Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerek
Tm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.

Konu sahibi
Tm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.
Zor bir işlem olsa haklısın fakat web sitesinden 2-3 dakikanı almayacak işlem olduğu için daha sağlıklı bence. Bu sayede en azından İstanbul halkı yararlanıyor her şeyden

İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Zamanında Solaris firması ile İZBB'nin yedek parça tedariksizliğinden dolayı davalık olduğunu da duysan hiç de imrenmezsin. İkinci bir phileas vakasına gerek yok.

Zamanında Solaris firması ile İZBB'nin yedek parça tedariksizliğinden dolayı davalık olduğunu da duysan hiç de imrenmezsin. İkinci bir phileas vakasına gerek yok.
Duymaz mıyım hiç haberim vardı aslında. Ama Solaris gitti otobüs hediye vermedi mi Eshot'a? Yoksa pardon kiralamış mıydı ESHOT adına öyle tuhaf birşeyler olmuştu ama unuttum işte.

Konu sahibi
Ya @Semih19-2 o pp ne ssi sonradan fark ettim konuya attıktan sonra imposter gibi arada durmuşsun :ROFLMAO:

Ekran görüntüsü 2025-07-26 224921.png

Geçen ki bmc kazasının iç videosunu izledim de ürkütücüydü. Şoför seyir halindeyken ayağa kalkıp mastürbasyon yaparken şaka şaka cebinden birşey çıkartmaya çalışırken ondan sonra direksiyon hakimiyetini kaybediyor.

Güler misin ağlar mısın. O kadar trajikomik ve aynı zamanda da üzücü bir kaza ki yani yok yere anlıyor musunuz. Olan giden ve yaralanan canlara oldu. Şoför dua etsin bmcler genel de sağlam olur başka araç olsa ohoo ön taraf daha fazla hasar alabilirdi diye düşünüyorum yani bilemiyorum düşüncem bu şekilde.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama bana Otokar'ın Kent 290LF modeli Kent LF modelinden daha çekici geliyor. 2011-2012-2013 kasa Kent 290LF'leri daha çok seviyorum. Kent LF'ye geçtiklerinden beri bir robotlaşma mevcut. Her kasa neredeyse aynı bazı teknik özellikler hariç. O yüzden 290LF candır. Azda kalmış olsa ÖHO'dakiler de dahil

Ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama bana Otokar'ın Kent 290LF modeli Kent LF modelinden daha çekici geliyor. 2011-2012-2013 kasa Kent 290LF'leri daha çok seviyorum. Kent LF'ye geçtiklerinden beri bir robotlaşma mevcut. Her kasa neredeyse aynı bazı teknik özellikler hariç. O yüzden 290LF candır. Azda kalmış olsa ÖHO'dakiler de dahil
Kent 290 LF'ler daha dolu ve yalıtımlı iken, Kent LF'ler daha standart ve baz.

Geçenlerde chatgpt'ye otobüslerin ön camının ortadan ikiye ayrılmış çift cam ve tek parça cam farkını sorduğum da bana maliyet yüzünden demişti. Yani hasar aldığında bir parçayı değiştirerek yırtabilirsin.Ve parayı bir kenara bırakırsak hangisi daha estetik duruyor dediğimde de oda benim gibi tek parça olanı seçmişti.

İETT'nin O345'leri bu konuda da EGO'nun man lions classic'lerinden bir adım önde mesela.

EGO'nun O345'leri kafam da neden çift camlı kalmış...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt