Bilmiyordum, benim hatamCep otogarına otobüs gidiyordu 47L 49Z öldürüldü hepsi. Bir tek tramvay getirdiler
Bilmiyordum, benim hatamCep otogarına otobüs gidiyordu 47L 49Z öldürüldü hepsi. Bir tek tramvay getirdiler
Yok hocam sıkıntı değil kaç tane hat öldürdüler sorun değilBilmiyordum, benim hatam
Metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları pik saatlerde metronun yoğunluğunu almak için çalışabilir. M3 için bu şart mesela 4 vagon kaldıramıyorİETT nin en büyük hatası otobüs hatlarını kapatıp insanları metroya yönlendirmektir ha bu demek değil ki metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları kapatılmasın onlar kapatılsın ama İETT bir tane metro durağı olan hatları bile kapatmaya başladı nerdeyse ve bu ulaşımdaki yükü metroya yüklüyor haliyle de daha kötü oluyor önemli olan yükü bir yere yığmak değil eşit bir şekilde dağıtmaktır.
Tüm hatları kapatınca/kısaltılınca BN1 acaba kapatılır mı diye korkmuştum. Çünkü Halkalı Marmaray durağı itibariyle marmarayla neredeyse aynı yerden geçiyor ama çok şükür böyle bir hata yapmadılar. Bence sefer sıklığı da artmalı ayrıca Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray deparının saatleri de artabilirİETT nin en büyük hatası otobüs hatlarını kapatıp insanları metroya yönlendirmektir ha bu demek değil ki metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları kapatılmasın onlar kapatılsın ama İETT bir tane metro durağı olan hatları bile kapatmaya başladı nerdeyse ve bu ulaşımdaki yükü metroya yüklüyor haliyle de daha kötü oluyor önemli olan yükü bir yere yığmak değil eşit bir şekilde dağıtmaktır.
BN1 7/24 çalışmalı 130A’nın Avrupa ayağı olmalıTüm hatları kapatınca/kısaltılınca BN1 acaba kapatılır mı diye korkmuştum. Çünkü Halkalı Marmaray durağı itibariyle marmarayla neredeyse aynı yerden geçiyor ama çok şükür böyle bir hata yapmadılar. Bence sefer sıklığı da artmalı ayrıca Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray deparının saatleri de artabilir
Tamda ben diyecektimYahu engellenmek istemiyorum da söylemezsem olmaz adamlar kendi kendine tartışıp konu kapattılar la
“Zort”Yahu engellenmek istemiyorum da söylemezsem olmaz adamlar kendi kendine tartışıp konu kapattılar la
Kesinlikle hem de Halkalı - Yenidoğan - Kanarya - Soğuksu gibi mahalelerden geçmesi de bizim adımıza çok iyi bir hatBN1 7/24 çalışmalı 130A’nın Avrupa ayağı olmalı
Metro ile aynı güzergahtaki hatlar bence kapatılmamalı. Bu hatlar hem ara yolcuyu alan hem de pik saatlerde metroya destek çıkan hatlar.İETT nin en büyük hatası otobüs hatlarını kapatıp insanları metroya yönlendirmektir ha bu demek değil ki metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları kapatılmasın onlar kapatılsın ama İETT bir tane metro durağı olan hatları bile kapatmaya başladı nerdeyse ve bu ulaşımdaki yükü metroya yüklüyor haliyle de daha kötü oluyor önemli olan yükü bir yere yığmak değil eşit bir şekilde dağıtmaktır.
M3 hala orijinal trenleri kullanıyor değil mi, araç alımı yapıldı mı sonradan?Metro güzergahı ile aynı olan otobüs hatları pik saatlerde metronun yoğunluğunu almak için çalışabilir. M3 için bu şart mesela 4 vagon kaldıramıyor
İsyanın başı ben olurum rahat olunBN1 i isteseler de kapatamazlar çünkü;
1) Küçükçekmece halkı izin vermez
2) Güzergahı çok güzel ve yararlı
3)Yolcusu aşırı fazla
Araya İETT yi övmek için yazdım yoksa o yaptıkları da yanlışMetro ile aynı güzergahtaki hatlar bence kapatılmamalı. Bu hatlar hem ara yolcuyu alan hem de pik saatlerde metroya destek çıkan hatlar.
Bunun yerine sefer sıklığı düşürülebilirdi
Ayrıca geçtiği yerlerin çoğundan farklı bir hat geçmiyorBN1 i isteseler de kapatamazlar çünkü;
1) Küçükçekmece halkı izin vermez
2) Güzergahı çok güzel ve yararlı
3)Yolcusu aşırı fazla
BN1 i en çok kullanan kişi ben olabilirim 1 haftada 20 kere BN1 kullandığımı hatırlıyorumİsyanın başı ben olurum rahat olun![]()
Ben o kadar sık kullanmasam bile savunurum bu hattı. Resmen Küçükçekmece'nin bel kemiğiBN1 i en çok kullanan kişi ben olabilirim 1 haftada 20 kere BN1 kullandığımı hatırlıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.