Hastayım hocam yatıyorumAman çıkmayın köyüme gitmesem bende çıkmazdım. Bedava günlerde evde kalıyorum değmiyor çıkmaya
Hastayım hocam yatıyorumAman çıkmayın köyüme gitmesem bende çıkmazdım. Bedava günlerde evde kalıyorum değmiyor çıkmaya
Geçmiş olsun hocam dikkat edinHastayım hocam yatıyorum
Gecmiş olsun hocamHastayım hocam yatıyorum
Geçmiş oldunHastayım hocam yatıyorum
SAĞOLUN HOCAMGecmiş olsun hocam
130E aşırı dolanan ve sefer sıklıkları uzun bir hat. Bu özelliğiyle insanları uzaklaştırmış olabilirSabahleyin 130E normaldi, ücretsiz diye hücum etmemişler bu hatta.133KT tıka basa doluydu.
İş çıkışı 130Ş veya 500T nasıl olur bilmiyorum. Eve giderken bu iki hattı kullanıyorum. Peş peşe giderlerse güzel olur. Öbür türlü bekle bekle dur.
SAĞOLUN HocamGeçmiş oldun
Çok geçmiş olsun hocam.Hastayım hocam yatıyorum
Yolculuğum 1 saat sürdü. Sonunda İncirli'ye ulaşabildim. En azından Küçükçekmece'den İncirli'ye kadar hep oturarak geldim.
Çok geçmiş olsun hocamHastayım hocam yatıyorum
İlk nesil Cobra. Geçmiş fotoğraftı o artık onlardan yok yüksek tabanlı araçAbiler bir tane manuel vitesli güleryüz cobra araç vardı eski beyaz tabelalı forumda fotoğrafını görmüştümde şimdi bulamadım
Abi bana fotoğraf lazım atabilirsen çok iyi olurİlk nesil Cobra. Geçmiş fotoğraftı o artık onlardan yok yüksek tabanlı araç
Bu olması lazımAbi bana fotoğraf lazım atabilirsen çok iyi olur
98B -> B-114
2021-2022 arası B-2 bölgesi 94A yerine 98B hattında çalışıyordu. Bu da B-114'ün nadir 98B fotoğrafı.
Özlenen günler...
Ekli dosyayı görüntüle 80640Ekli dosyayı görüntüle 80642Ekli dosyayı görüntüle 80643
Aracın iç mekanından fotoğraf:
Ekli dosyayı görüntüle 80644
28 Şubat 2022 - Kuyumcukent
İşte bu be işte buBu olması lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.