Ne anlama geliyor bu A-1559 DEPLESE
Araç değişimi? Sizin bölge sonunda araç mı alıyor?Ekli dosyayı görüntüle 92403
Ne anlama geliyor bu A-1559 DEPLESE
Evet 2015 TEMSA A-1623 ve A-1638'de olacak ama şimdi değil onlarAraç değişimi? Sizin bölge sonunda araç mı alıyor?
Yes Yarın öbür gün servise cıkar 503 veya 505'de2015 Temsa.
Yaptaş BMC Otobüsleri'de 2015 olacak A-1687 dahil2015 Temsa.
Deplase bu C-1674 sağdaki ikitelli garajına gitmesi lazım. A-1559'un yeni aracına gitmeyi düşünüyorum 1 tur atarımC-1674 eski ve yeni aracı.
Ekli dosyayı görüntüle 92452
Sanırım buldum. Ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Ne olduğuna dair de fikrim yok. Markası modeli plakası tipi hiçbir şeyi yok tuhaf geldiŞu geri dönen kodu hâlâ bulamadım![]()
Yeni gelen araç ÖHO kısmına değil İETT kısmına gelmiş sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam ÖHO sayısı 3065'ti hala 3065
Metrobüs olabilir, Adalar aracı olabilir, İETT aracı olabilir seçenek çok fazla
Şuana kadar hiç Metro/Tramvay kaydını İETT bünyesinde tutulmadı. Haritada aratınca da bir araç çıkmıyor. Her şey olabilirR0034 T2 hattının aracı olabilir mi?
Bunu yazdıktan sonra çıktıŞuana kadar hiç Metro/Tramvay kaydını İETT bünyesinde tutulmadı. Haritada aratınca da bir araç çıkmıyor. Her şey olabilir
Bu bütçe açıkları ekonomik kriz oldukça artıcak ve ücretsiz kart olayı devam ettiği sürece daha çok zarar edicek2026 yılı icin;
İBB toplam bütçesi: 440 milyar TL
İETT bütçesi: 70 milyar TL
2025 yılı İETT bütçe açığı: -14 milyar TL...
Bütçe açığı ile alakalı İrfan Demete eleştiriler gelmiş.
O da ücretsiz kartlar ve benzin parası vs sübvanse ediliyor demis: Kaynak_yandex
Asıl Rayli sistem bütçesini merak ediyorum... Umarım iyi bi oranda olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.