A-1867 ve A-1541'in fotoğraflarını hareketli olarak atacağım. (GIF veya video şeklinde).
146 nasıl durumD-166'ya yetişemeyeceğim. A-1539'a geçiyorum. Şu an B4027'deyim.
Keşke 2012 Güleryüz bundan iyi be Araç cenabetlimi bu temsaKeşke Cobra'da kalsaydı.Çok büyük bir hata yapmış. Ve her gün A-1800 gibi arıza verecek gibime geliyor.
son fotoğrafı ne güzel çekmişsiniz maşallah
Şoför abi fark etmiş gibi sankison fotoğrafı ne güzel çekmişsiniz maşallah
Bunun için yapılması gerekenler biraz karmaşık;Anadolu’ya yollayacağız (istanbul değil) ki oralar da gelişsin. Sanayi, orada yaşama teşvikleri güçlendirilmeli ki İstanbul boşalsın. Mesela Ankara’ya gittim bu sene söylemesi ayıptır, gördüğüm yerliler bu deprem korkusundan İstanbul’dan Ankara’ya göç oldu diyorlardı. İnsanları deprem korkusu harici de teşvik etmeliyiz İstanbul’dan dışarı çıkmaya.
Hocam sadece bana değil @Alperen K. Kardeşime de teşekkür ediniz fotoğrafı ben çektim ama yanımda her daim o da vardı çok yardımı dokundu çekimlerdeson fotoğrafı ne güzel çekmişsiniz maşallah
Ya hocam sormayın valla o çekimlerden birinde tam dönüşte söför abimiz bizi fark edip kafasını "bi bitmediniz hıa... gibisinden sağ sola sallamıştı"Şoför abi fark etmiş gibi sanki
Şanslı hissetmek gibi değil de daha çok bölgede o model araçtan 1 veya 2 tane olması daha mutlu hissettiriyor. Çeşitliliği severim.Bir bölgede nadir sayıda olan bir otobüse denk gelince çok seviniyorum ve kendimi şanslı hissediyorum. Bunu daha önceden 4 kez yaşamıştım.
2019'da 12A hattında C-184 kodlu Conecto'ya binince, 2019'da D-058 kodlu Cobra DD'ye binince, birkaç ay önce A-143 kodlu Cobra'ya binince ve 1 ay önce C-228'e binince o araçlar bölgelerinde az olduğu için kendimi şanslı hissetmiştim. Hele A-143 ve C-228'e bindiğim zaman bölgelerinde teklerdi gerçi şimdi de tek, D-058'e bindiğimde o kasasından D-1'de sadece 2 adet vardı diğeri de D-039'du, C-184'e bindiğim zaman ise bölgesinde 2 adet yeni kasa Conecto vardı diğeri ise C-167'ydi.
Sizde de böyle oluyor mu o bölgede ya da genel olarak nadir olan bir araca binince kendinizi şanslı hissetmek gibi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.