50Z 50K ve neden böyle bir koda sahip bilinmeyen 50P kalsın diğerlerini katledebilirsinizBenim yapacağım ilk iş ne kadar TMli ve 50li hat varsa hepsini kapatıp bunlar uğruna harcanan hatları geri açmak olurdu![]()
ikiside yakışıklı değiller mi78ZB'de A3106'ydı sanırım. O aracı beğenmiştim. Yolculuğum Arenpark - Kocasinan arası sürmüştü ve klima çok iyidi. Araçta konforluydu bence. Sevilmemesinin sebebi dijital aynalar olabilir. Aynasız otobüs saçsız insan gibi
Ben şahsen araçları seviyorum. Aynaları normal olsa daha iyi olabilirdiikiside yakışıklı değiller mi
Neden 50B kapatılsın ki?50Z 50K ve neden böyle bir koda sahip bilinmeyen 50P kalsın diğerlerini katledebilirsiniz
Çünkü Alibeyköy'den Bakırköy'e yürüyerek gitsinler. Maksat spora teşvik(!)Neden 50B kapatılsın ki?
Senin için o da kalsın.Neden 50B kapatılsın ki?
Beşiktaş 50LÇünkü Alibeyköy'den Beşiktaş'a yürüyerek gitsinler. Maksat spora teşvik(!)
50L kapanırsa trafikteki günlük kullanılan araç sayısı en az 5 bin artar.Beşiktaş 50L
Maalesef. Keşke şu katledilen beşiktaş hatlarını geri açsalar da alibeyköye sürüklenmesek50L kapanırsa trafikteki günlük kullanılan araç sayısı en az 5 bin artar.
Ekrem İmamoğlu'nun 2020 yılında test ettiği CapaCity'nin iç düzeni Luxembourg gibi ülkelere daha uygun.Akia LF 25 gayet güzel otobüs. CapaCity'yi de çok seviyorum fakat C2 kasası o koltuklarla İstanbul'da çalışamaz. Çünkü koltukların yolcu kapasitesi açısından en minimum seviyede olması lazım.
İşime gelirSemih bir sabah uyanıyor ve 36V kalkmış. Semih Vezneciler'e gitmek için önce alibeyköye gidecek sonra ordan veznecilere gidecek. 36V'nin değerini bilmelisin. Daha da bu konu da birşey demicem.
Bu kadar hat olmasına rağmen peron yapmamışlar mı? saçma olmuş. Aynı anda kalkan araçlar napıyorEkli dosyayı görüntüle 83865
Giyimkent, 8 Eylül 2025
Burası toplamda 11 hatta ev sahipliği yapıyor. 12.hat olarak "40" numara dahil edildi.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.