Hayır.2011 yılından beri buradasın anladık. Her defasında 2011 vurgusu yapıyorsun. Ben de 2012 yılından beri varım. İftira attığım yok, olanları söylüyorum sadece.
Hayır.2011 yılından beri buradasın anladık. Her defasında 2011 vurgusu yapıyorsun. Ben de 2012 yılından beri varım. İftira attığım yok, olanları söylüyorum sadece.
Niye ki hani semih hatların kısalmasından memnundu. Neden 50AT'den nefret ediyor.bir de sanırım sıkıntılı olduğun mahale yollamışlar
İkide bir bize akiadan nefret ettiğini dayatmaya çalışıyorsun. İnan bunun bizim için hiç önemli yok.Siteden sizin gibi kışkırtıcılar sayesinde atılıyorum eserinle gurur duy. Birde utanmadan söylüyorsun yüzünde kızarmıyor. Siteden atılmam için bir sebep söyle. Asıl sizin gibi trollerin atılması lazım. Herşeyi abartan sizsiniz.
Hacı abi , kim şimdi benim seferlerim olmuyor / artmıyor diye Gaziyi suçladı ? Sadece Gazi Mahallesini beğenmediğimi belirttim mesajımda . Senin hiç beğenmediğin başka bir mahalle ya da ilçe yok mu ? Kuyumcukenti de sevmem mesela ? Hep yanlış algıladığın için bu forumda tartışıyoruz bak .Niye ki hani semih hatların kısalmasından memnundu. Neden 50AT'den nefret ediyor.
Bu arada 50AT dahil olmak üzere 2024'den bu yana kapanan tüm hatların kapanmasına sebep olan ne kadar hat varsa hiç birisini sevmiyorum 50, TM ve SM türevli hatları.
Semih'in anlamadığı şey. 36V'nin seferleri artmıyorsa bunun sorumlusu neden başka bir mahalle olsun. 36V'nin seferleri azsa gazideki seferlerde az. Adamlar birçok hattı biçtiler bu mahalle de. Aynısı cebecide de oldu. Hatları kapattılar, seferleri azalttılar. O güzel 36CE hattıma bile dokundular. Ya 36G-36Z-36L'ye varana kadar kapattılar siz yine yatın kalkın bu mahalleye dua edin o hatlar bu mahalle ve muhtarı sayesinde geri açılmıştır. En sonunda da alay eder gibi 49G'ye günlük sadece 2 sefer verdiler ve o seferin birinde de araç arıza yaptı bu ayıp herkese yeter de artar. En sonunda da 36T'yi bile kapattılar ne için 50AT çöpü için.
Ben 50, TM ve SM'li hatları çöp, kısa olarak nitelendiriyorum.
Zamanında citarolar cebeci de fink atarken gazi de citaronun c si yoktu. Bak 2026'ya giricez solo citaro görmemiş ender yerlerden biridir. Ebesinin örekesi silivri çatalca bile citaro gördü be.
Gazi dediğin yer O345 bile görmemiş bir mahalleydi bu araçların son demlerine kadar ama yeşilpınar ve cebeci de O345'ler de vardı. Sonra otobüs seferlerine gelirsek yeşilpınar'ın seferleri gaziye göre her zaman her zaman daha çoktu.
Yani gazi üvey evlat muamelesi görüyordu ama ona rağmen eski toplu taşıma kalitesi daha iyiydi çünkü aktarmasız raylı sistem dayatmasız sefer sıklığı çok iyi olmasa da iyi olan bir düzen vardı. Şimdi ne var soruyorum. Minibüsleri kaldırır. Otobüsleri kaldırır. Ne kardeşim bu. Her zaman diyorum tepkinizi yanlış yöne yöneltiyorsunuz. Cebeci ve yeşilpınar dün sıkıntı çekmiyordu gazi dün olmakla birlikte bugün de çekiyor. Bunun yanında cebeci ve yeşilpınar da çekiyor. Ufacık çocuk bile ekrem başkanın kulağına eğilip demedi bekliyorum TM10 gelmiyor sen neden kaldırdın 49Y'yi?
Biraz açın gözünüzü.
Ben akiaları çok sevdiğim için alınıyorum raharsız oluyorsanız özür dilerimİkide bir bize akiadan nefret ettiğini dayatmaya çalışıyorsun. İnan bunun bizim için hiç önemli yok.
Yorumum size değildi.Ben akiaları çok sevdiğim için alınıyorum raharsız oluyorsanız özür dilerim
Man’ın fabrikası ankara’da zaten? Yerli değil mi? İhalelere hiç katıldığını görmedim ama galiba alman merkezi finansal sıkıntılarla boğuşuyor ama satın alınmak yaramadı onlaraMAN aşığıysanız Konya Belediyesi’nde birdolu var orada binebilirsiniz. Uygun finansman ve yerli üretim şartları karşılandığı zaman İstanbul’a da gelir.
