Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Metro konusunda Anadolu yakası biraz üvey evlat muamelesi görüyor. Avrupa yakası metrodan geçilmiyor

Avrupa: M1A - M1B - M2 - M3 - M6 - M7- M9 - M11
Anadolu: M4 - M5 - M8
M4-M5 Anadolu’ya büyük oranda yetiyor zaten. Avrupaya göre daha geç şehirleşti ama daha erken metro yapılması kesinlikle hayat kalitesini arttırdı ve belki gecekondulaşmayı önledi. M12 de yapılırsa bir tek tuzla ile beykoza lazım olacak metro

M11 de var Avrupa'da
IMG_6665.jpeg
IMG_6664.jpg

Konu sahibi
Yetişir bence istasyon adı falan yazıyordu
Beni çok etkileyen kullanabileceğim bir Metro hattı olacağını sanmıyorum M11 ama yinede metro olması iyidir tabiki. Yeni Havalimanı çok benim gideceğim yerler değil. En fazla 2-3 için falan kullanabilirim

Aktarma için şu durakları kullanabilirim

Ekran görüntüsü 2025-07-26 142204.png

Son düzenleme:
Beni çok etkileyen kullanabileceğim bir Metro hattı olacağını sanmıyorum M11 ama yinede metro olması iyidir tabiki. Halkalı Marmaray - Yeni Havalimanı çok benim gideceğim yerler değil. En fazla 2-3 için falan kullanabilirim

Aktarma için şu durakları kullanabilirim

Ekli dosyayı görüntüle 75017
M7’ye aktarma yapmak çılgınlıktır okadar nefret ediyorum ki acelem olduğu halde M7 yerine 50S’ye binmiştim gitmek istediğim yere vardığımda aklıma gelmişti lan böyle bir metro vardı diye

Konu sahibi
Birazda bazı duyuruların komikliğinden bahsetmek istiyorum.

Mesela Evliya çelebi caddesindeki yol çalışması bitmiş olup güzergahımız normale dönmüştür . (13:29) | Evliya Çelebi Caddesi üzerindeki Yol Çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Bakırköy yönüne doğru Halkalı Polis Merkezi durağından güzergahtan çıkarak İnönü Mahallesi durağından güzergaha girecektir. (13:00)

HS3 hattının Halkalı Polis Merkezi durağı ve Bakırköy yönü diye bir şey yok. Büyük ihtimalle 98AB'nin duyurusunu HS3'e atmışlar. Bazı hatlara alakasız duyurular geliyor. Hiç unutmam Avrupa yakasındaki bir hata Kadıköy duyurusu atmışlardı çok gülmüştüm

Ekran görüntüsü 2025-07-26 144831.png

Birazda bazı duyuruların komikliğinden bahsetmek istiyorum.

Mesela Evliya çelebi caddesindeki yol çalışması bitmiş olup güzergahımız normale dönmüştür . (13:29) | Evliya Çelebi Caddesi üzerindeki Yol Çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Bakırköy yönüne doğru Halkalı Polis Merkezi durağından güzergahtan çıkarak İnönü Mahallesi durağından güzergaha girecektir. (13:00)

HS3 hattının Halkalı Polis Merkezi durağı ve Bakırköy yönü diye bir şey yok. Büyük ihtimalle 98AB'nin duyurusunu HS3'e atmışlar. Bazı hatlara alakasız duyurular geliyor. Hiç unutmam Avrupa yakasındaki bir hata Kadıköy duyurusu atmışlardı çok gülmüştüm

Ekli dosyayı görüntüle 75022
6’ya beşiktaşla alakalı duyuru atmışlardı ss telefonda vir yerde gömülü

Konu sahibi
Hiç birşey anlamadım ama neyse
Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerek

Geri
Üst Alt