Dünyanın en zengin şehirlerinden biriyiz. Reklam bütçesine ayırana kadar üstüne 2 daha koyarlar giderler otokar alırlar.Kasada para yoksa belediye başkanı ne yapsın ?
Dünyanın en zengin şehirlerinden biriyiz. Reklam bütçesine ayırana kadar üstüne 2 daha koyarlar giderler otokar alırlar.Kasada para yoksa belediye başkanı ne yapsın ?
Şuan hobi olarak düşündüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Otobüsleri sadece ulaşım araçları olarak A noktasından B noktasına gitmek için kullananların inanın bana gram umurlarında değil. Akia ne desen cevap veremezler. Markaları bilmezler. Sadece otobüsün arıza yapmamasını, seferlerin iptal olmamasını ve yazın klimaların çalışmasını istiyorlar. Romatikleştirmeye gerek yokİkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
Yapılmışı var. Mercedes citaro. Man lions city.@Rick Grimes bir projeye katıl ve Otobüslere Kutuplardaki Soğukları hissettirecek bir baba yiğit klima geliştir.
Dünyanın en zengin şehri mi yarıldımDünyanın en zengin şehirlerinden biriyiz. Reklama bütçesine ayırana kadar üstüne 2 daha koyarlar giderler otokar alırlar.
Tamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.Şuan hobi olarak düşündüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Otobüsleri sadece ulaşım araçları olarak A noktasından B noktasına gitmek için kullananların inanın bana gram umurlarında değil. Akia ne desen cevap veremezler. Markaları bilmezler. Sadece otobüsün arıza yapmamasını, seferlerin iptal olmamasını ve yazın klimaların çalışmasını istiyorlar. Romatikleştirmeye gerek yok
Sadece biz talep ediyoruz (10 kişi)İstanbul için geçerli değil bu. İstanbul Dünya başkentiyse citaro veya man almak zorundasın. Çünkü vergi aldığın halk senden bunu talep ediyor. Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.
+1Sadece biz talep ediyoruz (10 kişi)
Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşünTamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.
Akia’nın VUUUV yapan şanzımanı varİkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
İstanbul'da dönen paradan. Harcanan paradan. Belediyeye verdiğimiz vergilerden. Belediyenin kazandığı paralardan haberin var mı.Dünyanın en zengin şehri mi yarıldım
Hayır.Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün
Zorlu şartlar altında çalışan işçiler evine dönerken ya bugün Akia gelmiş eve dönmüyorum mu diyecekler. Adamlar hangi hattı bekliyorsa gelir gelmez biniyorlar. Biz bekleyebiliyoruz çünkü hobi için yapıyoruz. Sevdiğimiz modele binmek istiyoruzYav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün
Başkası bizi ilgilendirmiyor. Konumuz otobüsler. Sıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum.Zorlu şartlar altında çalışan işçiler evine dönerken ya bugün Akia gelmiş eve dönmüyorum mu diyecekler. Adamlar hangi hattı bekliyorsa gelir gelmez biniyorlar. Biz bekleyebiliyoruz çünkü hobi için yapıyoruz.
Bunu bana mı diyorsun. Sırf en sevdiğim araç alındı diye 2 kere sanayi sitesine gidip gördüm aracı görmeye gittim. @Emirinho10 'nun sevdiği araç değişince onu da görmeye gittim sırf fotoğraf çekmek için. Ben mi sıradanım? 2.000 Mesajıma özel bir fotoğraf daha paylaşacağım bugün çektim. Pazar pazar gittim sırf insanlar yeni alınan aracı görsünler diye ters kalan yere gidip fotoğraf çektimSıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum.
Bende biliyorum otobüse binenlerin yüzde 99'unun umrunda değil, bilmezler bile hangi markaymış modelmiş. Ama fark yaratırsan o farkın farkına varırlar. Mesela yeni kasa capacity ve man lions city gibi. Bunun örneklerini konya ve gaziantep'te gördük.Bunu bana mı diyorsun. Sırf en sevdiğim araç alındı diye 2 kere sanayi sitesine gidip gördüm aracı görmeye. @Emirinho10 'nun sevdiği araç değişince onu da görmeye gittim sırf fotoğraf çekmek için. Ben mi sıradanım? 2.000 Mesajıma özel bir fotoğraf daha paylaşacağım bugün çektim
Patates karşılığı alınan otobüste ne albenisi Allah aşkına ya.İkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
Siyasi sebeplerden dolayı sallıyorlar.Bu milletteki akia nefteti nereden geliyor? Ama 2024 otokar falan diyorsunuz da otobüsü bağlamıyor çok güzel bir araç
O patatesi artık ithal ediyoruzPatates karşılığı alınan otobüste ne albenisi Allah aşkına ya.
Siyasi sebep mi. Bin kere de değil milyon kere söyledim CHP ve TİP'li olduğumu solcu özgürlükçü cumhuriyetçi olduğumu. Yanlış yapan bizden de olsa sen yanlış yaptın veya şurda hata yaptın demeyi bilmeliyiz. Yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür.Siyasi sebeplerden dolayı sallıyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.