Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İstanbul için geçerli değil bu. İstanbul Dünya başkentiyse citaro veya man almak zorundasın. Çünkü vergi aldığın halk senden bunu talep ediyor. Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.

İnan dışarıdan gelen kimsenin umurunda değil otobüslerin markası. Turist bizim mercedes aldığımızı görse aksine kendi ülkesine katkı sağladığımız için teşekkür eder.

Son düzenleme:
Konu sahibi
İnan dışarıdan gelen kimsenin umurunda değil otobüslerin markası. Turist bizim mercedes aldığımızı görse aksine kendi ülkesine katkı sağladığımız için teşekkür eder.
Bencede katılıyorum. Sadece dışarıdan bakıldığında yıkık dökük olmasın yeter. Yolcu bindiğinde klimaları aktif çalışsın araç gitsin yeter. Yoksa markasının ne önemi var dediğin gibi

Zaten bizim taşımamız için yetkimiz yok. Moderatör veya yönetici taşıyabilir. Ayrıca konu başlıklardan alakasız random konuşulursa değişen otobüsler için giren kullanıcı mesajlarda kaybolur. Siteyi de etkiler ziyaretçiler düşünür burada forumların konusu niye sürekli değişiyor negatif imaj yaratır sitede
Zaten ben bunun karşısındayım. Mesajlar biriktiği için böyle birşey oldu

Konu sahibi
İkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
Şuan hobi olarak düşündüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Otobüsleri sadece ulaşım araçları olarak A noktasından B noktasına gitmek için kullananların inanın bana gram umurlarında değil. Akia ne desen cevap veremezler. Markaları bilmezler. Sadece otobüsün arıza yapmamasını, seferlerin iptal olmamasını ve yazın klimaların çalışmasını istiyorlar. Romatikleştirmeye gerek yok

Şuan hobi olarak düşündüğünüz için böyle düşünüyorsunuz. Otobüsleri sadece ulaşım araçları olarak A noktasından B noktasına gitmek için kullananların inanın bana gram umurlarında değil. Akia ne desen cevap veremezler. Markaları bilmezler. Sadece otobüsün arıza yapmamasını, seferlerin iptal olmamasını ve yazın klimaların çalışmasını istiyorlar. Romatikleştirmeye gerek yok
Tamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.

Konu sahibi
Tamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.
Yav abicim ne alaka sen seviyorsun ben seviyorum şu seviyor. Günlük 1 milyon yolcu kullanıyorsa max 10.000 kişi seviyordur geri kalanı dediğimle aynı. Biraz mantıklı düşün

Dünyanın en zengin şehri mi yarıldım
İstanbul'da dönen paradan. Harcanan paradan. Belediyeye verdiğimiz vergilerden. Belediyenin kazandığı paralardan haberin var mı.

İstanbul burası İstanbul sıradan bir şehir değil. Lahor değil burası. Sadece halka para yok anlamıyor musunuz. Ekrem başkan makam aracını mercedes vito tercih eder ve transporter tercih etmez ama bize de akia'yı layık görür. Mercedesi tuzlu bulur. Uyanın biraz.

Geri
Üst Alt