Roma'da esklerini hiç görmedim. Yeni kasa Hybrid Citaro'lar vardıYok hala çalışıyor körüklü olanlar
Roma'da esklerini hiç görmedim. Yeni kasa Hybrid Citaro'lar vardıYok hala çalışıyor körüklü olanlar
arnavutlukta filo pek yeni değil. karadağ da kısmen öyle. 12m ler nispeten eski, midibüsler ve dolmuş olarak kullanılan hafif ticari araçlar ( çoğunlukla sprinter idi diye aklımda yer etmiş) yeniydiRoma'da esklerini hiç görmedim. Yeni kasa Hybrid Citaro'lar vardı
Ben çok gördüm.Roma'da esklerini hiç görmedim. Yeni kasa Hybrid Citaro'lar vardı
M4580-M4654 arası Metrobüs hattında.2012 Conecto'da var metrobüste M46xx M47xx'lerden yok mu ?
Sabitlenmişlerin çoğu Otobüs34 ile ilgiliydi, onlar da KVKK gereği kalktı,Sabitlenmiş başlıkların fazlalığı can sıkıcıydı. Azaltılması çok iyi oldu.
Tamamdır, zamanında hatırlıyorum çünkü 8-10 adet konu vardı sabitYok ekstra gereksiz konularda sabitlenmişti onları ben kaldırdım dün gece
Ben demiştim. Birsürü sabitlenmiş başlık vardı. Ne gereği var ki gözümüzü ve zihnimizi yormaktan başka. Güncel birşey olduğu zaman en üste çıkmalı ama hep bi engel var sabitlenmiş başlıklar yüzünden.Tamamdır, zamanında hatırlıyorum çünkü 8-10 adet konu vardı sabit
Hatta birisi sanki bir başlığa "İstanbul ulaşımda 1 tane bile sabitlenmiş konu olmamalı" demişti
KVKK sandığınız kadar basit bir durum değil. 5 başlık sildikKvkk diye birşey yok. Kvkk denilen şey benim için yok hükmündedir. 85 milyonun kişisel bilgileri çalındığı zaman neredelerdi.
Elini sallasan kvkk'ya değiyor olur mu öyle şey.
KVKK dedik, KVKK Adam'ı etiketlemezsem olmazKVKK sandığınız kadar basit bir durum değil. 5 başlık sildik
9 dakika olmadı şu mesajımdan cidden. Kilitliyorum konuyuBurada tartışmayın ve diğer şehirlere karıştırmayın yeter benim için ve siyasete girmeyin af yok
Son dakikalardaki tartışılan tüm mesajları sildim. Konuyu da yarın sabah açarım belki kavga etmeden anlaşırsınız yarın9 dakika olmadı şu mesajımdan cidden. Kilitliyorum konuyu
Zor bir iş şuanlıkMetrobüs Silivri'ye uzatılmalı mı
Silivrinin gelişmesi önlenmelidirMetrobüs Silivri'ye uzatılmalı mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.