72YT öho olmuştur
Yaptaş A.Ş. garajı mı?Ekli dosyayı görüntüle 74971
Yıl 2022 Hangi Garajda cekmişim olabilirim bunu arkadaşlar?
Evet ama cekerken baş şöför'e yakalanmıştım ama neyse allah'tan tanıdığım biri o garajta calışıyorduYaptaş A.Ş. garajı mı?
Ya ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk üzülmeyin bir gün kalitesiz Hurdakar alırsınız .İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Abi ağlama demek nedir ya sen harbi kendini tutamıyorsun moderatörlük gitti uyarı puanıda alırsınYa ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk ağlamayın.
Bunlar İETT araçları ÖHO Fotoğrafları konusuyla ilgisi yok
Benim genel kullandığım hat 92t olduğundan bana az geliyor birde bu hatta gelen araç en fazla 2 gün kalıp gidiyor baya garip bi hal aldı bizim hat73H,73,82,93M'de denk geliyorum bol bol![]()
Anadoludan buraya otobüsü getirirken yaktıkları yakıtları öğrenci taşırken yakmamışlardırİETT'nin ücretsiz öğrenci taşıması beni incitmiyor. Sadece diyorum ki bu yakadan otobüsler verilemez miydi de anadolu yakasından buraya otobüs gönderdiler. Gerçi bunda da sorun yok gibi sonuçta iki yaka da istanbul sayılmıyor mu. Ama tasarruf için hatları kapatan, garajda otobüsleri yatıran iett karşı yakadan otobüs getiriyorsa bizim kızdığımız nokta budur.
Hangi bölgenin araçları gelecek/geldi72YT öho olmuştur
Ne uyarı puanı alır.Abi ağlama demek nedir ya sen harbi kendini tutamıyorsun moderatörlük gitti uyarı puanıda alırsın
Konuyu amacından saptıracak yorumlar yapmayın lütfen2 kişi belli zaten
Büyük ihtimalle A-3 bölgesi çalışacakHangi bölgenin araçları gelecek/geldi
41OT belki 41O olarakKonuyu saptırmamak adına bir şey soracağım, belli başlı uzak yerlerden Otogar ve Havalimanlarına hatlar çok fazla yok sanırsam
Mesela
303H Silivri-İstanbul Havalimanı
41OT Sarıyer-Otogar
139H Ağva-Sabiha Gökçen Havalimanı-Pendik İskele
Açılabilir mi sizce
No | Durak Adı | Notlar |
---|---|---|
1 | Bakırköy İDO | Marmaray + deniz ulaşımı |
2 | Ataköy Marina | Alışveriş + yeme-içme yoğunluğu |
3 | Zeytinburnu Sahil | Rekreasyon + bisiklet bağlantısı |
4 | Kazlıçeşme Etkinlik Alanı | Festival alanı + Marmaray bağlantısı |
5 | Yenikapı Transfer | Metro + Marmaray + deniz ulaşımı |
6 | Kumkapı | Gastronomi + tarihi doku |
7 | Sultanahmet | Turistik merkez: Ayasofya, Topkapı vs. |
8 | Sirkeci | Nostaljik tramvay + Marmaray entegrasyonu |
9 | Karaköy | Galata + deniz ulaşımı |
10 | Kabataş | T1, füniküler + deniz bağlantısı |
11 | Dolmabahçe Sarayı | Tarihi cazibe |
12 | Harbiye | Kültürel alan + konser merkezleri |
13 | Maçka Parkı | Teleferik bağlantısı + yeşil alan |
14 | Nişantaşı | Alışveriş ve sosyal yaşam merkezi |
15 | Mecidiyeköy | Metro + metrobüs aktarması |
No | Durak Adı | Notlar |
---|---|---|
16 | Üsküdar İskelesi | Marmaray + vapur entegrasyonu |
17 | Kadıköy Rıhtım | Metro + otobüs + sosyal merkez |
18 | Moda Sahil | Sahil yürüyüş yolu + nostaljik tramvay entegrasyonu |
19 | Fenerbahçe Parkı | Yeşil alan + yaya erişimi |
20 | Bostancı İDO | Adalar bağlantısı + Marmaray yakınlığı |
Ney calışacak?Artık 72YT hattında da çalışacak.
A-116Ney calışacak?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.