İett nin belli şartlar içinde yapılıyorEn ucuz mal genelde en dandik olan olmuyor mu zaten
Belediyenin uzun vadeli düşünmesi lazım...
Ihale sistemi tuhafmis. Ucuz yaparsa kalitesi de ucuz olur![]()
İett nin belli şartlar içinde yapılıyorEn ucuz mal genelde en dandik olan olmuyor mu zaten
Daha acı olanı ise bundan sonra alınacak tüm araçların bu şekilde olması. Aynasız otobüsü bende sevmiyorum.78ZB'de A3106'ydı sanırım. O aracı beğenmiştim. Yolculuğum Arenpark - Kocasinan arası sürmüştü ve klima çok iyidi. Araçta konforluydu bence. Sevilmemesinin sebebi dijital aynalar olabilir. Aynasız otobüs saçsız insan gibi
Kapı aynası neKonuştuğum şoförlerin ortak olarak dediği şey şu;
1. Dar yerlerde kamera daha çok işe yarıyor.
2. Sürücü aynası normal, yan ayna kameralı olması daha rahat olduğunu çıkardım. ( Kameralı otobüs kullananlar kapı aynasından memnun, şoför aynası değişsin diyorlar. Normal aynalılar kapı aynası kameralı olursa daha iyi olur diyor.)
3. Yağmurlu günlerde kamera iyi bir yerde ise kameralılar daha iyi
4. Gece ve uzun yol için aynalı tercih ediliyor.
En ucuz mal genelde en dandik olan olmuyor mu zaten
Kapı tarafındaki aynalar. Sağ ayna işteKapı aynası ne
Toplu taşımayı bedava yapabilmen için bunu sübvanse edebilecek kârlı yan işlerde de bulunmak gerekiyor (mesela japonyadaki tren şirketleri asıl parayı istasyonlarının etrafındaki gayrimenkullerden elde ediyor)Realist bı fikir değil ama ideal olarak mantıklı bı istek.
Şuan olmayabilir ama bı gün toplu taşıma'nin ücretsiz olmasi gerekiyor diyor...
Ki bence de imkansiz en fazla popülizm yapıp annelere vs bedava yapiyolar
Ulaşım ASLA özelleşemez. Dünyada bir sürü örneğini görebilirsinizDemek ki belediye ile yürümüyor bu otobüs sistemi...
Tamamen özelleştirme düşünülüyor mu acaba?
İETT özel bi şirkete satılır + öho sistemi de devam eder.
Kâr edemeyen öho hatları da Îett'nin yeni özel sektör sahibi sübvanse etsin![]()
50Z 50K ve neden böyle bir koda sahip bilinmeyen 50P kalsın diğerlerini katledebilirsinizBenim yapacağım ilk iş ne kadar TMli ve 50li hat varsa hepsini kapatıp bunlar uğruna harcanan hatları geri açmak olurdu![]()
ikiside yakışıklı değiller mi78ZB'de A3106'ydı sanırım. O aracı beğenmiştim. Yolculuğum Arenpark - Kocasinan arası sürmüştü ve klima çok iyidi. Araçta konforluydu bence. Sevilmemesinin sebebi dijital aynalar olabilir. Aynasız otobüs saçsız insan gibi
Ben şahsen araçları seviyorum. Aynaları normal olsa daha iyi olabilirdiikiside yakışıklı değiller mi
Neden 50B kapatılsın ki?50Z 50K ve neden böyle bir koda sahip bilinmeyen 50P kalsın diğerlerini katledebilirsiniz
Çünkü Alibeyköy'den Bakırköy'e yürüyerek gitsinler. Maksat spora teşvik(!)Neden 50B kapatılsın ki?
Senin için o da kalsın.Neden 50B kapatılsın ki?
Beşiktaş 50LÇünkü Alibeyköy'den Beşiktaş'a yürüyerek gitsinler. Maksat spora teşvik(!)
50L kapanırsa trafikteki günlük kullanılan araç sayısı en az 5 bin artar.Beşiktaş 50L
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.