Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Siyahi sebep mi. Bin kere de değil milyon kere söyledim CHP ve TİP'li olduğumu solcu özgürlükçü cumhuriyetçi olduğumu. Yanlış yapan bizden de olsa sen yanlış yaptın veya şurda hata yaptın demeyi bilmeliyiz. Yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür.
Ben akia’yı hata görmüyorum. BMC artık satmaz İETT’ye bakımları da anlaşma gereği yapıyorlar filoda da milyon tane otokar var hepsi birbirine benziyor zaten şöyle değişik serseri kurşun tipli bir araba getirdiler bize hala mercedes mercedes deniyor ben bunu anlayamıyorum marka takıntılı olmak her zaman yıkımı getirir

Ben akia’yı hata görmüyorum. BMC artık satmaz İETT’ye bakımları da anlaşma gereği yapıyorlar zaten filoda da milyon tane otokar var hepsi birbirine benziyor zaten şöyle değişik serseri kurşun tipli bir araba getirdiler bize
Filo akiayla dolunca da aynısını der misin her taraf akia doldu hepsi birbirine benziyor diye.

Ararsın ararsın birgün o beğenmediğin otokarları da ararsında bulamazsın. Bilmem hangi ilin köyüne hibe edilmiş vaziyette bulursun.

Filo akiayla dolunca da aynısını der misin her taraf akia doldu hepsi birbirine benziyor diye.

Ararsın ararsın birgün o beğenmediğin otokarları da ararsında bulamazsın. Bilmem hangi ilin köyüne hibe edilmiş vaziyette bulursun.
Her şeyi neden bu kadar abartıyorsun? Siteden atılıp yeniden geliyorsun, fikirlerini söyle tabi ama konudan çok kopuyorsunuz.

Otokarları çok seviyorum gücendim bu sözünüze benim için otobüs olsun en azından avenue gibi insan değil de hayvan taşınıyormuş gibi tasarlanmasın

Her şeyi neden bu kadar abartıyorsun? Siteden atılıp yeniden geliyorsun, fikirlerini söyle tabi ama konudan çok kopuyorsunuz.
Siteden sizin gibi kışkırtıcılar sayesinde atılıyorum eserinle gurur duy. Birde utanmadan söylüyorsun yüzünde kızarmıyor. Siteden atılmam için bir sebep söyle. Asıl sizin gibi trollerin atılması lazım. Herşeyi abartan sizsiniz.

Siteden sizin gibi kışkırtıcılar sayesinde atılıyorum eserinle gurur duy. Birde utanmadan söylüyorsun yüzünde kızarmıyor. Siteden atılmam için bir sebep söyle. Asıl sizin gibi trollerin atılması lazım. Herşeyi abartan sizsiniz.
Sen eski sitede de böyleydin. Sana karşı bir şey söylediğimizde hemen yükseliyorsun. Yüzüm neden kızaracakmış ki, ben olanları söylüyorum sadece.

Akia nefreti nerden geliyormuş... Akia ya bu akia akia hani bi güleryüz bile etmeyen akia. Bundan sebep olabilir mi acaba. Bizim size sormamız gerekirken siz bu akia da ne buluyorsunuz diye, dönüp siz bize soruyorsunuz akıl almaz birşey bu.

Sen eski sitede de böyleydin. Sana karşı bir şey söylediğimizde hemen yükseliyorsun. Yüzüm neden kızaracakmış ki, ben olanları söylüyorum sadece.
Eski siteyi geç. Eskisi yenisi yok ben 2011'den beri hergün burdayım. Sen ve senin gibi türemeler bana iftira atamaz. Yükselmek falan da yok normal şekilde yazıyorum. Aynaya bak kendi yüzüne. Seni tanımıyorum bile ne eski sitesi. Belli ki o zaman orda da kışkırtıyormuşsun.

Eski siteyi geç. Eskisi yenisi yok ben 2011'den beri hergün burdayım. Sen ve senin gibi türemeler bana iftira atamaz. Yükselmek falan da yok normal şekilde yazıyorum. Aynaya bak kendi yüzüne.
2011 yılından beri buradasın anladık. Her defasında 2011 vurgusu yapıyorsun. Ben de 2012 yılından beri varım. İftira attığım yok, olanları söylüyorum sadece.

İkide bir bize akiadan nefret ettiğini dayatmaya çalışıyorsun. İnan bunun bizim için hiç önemli yok.

MAN aşığıysanız Konya Belediyesi’nde birdolu var orada binebilirsiniz. Uygun finansman ve yerli üretim şartları karşılandığı zaman İstanbul’a da gelir.
Man’ın fabrikası ankara’da zaten? Yerli değil mi? İhalelere hiç katıldığını görmedim ama galiba alman merkezi finansal sıkıntılarla boğuşuyor ama satın alınmak yaramadı onlara

Man’ın fabrikası ankara’da zaten? Yerli değil mi? İhalelere hiç katıldığını görmedim ama galiba alman merkezi finansal sıkıntılarla boğuşuyor ama satın alınmak yaramadı onlara
Evet MAN yerli üretimdir. Hatta İETT’nin çift körüklü metrobüs ihalesine de teşekkür mektubu vermişti. Eğer teklif verseydi belki de çift körüklü alışılmışın dışında bir MAN görecektik.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Dua etsinler de firma iflas edip kapanmasın, ortaya çıkacak zarar Phileaslardan bile daha ağır olur.
Tamamen meraktan soruyorum. Böyle bir şey oldu diyelim. Araçlar neden sefere devam etmesinler ki? Diyelim Allah Korusun Akia kapandı. Araçlar 2024 model. Parçalar zaten orijinali pek fazla kullanılmıyor. Devam etmezler mi ki

Konu sahibi
Bence
Sayıca çok oldukları için ömürleri Phileaslardan daha uzun olur, böyle bir avantaj var aslında.
Bence Phileaslarda belki kullanılabilirdi. En azında 3-4 tane de olsa gittiği yere kadar. Baktın patladılar o zaman ilişkini keserdin. 1 Sefer atması bile kardır bence

Geri
Üst Alt