Hayır.Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün
Hayır.Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün
Zorlu şartlar altında çalışan işçiler evine dönerken ya bugün Akia gelmiş eve dönmüyorum mu diyecekler. Adamlar hangi hattı bekliyorsa gelir gelmez biniyorlar. Biz bekleyebiliyoruz çünkü hobi için yapıyoruz. Sevdiğimiz modele binmek istiyoruzYav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün
Başkası bizi ilgilendirmiyor. Konumuz otobüsler. Sıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum.Zorlu şartlar altında çalışan işçiler evine dönerken ya bugün Akia gelmiş eve dönmüyorum mu diyecekler. Adamlar hangi hattı bekliyorsa gelir gelmez biniyorlar. Biz bekleyebiliyoruz çünkü hobi için yapıyoruz.
Bunu bana mı diyorsun. Sırf en sevdiğim araç alındı diye 2 kere sanayi sitesine gidip gördüm aracı görmeye gittim. @Emirinho10 'nun sevdiği araç değişince onu da görmeye gittim sırf fotoğraf çekmek için. Ben mi sıradanım? 2.000 Mesajıma özel bir fotoğraf daha paylaşacağım bugün çektim. Pazar pazar gittim sırf insanlar yeni alınan aracı görsünler diye ters kalan yere gidip fotoğraf çektimSıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum.
Bende biliyorum otobüse binenlerin yüzde 99'unun umrunda değil, bilmezler bile hangi markaymış modelmiş. Ama fark yaratırsan o farkın farkına varırlar. Mesela yeni kasa capacity ve man lions city gibi. Bunun örneklerini konya ve gaziantep'te gördük.Bunu bana mı diyorsun. Sırf en sevdiğim araç alındı diye 2 kere sanayi sitesine gidip gördüm aracı görmeye. @Emirinho10 'nun sevdiği araç değişince onu da görmeye gittim sırf fotoğraf çekmek için. Ben mi sıradanım? 2.000 Mesajıma özel bir fotoğraf daha paylaşacağım bugün çektim
Patates karşılığı alınan otobüste ne albenisi Allah aşkına ya.İkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
Siyasi sebeplerden dolayı sallıyorlar.Bu milletteki akia nefteti nereden geliyor? Ama 2024 otokar falan diyorsunuz da otobüsü bağlamıyor çok güzel bir araç
O patatesi artık ithal ediyoruzPatates karşılığı alınan otobüste ne albenisi Allah aşkına ya.
Siyasi sebep mi. Bin kere de değil milyon kere söyledim CHP ve TİP'li olduğumu solcu özgürlükçü cumhuriyetçi olduğumu. Yanlış yapan bizden de olsa sen yanlış yaptın veya şurda hata yaptın demeyi bilmeliyiz. Yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür.Siyasi sebeplerden dolayı sallıyorlar.
Ben akia’yı hata görmüyorum. BMC artık satmaz İETT’ye bakımları da anlaşma gereği yapıyorlar filoda da milyon tane otokar var hepsi birbirine benziyor zaten şöyle değişik serseri kurşun tipli bir araba getirdiler bize hala mercedes mercedes deniyor ben bunu anlayamıyorum marka takıntılı olmak her zaman yıkımı getirirSiyahi sebep mi. Bin kere de değil milyon kere söyledim CHP ve TİP'li olduğumu solcu özgürlükçü cumhuriyetçi olduğumu. Yanlış yapan bizden de olsa sen yanlış yaptın veya şurda hata yaptın demeyi bilmeliyiz. Yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür.
Filo akiayla dolunca da aynısını der misin her taraf akia doldu hepsi birbirine benziyor diye.Ben akia’yı hata görmüyorum. BMC artık satmaz İETT’ye bakımları da anlaşma gereği yapıyorlar zaten filoda da milyon tane otokar var hepsi birbirine benziyor zaten şöyle değişik serseri kurşun tipli bir araba getirdiler bize
Her şeyi neden bu kadar abartıyorsun? Siteden atılıp yeniden geliyorsun, fikirlerini söyle tabi ama konudan çok kopuyorsunuz.Filo akiayla dolunca da aynısını der misin her taraf akia doldu hepsi birbirine benziyor diye.
Ararsın ararsın birgün o beğenmediğin otokarları da ararsında bulamazsın. Bilmem hangi ilin köyüne hibe edilmiş vaziyette bulursun.
Otokarları çok seviyorum gücendim bu sözünüze benim için otobüs olsun en azından avenue gibi insan değil de hayvan taşınıyormuş gibi tasarlanmasınFilo akiayla dolunca da aynısını der misin her taraf akia doldu hepsi birbirine benziyor diye.
Ararsın ararsın birgün o beğenmediğin otokarları da ararsında bulamazsın. Bilmem hangi ilin köyüne hibe edilmiş vaziyette bulursun.
Siteden sizin gibi kışkırtıcılar sayesinde atılıyorum eserinle gurur duy. Birde utanmadan söylüyorsun yüzünde kızarmıyor. Siteden atılmam için bir sebep söyle. Asıl sizin gibi trollerin atılması lazım. Herşeyi abartan sizsiniz.Her şeyi neden bu kadar abartıyorsun? Siteden atılıp yeniden geliyorsun, fikirlerini söyle tabi ama konudan çok kopuyorsunuz.
Sen eski sitede de böyleydin. Sana karşı bir şey söylediğimizde hemen yükseliyorsun. Yüzüm neden kızaracakmış ki, ben olanları söylüyorum sadece.Siteden sizin gibi kışkırtıcılar sayesinde atılıyorum eserinle gurur duy. Birde utanmadan söylüyorsun yüzünde kızarmıyor. Siteden atılmam için bir sebep söyle. Asıl sizin gibi trollerin atılması lazım. Herşeyi abartan sizsiniz.
Eski siteyi geç. Eskisi yenisi yok ben 2011'den beri hergün burdayım. Sen ve senin gibi türemeler bana iftira atamaz. Yükselmek falan da yok normal şekilde yazıyorum. Aynaya bak kendi yüzüne. Seni tanımıyorum bile ne eski sitesi. Belli ki o zaman orda da kışkırtıyormuşsun.Sen eski sitede de böyleydin. Sana karşı bir şey söylediğimizde hemen yükseliyorsun. Yüzüm neden kızaracakmış ki, ben olanları söylüyorum sadece.
2011 yılından beri buradasın anladık. Her defasında 2011 vurgusu yapıyorsun. Ben de 2012 yılından beri varım. İftira attığım yok, olanları söylüyorum sadece.Eski siteyi geç. Eskisi yenisi yok ben 2011'den beri hergün burdayım. Sen ve senin gibi türemeler bana iftira atamaz. Yükselmek falan da yok normal şekilde yazıyorum. Aynaya bak kendi yüzüne.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.