Tam anlamadım sanırım demek istediğinizi kusura bakmayınHocam o Megabüs, siz yanlış anladınız
Tam anlamadım sanırım demek istediğinizi kusura bakmayınHocam o Megabüs, siz yanlış anladınız
Afrikanın ücra köşesindeki kabile ulaşımı >>>>> İstanbul ulaşımGencler Paris Ulasim mi Istanbul mu ? Objektif olarak Cevaplarinizi bekliyorum
Hocam ben biraz daha uydukentlerden şehir merkezine veya merkeze rahat ulaşımı olan bir konuma ekspres veya ona benzer bir hat gibi demiştimTam anlamadım sanırım demek istediğinizi kusura bakmayın
E- ile başlayan hatlarHocam ben biraz daha uydukentlerden şehir merkezine veya merkeze rahat ulaşımı olan bir konuma ekspres veya ona benzer bir hat gibi demiştim
Sadece Conectolar da değil hadi 2009 model diye Capacitylere bir şey demiyorum ama maalesef bu yaz aylarında aramıza biri veda edebilirDiğer konunun sohbetini burda yapmak istiyorum. Orası dağılmasın. Metrobüste Conectolar maalesef harcanıyorlar. Araçlar resmen bağırıyor metrobüs bizlik değil diye ama iyice yıprandılar. 2012 - 2015 model araçların bu kadar kısa sürede MB gibi markanın yıpranmasını görmek üzücü @Emirinho10
Bence bu Mercedesleri yakıp kötüleme amaçlı başka hiçbir açıklaması olamazDiğer konunun sohbetini burda yapmak istiyorum. Orası dağılmasın. Metrobüste Conectolar maalesef harcanıyorlar. Araçlar resmen bağırıyor metrobüs bizlik değil diye ama iyice yıprandılar. 2012 - 2015 model araçların bu kadar kısa sürede MB gibi markanın yıpranmasını görmek üzücü @Emirinho10
Durak Adı | Tema Fikri |
---|---|
Cankurtaran | Tarihi İstanbul simgeleri: Ayasofya, Topkapı Sarayı minyatürleri |
Kumkapı | Balıkçı teması, deniz kabuğu şeklinde oturma alanları |
Cerrahpaşa | Tıp tarihi panoları, eski hastane fotoğrafları |
Yedikule | Kale duvarı motifleri, Bizans haritası görselleri |
Doğu hattı T1 oldu ki, sadece Beşiktaş'a uzadı
1. Güzergah Genişletme Önerisi
Uzatma yönleri:
- Batı: Kazlıçeşme → Zeytinburnu → Bakırköy → Ataköy → Florya → Yeşilköy → Küçükçekmece
- Doğu: Sirkeci → Eminönü → Karaköy → Kabataş → Beşiktaş
KesinlikleBu Savaş Petrol'ün Temsa araçlarını bir de 146'ya verin. 76O'ya zor dayanan araç 146 ringinde Esenyurt'tan çıkamaz.
Mecidiyeköy otobüssüz çöptür. Cevahir avmnin önünden 1 tane bile otobüs geçmesin bakalım oranın albenisi kalıyor mu.Alibeyköy bana İBB nin Mecidiyeköy otobüs yükünü azaltmak için uyguladığı bir deneymiş gibi geliyor.
Ekstra olarak da bazı hatların parkur süresi kısaldı
Bi de Cep otogarına otobüs geldi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.