Önemli değil.B-1525 bile yeterli şuan.Yaptaşın araclarına bak dökülmek üzereler zatenB-1525'i çektim. Onu atacağım. Yaptaş'tan çekemedim.
Önemli değil.B-1525 bile yeterli şuan.Yaptaşın araclarına bak dökülmek üzereler zatenB-1525'i çektim. Onu atacağım. Yaptaş'tan çekemedim.
maalesef görmüşsündür araclarda eksik cok yenilerinDün garajdan geçtim. A-1632 ile birlikte B-1915; B-1913 ve C-1674'ün yeni araçları halen daha yatıyordu.
Acaba değişim için değilde Men falan edilmiş olabilir mi? 3 günde çoktan değişmesi gerektiYavaştan kafayı yemek üzereyim , A-363 değişeli 3 gün oldu ve hala sisteme işlenmedi, ne aldığı hakkında gram fikrim yok her gün sabah kalktığımda yüzümü yıkamaktan bile önce bu araca bakıyorum ama değişen yok![]()
Değişti zaten , o gün deplase yedi araç zaten araç 3 aydır satılıktaydı . Ayrıca aracın GPS Sistemi 3 gündür çalışmıyor. Araç İkitelli'de gözüküyor şu anAcaba değişim için değilde Men falan edilmiş olabilir mi? 3 günde çoktan değişmesi gerekti
Eski araçtan kamera ve validatör sökülüp yenisine takılmamıştır yeni aracın işleri bitmemiştir dahaDeğişti zaten , o gün deplase yedi araç zaten araç 3 aydır satılıktaydı . Ayrıca aracın GPS Sistemi 3 gündür çalışmıyor. Araç İkitelli'de gözüküyor şu an
Evet senin dediğinde mantıklı ama bir araç için 3 gün sence de fazla değil mi ?Eski araçtan kamera ve validatör sökülüp yenisine takılmamıştır yeni aracın işleri bitmemiştir daha
Bizimki hayalet araç oldu çalışıyorsa bile ben hala bilmiyorumA-1539 ve A-1663'de de aynı durum oldu. Ama bir fark olarak onlar yeni araçlarına geçene kadar bir süre eski araçlarıyla çalıştı.
Ya hala gülüyorum baktıkca Bölgenin en kronik arızalı aracı oldu ahahaha BMC 2012'ler bile bu kadar arıza vermiyorSavaş Petrol 31 hattına da sıçradı.![]()
ötis'e bundandolayı geçildi diye biliyorumGeçen durakta şöyle bi konusma duydum:
- Abi bu İett ve özel halk otobusu farkını biz nasıl anlarız?
- Dostum Öho'lar kendi araçları olduklarından duraklarda 1-2 dk fazladan beklıyorlar çok yolcu almak için. minibus misali
- Harbi mi bende şimdi ayıktım bekleme olayını
Bu dogru mu? Öholarda ki bilet , para kazanma sistemi nasıl oluyor?
Cevap veren neye göre vermiş acaba, çünkü böyle bir şey yok gerçekte. Farkı anlamanın en kolay yolu plakaya bakmak. İş de daha çok şoförde bitiyor bence gerisi hikaye biraz. İETT’de olup bilgisayar oyunu oynar gibi süren de var, özel halk otobüsü kullanıp gayet iyi süren de. Tersi de var.Geçen durakta şöyle bi konusma duydum:
- Dostum Öho'lar kendi araçları olduklarından duraklarda 1-2 dk fazladan beklıyorlar çok yolcu almak için. minibus misali
Sarıya geçmeden önce böyleydi. Yolcu sayısına göreydi. Artık KM hesabına döndüler diye biliyorumGeçen durakta şöyle bi konusma duydum:
A-1807 -> 2013 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF & 34 HO 2043 (ex. 34 GJ 0566) - 63
* Araçta makyajlama var mı bilmiyorum ama arkası 1. Nesil önü 2. Nesil gibi
Ekli dosyayı görüntüle 94568
Ekli dosyayı görüntüle 94570
Ekli dosyayı görüntüle 94569
04.12.2025 - Kağıthane Peronlar & 4. Levent
Bu iki araçta ne güzel 2022 yılında 89S bölgesindeydi fakat bölgelerin çorba olmasından nasibini aldılarA-1809 -> Makyajlı 2013 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF & 34 HO 2045 (ex. 34 VK 2514) - 63
* Aracın dış görüntüsü 3. Nesil, İçi 2. Nesil, Aksamları ise 1. Nesil
Önündeki Turuncu yazılı Cobra sayesinde en sevdiğim A-18XX kodlu araçlardan biri oldu
Ekli dosyayı görüntüle 94577
Ekli dosyayı görüntüle 94578
Ekli dosyayı görüntüle 94576
04.12.2025 - Kağıthane Peronlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.