89A - BN1 - 98KM/98 ve 76O'ya dokunulursa olay çıkartırım 

Ben o kadar sık kullanmasam bile savunurum bu hattı. Resmen Küçükçekmece'nin bel kemiğiBN1 i en çok kullanan kişi ben olabilirim 1 haftada 20 kere BN1 kullandığımı hatırlıyorum
Sorduğun soruyu azıcık düşünseneGencler durust olun londra ulasim mi İstanbul Ulasimmi
Londra bence , otobüsler çok kaliteli , otobüs şeridi diye bir şey var ! Ama eksisi, çok fazla şirket varGencler durust olun londra ulasim mi İstanbul Ulasimmi
Araç alımı yapılmaya çalışılıyor. Duyduğum kadarıyla M11 trenleri ufak değişikliklerle bu hatta kullanabilirmiş ama gereksiz bir sidik yarışı içindeler bakanlıklaM3 hala orijinal trenleri kullanıyor değil mi, araç alımı yapıldı mı sonradan?
Londra’da şehirlerarası tren çok kötüymüş duyduğum kadarıyla çok fazla şirket olduğu içinLondra bence , otobüsler çok kaliteli , otobüs şeridi diye bir şey var ! Ama eksisi, çok fazla şirket var
New Yorkla hic kiyaslamiyim o zaman İstanbulu ucurur Cine kadar o yuzden zaten ïstanbul köy dedimSorduğun soruyu azıcık düşünsene
Evet öyle duymuştum bendeLondra’da şehirlerarası tren çok kötüymüş duyduğum kadarıyla çok fazla şirket olduğu için
İETT (özellikle Avrupa) hat açma yetkisine sahip olduğunu unuttu direktİETT'ye ESHOT mentalitesi lazım, hiç Yolcu taşımayacak express hatlar
Sonradan Ek duraklar ekleyecekler ve hat işe yarar olacak
Katılıyorum. 89A'da bir tık öyle ama bence 89A-1 adlı günde 4-5 sefer atacak depar eklenebilir. Kanaryaya girmeden sefaköye girerek 98S gibi Kanuniye giden deparBN1 Küçükçekmecenin köklü hatlarından yolcusu asla eksilmez ayrıca Küçükçekmece yi Eminönü ne bağlayan da tek hat
Eshot mentalitesi olsa Klimasiz bakimsiz Oho iett otobusleri Istanbulda cirit atiyor olurduİETT'ye ESHOT mentalitesi lazım, hiç Yolcu taşımayacak express hatlar
Sonradan Ek duraklar ekleyecekler ve hat işe yarar olacak
Zamanında 89A-1 vardı Beşyola kadar çalışıyordu fakat geçen sene kaldırıldı bir andaKatılıyorum. 89A'da bir tık öyle ama bence 89A-1 adlı günde 4-5 sefer atacak depar eklenebilir. Kanaryaya girmeden sefaköye girerek 98S gibi Kanuniye giden depar
Hatta sadece sabah 07.30 da çalışırdıZamanında 89A-1 vardı Beşyola kadar çalışıyordu fakat geçen sene kaldırıldı bir anda
Olsun en azından alternatif olurdu,Eshot mentalitesi olsa Klimasiz bakimsiz Oho iett otobusleri Istanbulda cirit atiyor olurdu
Tcdd daha iyi. İngiltere demiryolu felaket kötü yönetiliyor adamlar 1980den beri yanlış hatırlamıyorsam 1-2 tramvay hattı dışında bir şey açmadılarİngilterenin demiryolu efsqne bi kere TCDDnin 100000 kati laf ettirmem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.