Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
İkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
Şuan hobi olarak düşündüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Otobüsleri sadece ulaşım araçları olarak A noktasından B noktasına gitmek için kullananların inanın bana gram umurlarında değil. Akia ne desen cevap veremezler. Markaları bilmezler. Sadece otobüsün arıza yapmamasını, seferlerin iptal olmamasını ve yazın klimaların çalışmasını istiyorlar. Romatikleştirmeye gerek yok

Şuan hobi olarak düşündüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Otobüsleri sadece ulaşım araçları olarak A noktasından B noktasına gitmek için kullananların inanın bana gram umurlarında değil. Akia ne desen cevap veremezler. Markaları bilmezler. Sadece otobüsün arıza yapmamasını, seferlerin iptal olmamasını ve yazın klimaların çalışmasını istiyorlar. Romatikleştirmeye gerek yok
Tamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.

Konu sahibi
Tamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.
Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün

Dünyanın en zengin şehri mi yarıldım
İstanbul'da dönen paradan. Harcanan paradan. Belediyeye verdiğimiz vergilerden. Belediyenin kazandığı paralardan haberin var mı.

İstanbul burası İstanbul sıradan bir şehir değil. Lahor değil burası. Sadece halka para yok anlamıyor musunuz. Ekrem başkan makam aracını mercedes vito tercih eder ve transporter tercih etmez ama bize de akia'yı layık görür. Mercedesi tuzlu bulur. Uyanın biraz.

Konu sahibi
Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün
Zorlu şartlar altında çalışan işçiler evine dönerken ya bugün Akia gelmiş eve dönmüyorum mu diyecekler. Adamlar hangi hattı bekliyorsa gelir gelmez biniyorlar. Biz bekleyebiliyoruz çünkü hobi için yapıyoruz. Sevdiğimiz modele binmek istiyoruz

Zorlu şartlar altında çalışan işçiler evine dönerken ya bugün Akia gelmiş eve dönmüyorum mu diyecekler. Adamlar hangi hattı bekliyorsa gelir gelmez biniyorlar. Biz bekleyebiliyoruz çünkü hobi için yapıyoruz.
Başkası bizi ilgilendirmiyor. Konumuz otobüsler. Sıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum.

Otobüsten hiç anlamayan birine sorsan bu ne marka mercedes der. Ama akia'yı sorduğun zaman ağzı açık kalır. Tiktok'u bile çekilmedi mi bakın 17 milyonluk mercedese biniyorum diye.

Konu sahibi
Sıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum.
Bunu bana mı diyorsun. Sırf en sevdiğim araç alındı diye 2 kere sanayi sitesine gidip gördüm aracı görmeye gittim. @Emirinho10 'nun sevdiği araç değişince onu da görmeye gittim sırf fotoğraf çekmek için. Ben mi sıradanım? 2.000 Mesajıma özel bir fotoğraf daha paylaşacağım bugün çektim. Pazar pazar gittim sırf insanlar yeni alınan aracı görsünler diye ters kalan yere gidip fotoğraf çektim

Bunu bana mı diyorsun. Sırf en sevdiğim araç alındı diye 2 kere sanayi sitesine gidip gördüm aracı görmeye. @Emirinho10 'nun sevdiği araç değişince onu da görmeye gittim sırf fotoğraf çekmek için. Ben mi sıradanım? 2.000 Mesajıma özel bir fotoğraf daha paylaşacağım bugün çektim
Bende biliyorum otobüse binenlerin yüzde 99'unun umrunda değil, bilmezler bile hangi markaymış modelmiş. Ama fark yaratırsan o farkın farkına varırlar. Mesela yeni kasa capacity ve man lions city gibi. Bunun örneklerini konya ve gaziantep'te gördük.

Siyasi sebeplerden dolayı sallıyorlar.
Siyasi sebep mi. Bin kere de değil milyon kere söyledim CHP ve TİP'li olduğumu solcu özgürlükçü cumhuriyetçi olduğumu. Yanlış yapan bizden de olsa sen yanlış yaptın veya şurda hata yaptın demeyi bilmeliyiz. Yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür.

Zamanında kadiri de yerden yere vurdum sırf bmc almak için 1 ihaleyi defalarca iptal etti 1,5 sene uğraştırdı evet sene 2016 iyi hatırlayın ve defalarca atıldım wowdan.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt