Kapanmaz inşallah. Metrobüs bakırköy içine girmiyorYakında büyük ihtimalle 76 hattı da kapatılacak
Kapanmaz inşallah. Metrobüs bakırköy içine girmiyorYakında büyük ihtimalle 76 hattı da kapatılacak
Bakırköye belediye başkanı bir el atsa peron yaptırsa kapanmaz hiç biri yazın belki işe yararEğer 76 hattı da kapanırsa tamam o zaman. 146 da kapanır. (146-1 olarak hizmet verir.)
98S hattı da kapanır. (98S-1 olarak hizmet verir.)
89K'de kapanır. (89K-1 olarak hizmet verir.)
98AB. (98AB-1 olarak hizmet verir.)
89B'de kapanır. (89B-1 olarak hizmet verir.)
Ben kapanmama taraftarıyım.
Ahh eski peronlar ne güzeldiBakırköye belediye başkanı bir el atsa peron yaptırsa kapanmaz hiç biri
Bu hatların sonu böyle maalesef.Bakırköye belediye başkanı bir el atsa peron yaptırsa kapanmaz hiç biri
98D ile M3 tamamen aynı sayılır çok gereksiz bence ayriyeten Bakırköy'e giden hatların kapanmasının ya da kısaltılmasının sebebi trafikten ötürüBu hatların sonu böyle maalesef.
Çok hat kapandı Bakırköy'e giden. Yazdıklarım da kapanmaya aday hatlar.
98D hattı bile kapanabilir. M3 hattından dolayı.
İçlerinden en mantıklısı BN1 olduğu için sadece o kaldıBN2 ve BN3 noldu diye sormak gerekiyor.
İndirimli hatlara dokunulmaz bence. 50V varken 86V hala çalışıyorBu hatların sonu böyle maalesef.
Çok hat kapandı Bakırköy'e giden. Yazdıklarım da kapanmaya aday hatlar.
98D hattı bile kapanabilir. M3 hattından dolayı.
M3 yükünü kaldıramıyor 98D kaldırılırsa izbandan beter bir şeye dönüşür98D ile M3 tamamen aynı sayılır çok gereksiz bence ayriyeten Bakırköy'e giden hatların kapanmasının ya da kısaltılmasının sebebi trafikten ötürü
BN2 ile BN3 BN1 in deparı gibiydi zaten o yüzden kapandıBN2 ve BN3 noldu diye sormak gerekiyor.
m3'ün halini biliyorum da izbandan beter olması zor.M3 yükünü kaldıramıyor 98D kaldırılırsa izbandan beter bir şeye dönüşür
Tren üsküdar sirkeci yenikapı da bir ömür beklerm3'ün halini biliyorum da izbandan beter olması zor.
İş çıkış saatinde 5 vagon Bakırköy-Pendik geldiğini düşünün
Ardından bir şekil mecidiyeköy'e girerTren üsküdar sirkeci yenikapı da bir ömür bekler
Sağa kırıp duvarı delip giderken önüne ray sere sere mi gidecek Şişli-Mecidiyeköy’ün şu an ki halşne dua ederizArdından bir şekil mecidiyeköy'e girer
Bazı detayları bilmemek bence daha iyi mesela ben ikarus 280 lerin 16 metre olduğunu öğrenince şok geçirmiştimKaç metre bu çok kısa göründü gözüme
İndirimli 98K vardı. O kapandı maalesef.İndirimli hatlara dokunulmaz bence. 50V varken 86V hala çalışıyor
Citarolar bir dönem yatmışlardı diye hatırlıyorum sene 2016 mıydı arkadaşlar yani baya baya 6 ay mı 1 sene mi ne yatırmışlardı eski sitede bunun muhabbeti dönüyordu meselaCitaro'lar çoğu zaman yatıyorlar.
Hristiyanlar insan değil mi neden öyle diyorsunİT
Yurtdışından gelme ne olacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.