Kemerburgaz'da hangi duraktan çekiyorsunuz?Özellikle Kemerburgaz ya da adliyeciler son durağında çekiyorum Öhölarıda görev verilmediği zaman kaçak çekiyorum Kemerburgaz da bir aracın fotoğrafını çektiğimin şöförü okuldaki memurun eşi çıktı
Kemerburgaz'da hangi duraktan çekiyorsunuz?Özellikle Kemerburgaz ya da adliyeciler son durağında çekiyorum Öhölarıda görev verilmediği zaman kaçak çekiyorum Kemerburgaz da bir aracın fotoğrafını çektiğimin şöförü okuldaki memurun eşi çıktı
Geçmiş olsun hocam, en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.Hastayım hocam yatıyorum
Her gün bedava olmasını savunan bir arkadaş vardıHiçbir şekilde ulaşım bedava olmamalı. Bedava günlerden nefret ediyorum
500T ile eve gittim. Sıradan bir kalabalık vardı. Arkamızdan 130Ş geldi.Sabahleyin 130E normaldi, ücretsiz diye hücum etmemişler bu hatta.133KT tıka basa doluydu.
İş çıkışı 130Ş veya 500T nasıl olur bilmiyorum. Eve giderken bu iki hattı kullanıyorum. Peş peşe giderlerse güzel olur. Öbür türlü bekle bekle dur.
sanırım bahçeköy caddesiKemerburgaz'da hangi duraktan çekiyorsunuz?
google street wiew 2014'te ülkemize geldi 2014 ve sonrasına bakabilirsiniz.Vay be 2005 yılına falan gidilebiliyor mu mesela merak ettim inceleyeceğim .
Atsanız çok sorun olmaz hocam ilgili moderatör başlığı değiştirirgoogle street wiew 2014'te ülkemize geldi 2014 ve sonrasına bakabilirsiniz.Vay be 2005 yılına falan gidilebiliyor mu mesela merak ettim inceleyeceğim .
Bu başlığa Yandex üzerinden atsam sorun olur mu? Çünkü Yandex'te de panorama modu var. Hem de Google'dan daha eski olarak 2011 yılından panoramalar da mevcut.
Hava şartlarından dolayı yarın sorun yaşayabilirsin. Ben Kabataş'tan tramvaya binip giderdim şahsenNasıl giderim diye başlık bulamadığım için buraya soruyorum.
Sizce Beşiktaş - Beyoğlu(Karaköy) için vapura binmeye değer mi?
Sabah 8.30'da Karaköy'de dersim var da
Beşiktaş - Karaköy/Eminönü sefer saatleri
Eminönü’ne uğrayan otobüsler Karaköy’den geçiyorNasıl giderim diye başlık bulamadığım için buraya soruyorum.
Sizce Beşiktaş - Beyoğlu(Karaköy) için vapura binmeye değer mi?
Sabah 8.30'da Karaköy'de dersim var da
Beşiktaş - Karaköy/Eminönü sefer saatleri
Onlar çok nadir kalkmıyorlar mı?Eminönü’ne uğrayan otobüsler Karaköy’den geçiyor
30D, 28 serisi gibi
Nadir değiller? Beşiktaş Eminönü yapmak için bu babalara binmekteydim (28 bayağı köklü bir hat hatta yanlış hatırlamıyorsam)Onlar çok nadir kalkmıyorlar mı?
30D yine sık kalkıyormuş, hiç denk gelmedim.
Normalde Beyoğlu'na gittiğim zaman öyle yapıyorum ama ne kadar tek vesai gidebilirsem o kadar iyi benim için. (Sadece çarşamba günü toplu taşıma kullanacağım, abonmana değmiyor.)Hava şartlarından dolayı yarın sorun yaşayabilirsin. Ben Kabataş'tan tramvaya binip giderdim şahsen
Anladım, yarın bunlardan birini deniyim o zamanNadir değiller? Beşiktaş Eminönü yapmak için bu babalara binmekteydim (28 bayağı köklü bir hat hatta yanlış hatırlamıyorsam)
2012 Tezeller Autobus LF1200 gözüküyorBu arada B-1784 hangi markanın otobüsü, aracı çıkaramadım
Teşekkürler, hocam.2012 Tezeller Autobus LF1200 gözüküyor
30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlıOnlar çok nadir kalkmıyorlar mı?
30D yine sık kalkıyormuş, hiç denk gelmedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.