Doğru çok pardon araya kaynadı o. A-1815 yazacakken A-1813'ü görünce balıklama atlamışımA-1813 BN1 bölgesindeydi.
Doğru çok pardon araya kaynadı o. A-1815 yazacakken A-1813'ü görünce balıklama atlamışımA-1813 BN1 bölgesindeydi.
BN1 bölgesine de B-1843, B-1847 ve B-1849 geldi.A-1813 BN1 bölgesindeydi.
VAY CANINA ŞUANDA ŞOKTAYIM. O kadar şoktayım ki bu konu hakkında birşey yazmıcam bi süre...Akia'lar alındığı zamanki konuşmasından sonra bir tanesine binip ve pek bir bilgim yok bu araçlar hakkında vb. dediğini duymuştum
Şükür YarabbimVAY CANINA ŞUANDA ŞOKTAYIM. O kadar şoktayım ki bu konu hakkında birşey yazmıcam bi süre...
İşin garibi gelen hiçbir araç çalışmıyor. Sadece 1-2 gün Temsayken çalıştılar. Hatta bazı araçlar değişeli 1 hafta oluyorBN1 bölgesine de B-1843, B-1847 ve B-1849 geldi.
76O bölgesinden A-1815 de gitti.
BN1 bölgesinden A-1741 ve A-1827 gitti.
Toplam 6 araç gitti. 6 araç geldiİşin garibi gelen hiçbir araç çalışmıyor. Sadece 1-2 gün Temsayken çalıştılar. Hatta bazı araçlar değişeli 1 hafta oluyor
Akia nasıl alırsın sen bu kente.Şükür Yarabbim
Anne kart saçmalığına son verseler bu durumun da önüne geçilebilir bundan cesaret alıyor olabilirlerOtobüsler hep 3-5 çocuklu suriyeli ile dolu. Bunun önüne geçilmeli. Madem ki 35 lira bayılıyoruz yok abi öyle bi dünya.
Ben ne Ekrem İmamoğluyum ne de İrfan Demetim bana sormaAkia nasıl alırsın sen bu kente.
Kimse karşında durmuyor farkındasın değil mi ? Bizle ters fikirde olanlara da cevap verdiğimizi görmüyorsun sanırım ?Semih. Akia'yı eleştiricem. Akia alınmasını eleştiricem. Bu benim en doğal hakkım. Bu Akia'nın dokunulmazlığı mı var. Bana muhalefet edeceksiniz diye iyice çığırından çıktınız.
Bilmiyorum da. Geçen çocuklu birileri bindi. Çocuklar ayakta bende bilerek yer vermedim. Bana ne abi bana mı sormuşlar. Neyse bu konu uzar gider.Anne kart saçmalığına son verseler bu durumun da önüne geçilebilir bundan cesaret alıyor olabilirler
Akia'yı sadece isme bakarak mı eleştiriyorsunuz yoksa beğenmediğiniz özellikleri mi var ?
Benimde eleştirim var Akia'ya ama bazı şeyleri kötü oyüzden.Direkt isme bakarak kötülemiyorum
Yasal olarak yapamaz diye biliyorum, belediyelerin halka ulaşım hizmeti vermesi zorunluluğu var. Sadece ÖHO'a yeni araç ve şöfor istenebilir yada İzmir'deki İztaşıt gibi Kooperatif ve firmaların ortak markada çalışması sağlanabilir.Demek ki belediye ile yürümüyor bu otobüs sistemi...
Tamamen özelleştirme düşünülüyor mu acaba?
İETT özel bi şirkete satılır + öho sistemi de devam eder.
Kâr edemeyen öho hatları da Îett'nin yeni özel sektör sahibi sübvanse etsin![]()
Solo araçlarına nötrüm. Bence çok iyi de değiller kötü de değiller fakat metrobüsler... Tanıştığım insanlara ismimden önce Akia metrobüslerin yazın klimalarını övüyorum. Yok böyle klimaMetrobüslerde bu durum tam tersi, özellikle en arka kısmını çok beğendim.
78ZB'de A3106'ydı sanırım. O aracı beğenmiştim. Yolculuğum Arenpark - Kocasinan arası sürmüştü ve klima çok iyidi. Araçta konforluydu bence. Sevilmemesinin sebebi dijital aynalar olabilir. Aynasız otobüs saçsız insan gibiSololarındada aynı klima olması lazım ama sololarında şoförler tam açmıyor klimayı.Ama 1-2 ay önce bindiğim A3018'de feci soğuktu.En arkadaydım.Yanıma bir amca oturmuştu.Benle konuştu ve bana dedi gel başka yere geçelim çok soğuk burası.Motor önü yerine geçtik
Kameralı aynalara da nötrüm. Rahatlık açısından belki daha iyidir fakat bence şoförlük refleksini zamanla öldürecek bir teknoloji. Sürekli aynaları kontrol etmesi şoförün kafasına çevirmesi falan şoförü dinç tutan hareket. Dalgınlığı arttırabilir bu teknoloji78ZB'de A3106'ydı sanırım. O aracı beğenmiştim. Yolculuğum Arenpark - Kocasinan arası sürmüştü ve klima çok iyidi. Araçta konforluydu bence. Sevilmemesinin sebebi dijital aynalar olabilir. Aynasız otobüs saçsız insan gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.