Neden bu kadar beklettiklerini anlayamadım. Neredeyse 1 ay oldu. Aradan A-1559 bile değişti. Ama... Hararet BHRR.@59Yunus34 C-1674 ve B-1913 ün yeni aracları hala yatıyor Validator takılmamış daha bile garaja gittim
Neden bu kadar beklettiklerini anlayamadım. Neredeyse 1 ay oldu. Aradan A-1559 bile değişti. Ama... Hararet BHRR.@59Yunus34 C-1674 ve B-1913 ün yeni aracları hala yatıyor Validator takılmamış daha bile garaja gittim
Bende cözemedim bunları hiç 2012 aracların süresi dolmasını bekliyorlardır Haziran'a birde A-1559 Hata yaptıNeden bu kadar beklettiklerini anlayamadım. Neredeyse 1 ay oldu. Aradan A-1559 bile değişti. Ama... Hararet BHRR.
Temsa sayısı artacak bizim bölgede galibaVay, 2. Foto benim çekimim. Daha önceden ben wowTÜRKİYE'ye yüklüyordum. Buraya daha bazılarını yüklemedim.
Bu mertlerin aracına çarpandan değil miydiB5111 yüzünden trafik felç oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 94081
Yeni rekorlar bugün Ümraniye'den gelecek gibi duruyor. Maalesef ki bugün benzer bir şekilde Ümraniye'de olağandışı bir durum söz konusu.Ekli dosyayı görüntüle 93297
6 saat 3 dakika ile sanırım yeni bir rekor geldi. (Maalesef.) Madem trafik böyleydi neden son çare olarak hat Bahçeşehir'den dönecek hale getirilmedi bunu da ayrıca merak ediyorum. Hiç akıl kârı değil 10 durak için geriye kalan 30 durağı ateşe atmak. (Sayılar örnektir.) Bazen radikal kararlar da gerekir yoksa sonu böyle hüsran oluyor. Ayrıca İstanbul'un nispeten merkez dışı bölgesinde gerçekleştiği için çok da dikkat çekmeyen bir şey oldu bu olay. Oysa yüzbinlerce insanı ilgilendiren şeydi bu trafik. Üstelik normalde bu kadar trafik olan bir yer değil söz konusu bölge. Mesela bin bir türlü gereksiz başlık barındıran Ekşi Sözlük'te hiç gündem olmamış bir durum. (Kaza ve sonrasındaki trafik.) Bu da ayrıca genel olarak sitemimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 93301
Ekli dosyayı görüntüle 93302
Ekli dosyayı görüntüle 93303
Ekli dosyayı görüntüle 93304
Ekli dosyayı görüntüle 93305
C-938 2 saatte estergon caddesinden çakmak köprüsüne gelememişYeni rekorlar bugün Ümraniye'den gelecek gibi duruyor. Maalesef ki bugün benzer bir şekilde Ümraniye'de olağandışı bir durum söz konusu.
Ekli dosyayı görüntüle 94167
Bu alanda 100'e yakın araç bulunmakla beraber gerisinde de bayağı bir bekleyen araç vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 94174
8 km mesafeyi 3 saat 33 dakikada alabilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 94175
Ekli dosyayı görüntüle 94176
Ekli dosyayı görüntüle 94177
Ekli dosyayı görüntüle 94178
Ekli dosyayı görüntüle 94179
Bölgeyi bilmek istiyorsanız 10-15 yıl önceki uydu haritalarına ve nüfusa bakın. Toplu konutlar, yeni semtler ile nüfus nereden baksanız 10 katına çıktı. Bölgeye yeni hatlar açmak yerine 146T, 147 gibi hatları oralara yönlendirdiler. Böylece 70 duraklı bol trafikli hatlar doğmuş oldu. Eski güzergahlar günümüzdeki 144M’ye benzerdi. Hal böyle olunca bu bölge için toplu taşıma pek cazibeli değil.Ekli dosyayı görüntüle 93430
Bölgeyi nerdeyse hiç bilmesem ve bir sadece bir kere Tahtakale’ye gitmiş olsam da haritadan 147 güzergahını biliyorum. Ayrıca harita incelemeyi çok severim. Çizdiğim şekilde İGTOT’a muhtemelen çok daha kısa sürede ulaşılabilirdi. Çünkü trafik daha çok güneydeydi doğal olarak. Muhtemelen bölgede eşi-benzeri daha önce hiç görülmemiş bir trafik olduğu halde bile isteye neden trafikte saatlerce bekletirsin ki otobüsleri?
Bahcesehir - Tahtakale bolgesi M7 metro hattı uzatması açılana kadar bol trafikli olucak sanırım...Bölgeyi bilmek istiyorsanız 10-15 yıl önceki uydu haritalarına ve nüfusa bakın. Toplu konutlar, yeni semtler ile nüfus nereden baksanız 10 katına çıktı. Bölgeye yeni hatlar açmak yerine 146T, 147 gibi hatları oralara yönlendirdiler. Böylece 70 duraklı bol trafikli hatlar doğmuş oldu. Eski güzergahlar günümüzdeki 144M’den halliceydi. Hal böyle olunca bu bölge için toplu taşıma pek cazibeli değil.
O hat 2030’da açılmaz, mevcut karayolu altyapısının ben bölgedeki nüfusu tartmadığını düşünüyorum. Vaditepe, Ispartakule gibi yeni semtlerin dışında bir başında 1,5 milyonluk Esenyurt ilçesi var.Bahcesehir - Tahtakale bolgesi M7 metro hattı uzatması açılana kadar bol trafikli olucak sanırım...
2030'da metro anca acılasıya kadar İETT ek otobus hatları koymalı 4-5 yıl boyunca
C-1017 139A Üsküdar 16.30 kalkışlı seferini 23.15'de tamamlayarak 6 saat 45 dakikalık seferiyle ile rekor kırmıştır. (İstanbul - Ankara arası süre maks. 5-6 saat)Yeni rekorlar bugün Ümraniye'den gelecek gibi duruyor. Maalesef ki bugün benzer bir şekilde Ümraniye'de olağandışı bir durum söz konusu.
Ekli dosyayı görüntüle 94167
Bu alanda 100'e yakın araç bulunmakla beraber gerisinde de bayağı bir bekleyen araç vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 94174
8 km mesafeyi 3 saat 33 dakikada alabilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 94175
Ekli dosyayı görüntüle 94176
Ekli dosyayı görüntüle 94177
Ekli dosyayı görüntüle 94178
Ekli dosyayı görüntüle 94179
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.