Suçlamaktan ziyade hermesi etiketleyip şu lafı dediğin için ben üzüldüm sen hermese dedin ki daha önce de yazdık ne olduğunu biliyorsun dedin. İyi de ben hayatım boyunca kavgadan nefret ettim ister inan ister inanma sadece haksızlığa gelemiyorum. Yoksa gaziyi yerden yere vur bana ne. Yeri geliyor bende bazen eleştiriyorum.Hacı abi , kim şimdi benim seferlerim olmuyor / artmıyor diye Gaziyi suçladı ? Sadece Gazi Mahallesini beğenmediğimi belirttim mesajımda . Senin hiç beğenmediğin başka bir mahalle ya da ilçe yok mu ? Kuyumcukenti de sevmem mesela ? Hep yanlış algıladığın için bu forumda tartışıyoruz bak .
Son 2-3 gündür iyiyiz mesela . Bırakta şöyle kalsın .
Çok okumadıysan O1264 50AT de ona sevinmişim . Hep arıza veriyor bizim hattımızda . Gazi de çalışsın işte
Evet MAN yerli üretimdir. Hatta İETT’nin çift körüklü metrobüs ihalesine de teşekkür mektubu vermişti. Eğer teklif verseydi belki de çift körüklü alışılmışın dışında bir MAN görecektik.Man’ın fabrikası ankara’da zaten? Yerli değil mi? İhalelere hiç katıldığını görmedim ama galiba alman merkezi finansal sıkıntılarla boğuşuyor ama satın alınmak yaramadı onlara
Hee ondan mı yazdın öyle ? “ Sıkıntılı olduğun mahalle hemde “dedi hermes sadece , bence sorun yok . Kimse haksızlığa uğramıyor yaniSuçlamaktan ziyade hermesi etiketleyip şu lafı dediğin için ben üzüldüm sen hermese dedin ki daha önce de yazdık ne olduğunu biliyorsun dedin. İyi de ben hayatım boyunca kavgadan nefret ettim ister inan ister inanma sadece haksızlığa gelemiyorum. Yoksa gaziyi yerden yere vur bana ne. Yeri geliyor bende bazen eleştiriyorum.
36V’nin seferlerinden semih memnundu? Hala kötü durumda mı?Suçlamaktan ziyade hermesi etiketleyip şu lafı dediğin için ben üzüldüm sen hermese dedin ki daha önce de yazdık ne olduğunu biliyorsun dedin. İyi de ben hayatım boyunca kavgadan nefret ettim ister inan ister inanma sadece haksızlığa gelemiyorum. Yoksa gaziyi yerden yere vur bana ne. Yeri geliyor bende bazen eleştiriyorum.
Nasıl yani iyi de sen 36V'nin seferlerinin artmasını istemiyor muydun bundan başlamamış mıydı hikaye şaşırdım şimdi.
Ben hatlarımı istiyorum. Bana hatlarımı geri verHee ondan mı yazdın öyle ? “ Sıkıntılı olduğun mahalle hemde “dedi hermes sadece , bence sorun yok . Kimse haksızlığa uğramıyor yani![]()
Yoo memnunum şuan . Böyle bir şey demedim36V’nin seferlerinden semih memnundu? Hala kötü durumda mı?
Genel müdür olursam söz getiricemBen hatlarımı istiyorum. Bana hatlarımı geri ver![]()
50B'ye bir veya iki kez bindim hoşta bir hattı bence güzergah olarak. 94Y'den baya farklı gidiyor demi tam bilmiyorum çünkü.50B hariç tüm 50lerin soyu kurusun![]()
Bu İETT aktarma merkezi mevzusunu beceremedi. Koskoca peronlar kullanılmıyor bu alibeyköy sevdasından ona üzülüyorum. Benim fikrim şu yöndedir: Alibeyköy büyük aktarma merkezi olsun tamam. Ama diğer peronlar yabana atılmamalı, o peronları da yerel halka hizmet verecek şekilde ayarlanmalıdır. Mesela Çırçır Metro büyütülüp ve GOP Yenimahalle peronları iyi planlanıp Gaziosmanpaşa halkına hizmet verecek şekilde ayarlanmalıdır. Karadeniz Peron atıl olmamalı, Küçükköy, Karadeniz Mah gibi yerlere hizmet verecek şekilde olmalıdır. Mesela Çırçır Metro’dan Taksim’e gitmek isteyen, 4. Levent’e gitmek isteyen Alibeyköy’e bunun için aktarma yapmamalıdır. Bakırköy’e, Kağıthane’ye, Çırçır’a ters düşen yerlere gidecekse yapmalıdır Alibeyköy’e aktarmayı.Ben hatlarımı istiyorum. Bana hatlarımı geri ver![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.