72YT öho olmuştur
Ya ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk üzülmeyin bir gün kalitesiz Hurdakar alırsınız .İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Abi ağlama demek nedir ya sen harbi kendini tutamıyorsun moderatörlük gitti uyarı puanıda alırsınYa ya siz Karsanlar alırken biz Solarıs alıyorduk ağlamayın.
Bunlar İETT araçları ÖHO Fotoğrafları konusuyla ilgisi yok
Anadoludan buraya otobüsü getirirken yaktıkları yakıtları öğrenci taşırken yakmamışlardırİETT'nin ücretsiz öğrenci taşıması beni incitmiyor. Sadece diyorum ki bu yakadan otobüsler verilemez miydi de anadolu yakasından buraya otobüs gönderdiler. Gerçi bunda da sorun yok gibi sonuçta iki yaka da istanbul sayılmıyor mu. Ama tasarruf için hatları kapatan, garajda otobüsleri yatıran iett karşı yakadan otobüs getiriyorsa bizim kızdığımız nokta budur.
Hangi bölgenin araçları gelecek/geldi72YT öho olmuştur
Ne uyarı puanı alır.Abi ağlama demek nedir ya sen harbi kendini tutamıyorsun moderatörlük gitti uyarı puanıda alırsın
Konuyu amacından saptıracak yorumlar yapmayın lütfen2 kişi belli zaten
Büyük ihtimalle A-3 bölgesi çalışacakHangi bölgenin araçları gelecek/geldi
41OT belki 41O olarakKonuyu saptırmamak adına bir şey soracağım, belli başlı uzak yerlerden Otogar ve Havalimanlarına hatlar çok fazla yok sanırsam
Mesela
303H Silivri-İstanbul Havalimanı
41OT Sarıyer-Otogar
139H Ağva-Sabiha Gökçen Havalimanı-Pendik İskele
Açılabilir mi sizce
No | Durak Adı | Notlar |
---|---|---|
1 | Bakırköy İDO | Marmaray + deniz ulaşımı |
2 | Ataköy Marina | Alışveriş + yeme-içme yoğunluğu |
3 | Zeytinburnu Sahil | Rekreasyon + bisiklet bağlantısı |
4 | Kazlıçeşme Etkinlik Alanı | Festival alanı + Marmaray bağlantısı |
5 | Yenikapı Transfer | Metro + Marmaray + deniz ulaşımı |
6 | Kumkapı | Gastronomi + tarihi doku |
7 | Sultanahmet | Turistik merkez: Ayasofya, Topkapı vs. |
8 | Sirkeci | Nostaljik tramvay + Marmaray entegrasyonu |
9 | Karaköy | Galata + deniz ulaşımı |
10 | Kabataş | T1, füniküler + deniz bağlantısı |
11 | Dolmabahçe Sarayı | Tarihi cazibe |
12 | Harbiye | Kültürel alan + konser merkezleri |
13 | Maçka Parkı | Teleferik bağlantısı + yeşil alan |
14 | Nişantaşı | Alışveriş ve sosyal yaşam merkezi |
15 | Mecidiyeköy | Metro + metrobüs aktarması |
No | Durak Adı | Notlar |
---|---|---|
16 | Üsküdar İskelesi | Marmaray + vapur entegrasyonu |
17 | Kadıköy Rıhtım | Metro + otobüs + sosyal merkez |
18 | Moda Sahil | Sahil yürüyüş yolu + nostaljik tramvay entegrasyonu |
19 | Fenerbahçe Parkı | Yeşil alan + yaya erişimi |
20 | Bostancı İDO | Adalar bağlantısı + Marmaray yakınlığı |
İstanbulda yaşamayandan olabilecek en fazla parayı en az sıkıntı ile nasıl alırım.Geçen mesela gözüme şey çarptı istanbulsenin uygulamasında istanbul karta girdiğimde orda şey yazıyordu kişiselleştirilmiş kartı olmayanlardan aktarma da tam para kesiliyormul yani tıpkı özel güzenlerde ücretsiz toplu taşımada yararlanamama gibi.
Bilmiyorum bu akıllıca bir karar mı yani aktarma sonuçta bu ücretsiz değil ki.
Sınırsız yine yapılmaz da 10.000tl ye 2.500 basım gibi bir şey olabilirMesela viyana toplu taşımasında yılık 365 euro vererek sınırsız belediye otobüslerine binebiliyormuşsunuz, keşke bir benzeri de istanbul da olsa. Yaparlar mı? Nah yaparlar.
Bizde de mesela yıllık 1000 veya 2000 verip sınırsız binme olamaz mıydı yada 5000 bilmiyorum fiyat çok mu uçuk oldu, zaten amaç halkın ucuza yararlanması.
Abi iyi güzel de nasıl yapıcaz bunu
T9 – İstanbul Panoramik Sahil Tramvayı (Birleştirilmiş Güzergâh)
Kod: T9
Uzunluk: ~38 km
Hedef: İki yaka arasında kesintisiz, sahil boyunca uzanan turistik + işlevsel tramvay hattı
Avrupa Yakası Durakları
No Durak Adı Notlar 1 Bakırköy İDO Marmaray + deniz ulaşımı 2 Ataköy Marina Alışveriş + yeme-içme yoğunluğu 3 Zeytinburnu Sahil Rekreasyon + bisiklet bağlantısı 4 Kazlıçeşme Etkinlik Alanı Festival alanı + Marmaray bağlantısı 5 Yenikapı Transfer Metro + Marmaray + deniz ulaşımı 6 Kumkapı Gastronomi + tarihi doku 7 Sultanahmet Turistik merkez: Ayasofya, Topkapı vs. 8 Sirkeci Nostaljik tramvay + Marmaray entegrasyonu 9 Karaköy Galata + deniz ulaşımı 10 Kabataş T1, füniküler + deniz bağlantısı 11 Dolmabahçe Sarayı Tarihi cazibe 12 Harbiye Kültürel alan + konser merkezleri 13 Maçka Parkı Teleferik bağlantısı + yeşil alan 14 Nişantaşı Alışveriş ve sosyal yaşam merkezi 15 Mecidiyeköy Metro + metrobüs aktarması
Anadolu Yakası Durakları
No Durak Adı Notlar 16 Üsküdar İskelesi Marmaray + vapur entegrasyonu 17 Kadıköy Rıhtım Metro + otobüs + sosyal merkez 18 Moda Sahil Sahil yürüyüş yolu + nostaljik tramvay entegrasyonu 19 Fenerbahçe Parkı Yeşil alan + yaya erişimi 20 Bostancı İDO Adalar bağlantısı + Marmaray yakınlığı
Eski araçlar da veriliyor şu Kadıköy Tramvayı güzel olur gibi konusu vardıMetro konusunda Anadolu yakası biraz üvey evlat muamelesi görüyor. Avrupa yakası metrodan geçilmiyor
Avrupa: M1A - M1B - M2 - M3 - M6 - M7- M9
Anadolu: M4 - M5 - M8
M11 de var Avrupa'daMetro konusunda Anadolu yakası biraz üvey evlat muamelesi görüyor. Avrupa yakası metrodan geçilmiyor
Avrupa: M1A - M1B - M2 - M3 - M6 - M7- M9
Anadolu: M4 - M5 - M8
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.