Karsan zaten bireysele Citimood satmıyor.
Karsan Breda üretmiyor. Üretim tamamen İtalya'da yapılıyor.Karsan zaten bireysele Citimood satmıyor.
Breda bursa da üretildiKarsan Breda üretmiyor. Üretim tamamen İtalya'da yapılıyor.
16 metre ancak içeride motor alanı ve fazla koltuk olmadığı için Citaro G lerden bile fazla yolcu alıyordu.Bazı detayları bilmemek bence daha iyi mesela ben ikarus 280 lerin 16 metre olduğunu öğrenince şok geçirmiştim
Onlar eskilerBreda bursa da üretildi
Breda ve menarinibus bursa da üretildiOnlar eskiler
Ben günümüzü kastediyorum, yeni model Menarinibus üretimi yok. Bredamenarinibus'ın üretildiği bantlarda renault megane üretiliyorBreda ve menarinibus bursa da üretildi
Bu doğruBen günümüzü kastediyorum, yeni model Menarinibus üretimi yok. Bredamenarinibus'ın üretildiği bantlarda renault megane üretiliyor
73H,73,82,93M'de denk geliyorum bol bolEvet a-116 varda bi 92t ye gelmiyor araç çok canım sıkılıyor buna![]()
Yaptaş A.Ş. garajı mı?Ekli dosyayı görüntüle 74971
Yıl 2022 Hangi Garajda cekmişim olabilirim bunu arkadaşlar?
Evet ama cekerken baş şöför'e yakalanmıştım ama neyse allah'tan tanıdığım biri o garajta calışıyorduYaptaş A.Ş. garajı mı?
Ya ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk üzülmeyin bir gün kalitesiz Hurdakar alırsınız .İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Abi ağlama demek nedir ya sen harbi kendini tutamıyorsun moderatörlük gitti uyarı puanıda alırsınYa ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk ağlamayın.
Bunlar İETT araçları ÖHO Fotoğrafları konusuyla ilgisi yok
Nerden iliştirdin amaİtalya üretimi olanlar ulaşımparkta. İETT’dekiler Karsan üretimi. Aşağıda ulaşımpark filosunu iliştirdim.
Ekli dosyayı görüntüle 74970
Benim genel kullandığım hat 92t olduğundan bana az geliyor birde bu hatta gelen araç en fazla 2 gün kalıp gidiyor baya garip bi hal aldı bizim hat73H,73,82,93M'de denk geliyorum bol bol![]()
Anadoludan buraya otobüsü getirirken yaktıkları yakıtları öğrenci taşırken yakmamışlardırİETT'nin ücretsiz öğrenci taşıması beni incitmiyor. Sadece diyorum ki bu yakadan otobüsler verilemez miydi de anadolu yakasından buraya otobüs gönderdiler. Gerçi bunda da sorun yok gibi sonuçta iki yaka da istanbul sayılmıyor mu. Ama tasarruf için hatları kapatan, garajda otobüsleri yatıran iett karşı yakadan otobüs getiriyorsa bizim kızdığımız nokta budur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.