Site güncellenmiş sanırım . Bulana kadar canım çıktı 

Bu tema nasıl değişiyor yav technopata benzioyr hiç beğenmedimSite güncellenmiş sanırım . Bulana kadar canım çıktı![]()
Akşama doğru yeni temaya geçiş yapacağız. Şuan default tema var.Bu tema nasıl değişiyor yav technopata benzioyr hiç beğenmedim
Hayırlısı olsun hocam,Akşama doğru yeni temaya geçiş yapacağız. Şuan default tema var.
Seçenek olarak Dark/Light arası seçim yine kalır isteyen siyahtan devam ederSiyahta yakışmıyor değil heeBöylede güzel tabii de alıştığımız daha iyi , beyaz .
Zaten var , zaten var . Buldum . Tercihler kısmında system yazan yere tıklayın ( hesaptan )Seçenek olarak Dark/Light arası seçim yine kalır isteyen siyahtan devam eder
Hiç birşey anlamadım ama neyseİstanbulda yaşamayandan olabilecek en fazla parayı en az sıkıntı ile nasıl alırım.
Bence mantıklı ama o gelen kişinin belediye vergisi İBB'ye gitmiyor sonuçta
Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerekHiç birşey anlamadım ama neyse
Tm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerek
Zor bir işlem olsa haklısın fakat web sitesinden 2-3 dakikanı almayacak işlem olduğu için daha sağlıklı bence. Bu sayede en azından İstanbul halkı yararlanıyor her şeydenTm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.
Zaten kişisel.Zor bir işlem olsa haklısın fakat web sitesinden 2-3 dakikanı almayacak işlem olduğu için daha sağlıklı bence. Bu sayede en azından İstanbul halkı yararlanıyor her şeyden
Başka dünya şehirlerinde de böyle birşey varsa ben kabulüm. Çünkü her anlamda gelişelim istiyorum.Onu diyorum işte. Türk dışındaki kişilerden de aktarma almasın ki daha çok kazansınlar. Kendi halkına da aktarma olsun ki daha az para çıksın cebimizden
İstanbulkartı yabancı kimlik numarasıyla da kişiselleştirebiliyorsun.Onu diyorum işte. Türk dışındaki kişilerden de aktarma almasın ki daha çok kazansınlar. Kendi halkına da aktarma olsun ki daha az para çıksın cebimizden
Toplu taşıma değil ama müzelerde yabancıdan daha çok para alınıyorBaşka dünya şehirlerinde de böyle birşey varsa ben kabulüm. Çünkü her anlamda gelişelim istiyorum.
Aslında bu müze işi bildiğim kadarıyla yurtdışında da aynı şekilde işliyorToplu taşıma değil ama müzelerde yabancıdan daha çok para alınıyor
Zamanında Solaris firması ile İZBB'nin yedek parça tedariksizliğinden dolayı davalık olduğunu da duysan hiç de imrenmezsin. İkinci bir phileas vakasına gerek yok.İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.