Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

O Bölgeyi kullananlara geçmiş olsun o zaman. Benim ilişkim kesildi orayla mutluyum 😁
Benim 146 ve 76D'den sonra en çok kullandığım bölgelerden. :(
Araçların durumu kışın iyi. Yazın kötü. Kışın ne güzel kalorifer gibi en arkada oturuyorum. Yazın en önde otursam bile yanıyorum.

Konu sahibi
Benim 146 ve 76D'den sonra en çok kullandığım bölgelerden. :(
Araçların durumu kışın iyi. Yazın kötü. Kışın ne güzel kalorifer gibi en arkada oturuyorum. Yazın en önde otursam bile yanıyorum.
Evet kışın bizim içinde iyidi ama yazın bedava hamam :D

142 142A ve 144A bölgesindeki araçlara belediyenin müdahale etmesi lazım artık yemin ederim TCV ler onlardan daha iyi klima konusunda birde anlamadığım bunlar muayeneden nasıl geçiyor muayeneden geçiren amirin de sorgulanması lazım bu kadar olmaz yani
Sonra da bana kızıyorlar irfanın gözaltına alınmasını neden hoş karşıladın diye. E ekrem başkan irfanı görevden almıyorsa biz ne yapalım.

Konu sahibi
142 142A ve 144A bölgesindeki araçlara belediyenin müdahale etmesi lazım artık yemin ederim TCV ler onlardan daha iyi klima konusunda birde anlamadığım bunlar muayeneden nasıl geçiyor muayeneden geçiren amirin de sorgulanması lazım bu kadar olmaz yani
Her bindiğimde bunu sorguluyorum. Ulan bu araçlarda klima namına bir şey yok. Herkesin elinde yelpaze var onla serinliyor. Camları açıyoruz nasıl da devam edebiliyor. Hani klima açmama cezası vardı

1000000318.jpg

İstanbul ile alakası yok ama dün İnstagram da böyle bir sayfaya denk geldim.Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesinin otobüslerinin ne kadar dolu olduğunu felan paylaşıyor.3 kapılı körüklü Citaro var.Bir gönderide de Citaro giderken sağa sola sallanıyor baya onun içten görüntüleri var değişik geldi bana bu şekil araçları

Ekli dosyayı görüntüle 75491
İstanbul ile alakası yok ama dün İnstagram da böyle bir sayfaya denk geldim.Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesinin otobüslerinin ne kadar dolu olduğunu felan paylaşıyor.3 kapılı körüklü Citaro var.Bir gönderide de Citaro giderken sağa sola sallanıyor baya onun içten görüntüleri var değişik geldi bana bu şekil araçları
Ambargo sağolsun değişik değişik ülkelerden araçlar geliyor. Hiç unutmuyorum iki tane siyah volkswagen görmüştüm yan yana aynı model mi hatırlamıyorum biri japonyadan biri avrupada bir ülkeden gelmeydi

Marketlerde de aynı durum var

Bu sabah 04:30’da Sultangazi Garajı karışmış . Link atılmıyor mu hala bilmiyorum ama atılmıyosa da silinir mesaj en kötü .
Belediye İş Sendikası mensupları garajı basıp , şoförleri kendi sendikalarına geçirmeye çalışmışlar ( paylaşan sitenin yazısı )

Bu sabah 04:30’da Sultangazi Garajı karışmış . Link atılmıyor mu hala bilmiyorum ama atılmıyosa da silinir mesaj en kötü .
Belediye İş Sendikası mensupları garajı basıp , şoförleri kendi sendikalarına geçirmeye çalışmışlar ( paylaşan sitenin yazısı )

iett kadrosunda önde gelenlerin gözaltına alınmasını fırsat bilmişler bu sendikaların yaptıkları kendi ayaklarına sıkmak

Geri
Üst Alt