Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Hiç birşey anlamadım ama neyse
Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerek

Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerek
Tm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.

Konu sahibi
Tm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.
Zor bir işlem olsa haklısın fakat web sitesinden 2-3 dakikanı almayacak işlem olduğu için daha sağlıklı bence. Bu sayede en azından İstanbul halkı yararlanıyor her şeyden

İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Zamanında Solaris firması ile İZBB'nin yedek parça tedariksizliğinden dolayı davalık olduğunu da duysan hiç de imrenmezsin. İkinci bir phileas vakasına gerek yok.

Geri
Üst Alt