ye bakınca zaten solo Karsanlar patlamaya hazır bomba gibiler her ne kadar sevsem de gerçekten çok sıkıntılılar
Edirnekapı Garajına geldik orda da Akia metrobüsler sağlam capacityler artık yavaş yavaş ölmeye başladı evet sadece 1 fire var ama çoğu seferini tamamlayamıyor ve dinlenmeden çalıştıkları için ömürleri kısalıyor
Topkapı garajına geldiğimizde zaten sadece Akia Ultra LF12 ler var ve en sağlam şu anda onlar
Hasanpaşa garajına geldiğimizde Conecto metrobüsler can çekişiyor klimaları çalışan Conecto bulmak artık imkansız Otokar metrobüsler bu yaşta bu kadar sıkıntılı ise 2 3 sene sonrayı düşünemiyorum
Anadolu garajına geldiğimizde körüklü Conectoların yarısı yine arızalı citarolar yine öyle yaşları da doldu zaten
Şahinkaya garajına geldiğimizde ordaki solo ve körüklü Citarolar her ne kadar diğerlerine göre daha iyi olsa da son günlerini yaşadıkları aşikar
Yunus garajına bakıyoruz Sultangazi garajınadaki kadar olmasa Otokarlar yine sıkıntılı
Sarıgazi de bir o kadar aynı
Yani İETT filosunda o kadar araç var ama toplasan 1000 1500 araç sağlam işte bu felaket demek ya yeni araç almak zorundalar ya da batacaklar
Rica ederim hocam sizin de 2000.mesajınızı kutluyorum daha nice 2000 mesajlarınız olsunAltına imzamı atarım. Son zamanlarda forumda okuduğum en iyi yazılardan biriydi eline sağlık
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah. Aynı performansı senden de bekliyorum. Yazılarını sürekli takip ediyorumRica ederim hocam sizin de 2000.mesajınızı kutluyorum daha nice 2000 mesajlarınız olsun
Teşekkür ederim hocam forumu düzgün kullanan herkesin takipcisiyizÇok teşekkür ederim hep birlikte inşallah. Aynı performansı senden de bekliyorum. Yazılarını sürekli takip ediyorum![]()
Hahaha sorma yaNormal bitti oyun başladı
Yandaş besleme simülatör
Yeni simgeler hat mantığını gereksiz karmaşıklaştırmıyor mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.