Doğru Halkalı Marmaray uzatmasını beklerken hattı direkt unutmuşum 

M4-M5 Anadolu’ya büyük oranda yetiyor zaten. Avrupaya göre daha geç şehirleşti ama daha erken metro yapılması kesinlikle hayat kalitesini arttırdı ve belki gecekondulaşmayı önledi. M12 de yapılırsa bir tek tuzla ile beykoza lazım olacak metroMetro konusunda Anadolu yakası biraz üvey evlat muamelesi görüyor. Avrupa yakası metrodan geçilmiyor
Avrupa: M1A - M1B - M2 - M3 - M6 - M7- M9 - M11
Anadolu: M4 - M5 - M8
Halkalı stad istasyonu inşası nerdeyse tamamlanmış Atakent te iken gördümDoğru Halkalı Marmaray uzatmasını beklerken hattı direkt unutmuşum![]()
Duyduğum kadarıyla 29 Ekim 2025 Cumhuriyet Bayramında açılışı yetiştirmeye çalışıyorlarmış bakalım yetişir miHalkalı stad istasyonu inşası nerdeyse tamamlanmış Atakent te iken gördüm
Yetişir bence istasyon adı falan yazıyorduDuyduğum kadarıyla 29 Ekim 2025 Cumhuriyet Bayramında açılışı yetiştirmeye çalışıyorlarmış bakalım yetişir mi
Beni çok etkileyen kullanabileceğim bir Metro hattı olacağını sanmıyorum M11 ama yinede metro olması iyidir tabiki. Yeni Havalimanı çok benim gideceğim yerler değil. En fazla 2-3 için falan kullanabilirimYetişir bence istasyon adı falan yazıyordu
M7’ye aktarma yapmak çılgınlıktır okadar nefret ediyorum ki acelem olduğu halde M7 yerine 50S’ye binmiştim gitmek istediğim yere vardığımda aklıma gelmişti lan böyle bir metro vardı diyeBeni çok etkileyen kullanabileceğim bir Metro hattı olacağını sanmıyorum M11 ama yinede metro olması iyidir tabiki. Halkalı Marmaray - Yeni Havalimanı çok benim gideceğim yerler değil. En fazla 2-3 için falan kullanabilirim
Aktarma için şu durakları kullanabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 75017
6’ya beşiktaşla alakalı duyuru atmışlardı ss telefonda vir yerde gömülüBirazda bazı duyuruların komikliğinden bahsetmek istiyorum.
Mesela Evliya çelebi caddesindeki yol çalışması bitmiş olup güzergahımız normale dönmüştür . (13:29) | Evliya Çelebi Caddesi üzerindeki Yol Çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Bakırköy yönüne doğru Halkalı Polis Merkezi durağından güzergahtan çıkarak İnönü Mahallesi durağından güzergaha girecektir. (13:00)
HS3 hattının Halkalı Polis Merkezi durağı ve Bakırköy yönü diye bir şey yok. Büyük ihtimalle 98AB'nin duyurusunu HS3'e atmışlar. Bazı hatlara alakasız duyurular geliyor. Hiç unutmam Avrupa yakasındaki bir hata Kadıköy duyurusu atmışlardı çok gülmüştüm
Ekli dosyayı görüntüle 75022
Bu tema nasıl değişiyor yav technopata benzioyr hiç beğenmedimSite güncellenmiş sanırım . Bulana kadar canım çıktı![]()
Akşama doğru yeni temaya geçiş yapacağız. Şuan default tema var.Bu tema nasıl değişiyor yav technopata benzioyr hiç beğenmedim
Hayırlısı olsun hocam,Akşama doğru yeni temaya geçiş yapacağız. Şuan default tema var.
Seçenek olarak Dark/Light arası seçim yine kalır isteyen siyahtan devam ederSiyahta yakışmıyor değil heeBöylede güzel tabii de alıştığımız daha iyi , beyaz .
Zaten var , zaten var . Buldum . Tercihler kısmında system yazan yere tıklayın ( hesaptan )Seçenek olarak Dark/Light arası seçim yine kalır isteyen siyahtan devam eder
Hiç birşey anlamadım ama neyseİstanbulda yaşamayandan olabilecek en fazla parayı en az sıkıntı ile nasıl alırım.
Bence mantıklı ama o gelen kişinin belediye vergisi İBB'ye gitmiyor sonuçta
Kişiselleştirme olayı şundan dolayı: İstanbulda yaşayan insanlar ücretsiz günlerden/aktarmalardan yararlansın. Bu durumda kişiselleştirme yapmayanlar bu durumdan yararlanamıyor. Sanırım kişiselleştirme yapmak içinde Türk vatandaşı olunması gerekHiç birşey anlamadım ama neyse
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.