Hocam Turkiyede tren kullanan var mi?Yht yada bolgesel trenler marmaray metro degilTcdd daha iyi. İngiltere demiryolu felaket kötü yönetiliyor adamlar 1980den beri yanlış hatırlamıyorsam 1-2 tramvay hattı dışında bir şey açmadılar
Hocam Turkiyede tren kullanan var mi?Yht yada bolgesel trenler marmaray metro degilTcdd daha iyi. İngiltere demiryolu felaket kötü yönetiliyor adamlar 1980den beri yanlış hatırlamıyorsam 1-2 tramvay hattı dışında bir şey açmadılar
Izmirin 697siŞehir dışından büyük aktarma merkezlerine gelen hatlar nasıl olurdu sizce?
(Bi de depar olsa)
Örnek: Bahçeşehir-Taksim
Ben varsa uçak yerine tercih ediyorum çünkü trenHocam Turkiyede tren kullanan var mi?Yht yada bolgesel trenler marmaray metro degil
Var hocamHocam Turkiyede tren kullanan var mi?Yht yada bolgesel trenler marmaray metro degil
76D böyle değil mi zatenŞehir dışından büyük aktarma merkezlerine gelen hatlar nasıl olurdu sizce?
(Bi de depar olsa)
76D?Şehir dışından büyük aktarma merkezlerine gelen hatlar nasıl olurdu sizce?
(Bi de depar olsa)
Ama 1 numara degil Ingilterede trenle1 numara ulasim araci ve insanlar seviyorVar hocam
Benim dediğim 50AK alibeyköy-kadıköye geliyorsunuzŞehir dışından büyük aktarma merkezlerine gelen hatlar nasıl olurdu sizce?
(Bi de depar olsa)
Tamam da başka var mı onu soruyorum?76D böyle değil mi zaten
Silivri - YenibosnaTamam da başka var mı onu soruyorum?
Bi Esenyurt-Halkalı
Büyükçekmece-Yenibosna (mantıklı bişi aklıma gelmedi)
Yok hocam bölgesel trenler, en azından 3.bölge için Yarı kapasite üstü kullanılıyorSanırım raylı sistem olarak söyledi
E-3Tamam da başka var mı onu soruyorum?
Bi Esenyurt-Halkalı
Büyükçekmece-Yenibosna (mantıklı bişi aklıma gelmedi)
Artvin ulaşımGencler Paris Ulasim mi Istanbul mu ? Objektif olarak Cevaplarinizi bekliyorum
Hocam o Megabüs, siz yanlış anladınız
Sri lanka ulaşımGencler Paris Ulasim mi Istanbul mu ? Objektif olarak Cevaplarinizi bekliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.