Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Belediyelere göre estetik en son gelen unsurdur. En önemli unsurlar aracın yürütme mâliyetinin uygun olması, motorunun güçlü olması,konforlu ve servisinin yaygın olmasıdır. Belediyeler mantıkla hareket ederler.
İstanbul için geçerli değil bu. İstanbul Dünya başkentiyse citaro veya man almak zorundasın. Çünkü vergi aldığın halk senden bunu talep ediyor. Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.

Konu sahibi
Hayır silmeleri için yazmıyoruz. Konu burda başlayıp burda döndü bende burda gördüm burda yazdım. Onunla kim uğraşıcak onu oraya taşı bunu buraya taşı. Yetkililer taşısın o zaman.
Zaten bizim taşımamız için yetkimiz yok. Moderatör veya yönetici taşıyabilir. Ayrıca konu başlıklardan alakasız random konuşulursa değişen otobüsler için giren kullanıcı mesajlarda kaybolur. Siteyi de etkiler ziyaretçiler düşünür burada forumların konusu niye sürekli değişiyor negatif imaj yaratır sitede

İstanbul için geçerli değil bu. İstanbul Dünya başkentiyse citaro veya man almak zorundasın. Çünkü vergi aldığın halk senden bunu talep ediyor. Senin bu araç çok tuzluymuş ben bunu almıyorum deme lüksün yok.

İnan dışarıdan gelen kimsenin umurunda değil otobüslerin markası. Turist bizim mercedes aldığımızı görse aksine kendi ülkesine katkı sağladığımız için teşekkür eder.

Son düzenleme:
Konu sahibi
İnan dışarıdan gelen kimsenin umurunda değil otobüslerin markası. Turist bizim mercedes aldığımızı görse aksine kendi ülkesine katkı sağladığımız için teşekkür eder.
Bencede katılıyorum. Sadece dışarıdan bakıldığında yıkık dökük olmasın yeter. Yolcu bindiğinde klimaları aktif çalışsın araç gitsin yeter. Yoksa markasının ne önemi var dediğin gibi

Zaten bizim taşımamız için yetkimiz yok. Moderatör veya yönetici taşıyabilir. Ayrıca konu başlıklardan alakasız random konuşulursa değişen otobüsler için giren kullanıcı mesajlarda kaybolur. Siteyi de etkiler ziyaretçiler düşünür burada forumların konusu niye sürekli değişiyor negatif imaj yaratır sitede
Zaten ben bunun karşısındayım. Mesajlar biriktiği için böyle birşey oldu

Geri
Üst Alt