Müdailleri arasında tercih edilebilir özellikle iett kasasıBence değil ben beğeniyorum. Mükemmel mi dersen değil ama kötü de değil
Müdailleri arasında tercih edilebilir özellikle iett kasasıBence değil ben beğeniyorum. Mükemmel mi dersen değil ama kötü de değil
Özellikle A-10XX'teki Akiaların koltuk desen renkleri çok hoşuma gidiyorBence değil ben beğeniyorum. Mükemmel mi dersen değil ama kötü de değil
Birçok modelin yanından dandik kalıyorlar. Sadece Karsanlardan ve eski kasa Procitylerden iyiler.Hala Akiayı dandik sanıyorlar forum dışında arkadaşlarımla konuştuğumda
Bu hafta her yer daha çok trafik gibi geldiBakırköy şuan kilit niye böyle bugün ya
1776 dayım
Banada E-5 daha beter ama Haznedar trafiği buraya kadar geldiBu hafta her yer daha çok trafik gibi geldi
2013 290LF kasa hariç her markanın yeni araçlarında kusur sayabilirim. Küçük bir firma için normal bu kadarı. Özellikle 2024 model üstü araçların kusurları daha da göz önünde olmaya başladıDaha 1 yaşındayken arkadaki o led şeridi bozulan araçlar var. Otokar Kentlerden özenip yapmışlar gibi.
2013 290LF lar bile çoğu sıkıntılı aynı dönemin connectosu daha kaliteli olabiliyor2013 290LF kasa hariç her markanın yeni araçlarında kusur sayabilirim. Küçük bir firma için normal bu kadarı
Bu bahsettiklerim tabiki yeni kasa ve İETT kasa Akialar için. Yoksa eski kasa Akiaların durumu pek iyi değil ama görüntüleri güzel
Şirinevler sabah da böyle, akşam da böyle.
A-960 2018 modeldir.Yapıyordur galiba A-960 aracı yeni model idi akia'nın
Küçükçekme - Sefaköy - Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler her zaman trafikli acil çözüm gerekiyor beyaz masa'ya vs şikayet edilmeli...Şirinevler sabah da böyle, akşam da böyle.
Bakırköy'de beterdi yaw
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.