146 mı yoksa ringi ortalama bir trafikte bile 1 saat sürmesi gereken hat mı bilemezsin
solo karsan hattı olduğunu da belirteyim
D100’den bir şeridi araklayıp otobüs şeridi yapmakKesinlikle bunlar sana katılıyorum.
Asıl mesele 133TM hattı değil.
130Ş hattı tam Çin işkencesine dönüştü artık. Ne yapılabilir sizce arkadaşlar?
Emniyettepe’de ne var bu kadar uzun sürdüren146 mı yoksa ringi ortalama bir trafikte bile 1 saat sürmesi gereken hat mı bilemezsin
Ekli dosyayı görüntüle 86255
Olması lazım bence, toplu taşıma şeridi olsun. (Ne yazık ki taksi ve dolmuşlar da dahil olur buna)D100’den bir şeridi araklayıp otobüs şeridi yapmak
Geçen gün bindiğim bir otobüste Arenparkta şoför motorlu trafik polisine dolmuşçuları şikayet ediyordu. Polise ne çektik biz bunlardan dediğini duydum(Ne yazık ki taksi ve dolmuşlar da dahil olur buna)
D100 de bir şerit verilmesi imkansız ne yazık ki D100 kendine yetmiyor kiD100’den bir şeridi araklayıp otobüs şeridi yapmak
Emniyettepe’de ne var bu kadar uzun sürdüren
Orası biraz öyle ama şöyle düşünün, yoldaki taksiler/dolmuşlar ve otobüsler d100'ün kalanında olmayacak tek şerit kullanacakD100 de bir şerit verilmesi imkansız ne yazık ki D100 kendine yetmiyor ki
MK19 şoförü müydü? Onlar çok şikayet ediyorlar çünküGeçen gün bindiğim bir otobüste Arenparkta şoför motorlu trafik polisine dolmuşçuları şikayet ediyordu. Polise ne çektik biz bunlardan dediğini duydum
78ZB'deydim. MK19'un güzergahı bana pek uymuyorMK19 şoförü müydü? Onlar çok şikayet ediyorlar çünkü
Aslında buna servis araçları da dahil edilebilir. Onlar da insanları bir yerden bir yere taşıyan götürgeçler.Orası biraz öyle ama şöyle düşünün, yoldaki taksiler/dolmuşlar ve otobüsler d100'ün kalanında olmayacak tek şerit kullanacak
Mantıklı, en azından insanları araba yerine servislere ve otobüslere yönlendirirAslında buna servis araçları da dahil edilebilir. Onlar da insanları bir yerden bir yere taşıyan götürgeçler.
Muhtemel Nedenler:146 mı yoksa ringi ortalama bir trafikte bile 1 saat sürmesi gereken hat mı bilemezsin
Ekli dosyayı görüntüle 86255
Araç sayısı farkından dolayı trafik, anayola oranla daha az olacaktır.Bakın tek bir şerit tüm toplu taşıma araçlarına verseniz de bu sefer o tek şeritte trafik oluşacaktır. Verilebilecek tek şeritte sağ şerit olacaktır. Yol ayrımları var Metrobüs tarzı bir şey gerekiyor. 130Ş Şifa Mahallesi (Ferro Döküm) - İsfalt (Kadıköy) arasında Metrobüs sistemi olmalıdır.
Yok hocam, çarpık kentleşmenin içinden geçiyor hat. 64Ç bide güzergahına bakarsanız ve 48S ile (alternatifi sayılabilecek bir hat) karşılaştırırsanız belli de bu kadarı da abartı 146'dan 5 kat daha kısa hatMuhtemel Nedenler:
1- 146'da da olduğu gibi yoğun bir trafiğe yakalanmış olabilir. Ama zor ihtimal.
2- Şoför ekranında son durağa gelindiğinde otomatik seferi tamamla kısmı devre dışı kalmış olabilir. (Yüksek İhtimal, Sinyal Kesintisi, Aktiften Tamamladıya, GPS Hareket Tespit, CA2/BOŞ Çabuk Aktif Linki)
3- Seferindeyken arızalanıp seferini etkilemeden anında tamir edilmiş olabilir. (Orta ihtimal)
4- Şoför otobüsü yavaş sürmüş olabilir. (Çok düşük ihtimal)
5- Aracın saati bir anda değişmiş olabilir. (Düşük ihtimal)
2-3 yerde paylaştım kazaya karışan ve İETT'nin Citaro otobüslerinde görseller varM2005 Üsküdar’da kaza yapmış dün . Aşağıya doğru düşmüş . Aslında tam düşmemiş askıda kalmış .
Fotoyu atacaktım ama yanlışlıkla instagramı yeniledimHaberi kaybettim ama siz görmüşsünüzdür belki
Eğer yazılmış mesajın bildirime daha önce bakmadıysan yeni mesajın bildirimleri düşmüyorÖzellikle takip ettiğim konuda neden bildirim gelmiyor bilen var mı ? Takip ediyorum ama o konuya 1 hafta filan yazı yazılmazsa , bir daha bildirim gelmiyor .
Ben de ilk ben gördüm, kimse görmedi sandım kazayı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.