Hocam dışta mı içte mi iuaş etiketleri vardıaraçta İULAŞ etiketleri vardı ve motor sesi değişikti?
Hocam dışta mı içte mi iuaş etiketleri vardıaraçta İULAŞ etiketleri vardı ve motor sesi değişikti?
içte gördüm dışa dikkat etmedimHocam dışta mı içte mi iuaş etiketleri vardı
Dışta zaten öho diye geçeriçte gördüm dışa dikkat etmedim
Araçlar teslim edilmiştir.Arnavutköy Belediyesi'nin 5 adet elektrikli otobüs alım ihalesini Karsan kazanmıştır. Araçlar büyük ihtimalle Karsan e-ATAK olacaktır. Hayırlı olsun.
Pazar otobüsü mu bu neden otobüs alınmış ki merak ettimAraçlar teslim edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 86691
Güngören Belediyesi gibi hizmet binaları arası ring aracı olabilir.Pazar otobüsü mu bu neden otobüs alınmış ki merak ettim![]()
Kaza olmuş sanırımMetrobüsle geçerken gördüm. 146'nın Bakırköy yönündeki İBB Sosyal Tesisler durağındaki yan yol kilit. M4013 arkasında iki sivil araçla tam metrobüs Köprüsü'nün girişinin altında duruyor. Kaza mı oldu bilmiyorum ama biraz arkasında da başka 146 var. Beklemek istemeyen sivil şoförler aynı yolda 360 dönüp yan yoldan ters yönde sürüyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.