Evet biliyorum. A-1803 ve A-1676 sarı sitede.
A-1529 için güzel bir haberim var duymak istermisinEn azından araç farklı kodla çalışıyor.![]()
Evet 2026 ilk ceyreğinde Conecto alacak yeniYeni araç mı alacak?
Öhonun durumunu düşününce şöförler gününü kutlamaları ironik olmuş.O3010 - 30 Kasım Şöförler gününe özel kaplama var
Öhm Öhm akıl karı değil bence yaöhöm ankara öhonun 2011 kent lf’den 2012 belde’ye geçmesi ÖHOm
nE şakamı bu?PD1 -> E1000![]()
Sadece hafta sonları çalışan 17 duraklı 22B hattı olabilir" Kabataş - Bebek " diye bir hat var mı? Bugün herhangi bir numarası olmayan böyle bir hat gördüm. Arkadaki tabelada bile Kabataş/Bebek yazıyordu.
17-18 Sularında Üsküdardayken çok fazla Görevli tabelalı körüklü otobüs görmüştüm demekki bu yüzdenmiş. Neden acaba metro mu arızalandıM5 metro hattı rotasında çalışmak üzere citaro g conecto g körüklü karsan ve otokar takviye verilmiş sayıları çokca fazla
Samandıra-sultanbeyli arası entegrasyon için test sürüşü yapılıyormuş hocam17-18 Sularında Üsküdardayken çok fazla Görevli tabelalı körüklü otobüs görmüştüm demekki bu yüzdenmiş. Neden acaba metro mu arızalandı
AvenueA-363 araç değiştiriyor ne alacak acaba? Çok Mutlu oldum![]()
Artık Malatya'da çalışıyorEkli dosyayı görüntüle 93967
Artık yok...
Maalesef. Araç sanayide yatıyor. Sinyali güncel.Bugün Mahmutbey'e gidip A-1563'ü çekmeyi düşünüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.