İkitelli Garajına tır kazı kepçesi getirdi. İnşaat var sanırım içeride
oraya cng tesisi mi inşa ediyorlardı? bir şeyyapmayı planlıyorlardıİkitelli Garajına tır kazı kepçesi getirdi. İnşaat var sanırım içeride
Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.Bir mesajımda yazmıştım . A-288’mi , A-278’mi ne denk gelmişti o gün
. Hem aşırı yavaş sürüyordu , hem de durak boş olmasına rağmen neredeyse duruyordu . Normal hattın aracı alt geçitte o kadar yavaşlamasına rağmen , arkasında kalmaya devam etmişti . Son durağa yaklaşırken , tepede bir anda deli gibi hızlanıp geçti .
Madem böyle sürebiliyorsun , neden bütün yolu 15 kmh ile gittin anlamıyorum .
Evet bunu biliyorum bir kez gördüm fakat depar hattaki araca böyle bir mesaj gelir mi ?Sefer esnasında şoför ekranında "X durağından Y dakika geç/erken geçtiniz. Hattaki diğer araçlarla mesafenizi koruyunuz." gibi bir mesaj geldiyse rapor tutulmaması adına böyle gidiyor olabilir. Artık bu konuda da denetimler yapılıyor.
Ne var acaba merak ettimİkitelli Garajına tır kazı kepçesi getirdi. İnşaat var sanırım içeride
Hayır. Otobüste geçenlerde geçerken yerin kazıldığını görmüştüm. Bu kadar büyük garaj asla yıkılmazYıkmazlar dimi garaji
Şöyle bir işte çalışayım maaşım asgari ücret olsun kabulumTuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d ( lbı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)
Çalışma dediğimde kaza/arıza dosyaları vardı onları alfabetik sıraya göre diziyordum
Boyumdan uzun kağıt birikintileri vardı siz düşünün arıza/kaza sayısını...
O zamanlar ulaşımla ilgilenmiyordum sıkıcı gelmişti ortam ama alan bayağı büyük bir uçtan diger uç 10 dk sürüyordu yürüyerek![]()
Hep öyle hayal ederdim iett'de çalışmak farkında mısınızTuhaf bı bilgi lisede İkitelli garajında 15 gün staj tarzı çalışmıştim:d (bı tanıdık vardı ara tatilde gel demişti)
Çalışma dediğimde kaza/arıza dosyaları vardı onları alfabetik sıraya göre diziyordum
Boyumdan uzun kağıt birikintileri vardı siz düşünün arıza/kaza sayısını...
O zamanlar ulaşımla ilgilenmiyordum sıkıcı gelmişti ortam ama alan bayağı büyük bir uçtan diger uç 10 dk sürüyordu yürüyerek![]()
Şöyle söyleyim ben olsaydım ne isterse yapardım arızaları da hallederdimTam benlik meslek 7/24 bile çalışırım keşke öyle bir işte çalışabilseydim
MOTOR dan dolayıSeferleri iptal olmuş ne oldu araca ?
Aktif olarak çalışıyor. Sinyali 5 gün öncede kaldığı için garajda gözüküyorA-142 hakkında bilgisi olan var mı araç bir kaç gündür İkitelli'de .
Procity TR@Rick Grimes @Routewatcher bizim akialar yılbaşından sonra değişicek miş Yeni araçlar süpriz İETT'de olan bir araç.
Hayır beklemediği birşey kimsenin bomba yaratacakProcity TR
Kent lf yineHayır beklemediği birşey kimsenin
HayırrrKent lf yine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.