Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Yıkmazlar dimi garaji
Hayır. Otobüste geçenlerde geçerken yerin kazıldığını görmüştüm. Bu kadar büyük garaj asla yıkılmaz

Ekran görüntüsü 2025-09-23 194134.png

Tuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d (bı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)

Çalışma dediğimde kaza/arıza dosyaları vardı onları alfabetik sıraya göre diziyordum:)
Boyumdan uzun kağıt birikintileri vardı siz düşünün arıza/kaza sayısını...

O zamanlar ulaşımla ilgilenmiyordum sıkıcı gelmişti ortam ama alan bayağı büyük bir uçtan diger uç 10 dk sürüyordu yürüyerek 😅

Konu sahibi
Tuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d ( lbı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)

Çalışma dediğimde kaza/arıza dosyaları vardı onları alfabetik sıraya göre diziyordum:)

O zamanlar ulaşımla ilgilenmiyordum sıkıcı gelmişti ortam ama alan bayağı büyük bir uçtan diger uç 10 dk sürüyordu yürüyerek 😅
Şöyle bir işte çalışayım maaşım asgari ücret olsun kabulum 😅

Tuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d (bı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)

Hep öyle hayal ederdim iett'de çalışmak farkında mısınız 😅

Geri
Üst Alt