Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Roma'da esklerini hiç görmedim. Yeni kasa Hybrid Citaro'lar vardı
arnavutlukta filo pek yeni değil. karadağ da kısmen öyle. 12m ler nispeten eski, midibüsler ve dolmuş olarak kullanılan hafif ticari araçlar ( çoğunlukla sprinter idi diye aklımda yer etmiş) yeniydi

durreste volvo 8500le'ye bindim. 2007 model. kapının üstüne yapıştırılmış isveççe dilinde uyarılar vardı stockholmda geçirdiği zamandan kalma

durreste filonun geri kalanı da aşağı yukarı o yaşlardaydı hatta volvo biraz yeni kalıyor diğerlerine kıyasla

Son düzenleme:
Otomatik yangın söndürücü çalışmıyorsa çalışır vaziyete getirsinler bakım yaparak.

Bunlar delik açıyorlar bırakıyorlar. Yangın çıkarsa şoför delikten içeri uzatsında söndürsün diye. Hiç yüzünüze alev geldi mi o sıcaklığı hissettiniz mi.

Izgara açmak yerine delik açıyorlar.

Oto yangın söndürücüsü varsa deliğe ne gerek var.

Yok ekstra gereksiz konularda sabitlenmişti onları ben kaldırdım dün gece
Tamamdır, zamanında hatırlıyorum çünkü 8-10 adet konu vardı sabit

Hatta birisi sanki bir başlığa "İstanbul ulaşımda 1 tane bile sabitlenmiş konu olmamalı" demişti

Tamamdır, zamanında hatırlıyorum çünkü 8-10 adet konu vardı sabit

Hatta birisi sanki bir başlığa "İstanbul ulaşımda 1 tane bile sabitlenmiş konu olmamalı" demişti
Ben demiştim. Birsürü sabitlenmiş başlık vardı. Ne gereği var ki gözümüzü ve zihnimizi yormaktan başka. Güncel birşey olduğu zaman en üste çıkmalı ama hep bi engel var sabitlenmiş başlıklar yüzünden.

Konu sahibi
Kvkk diye birşey yok. Kvkk denilen şey benim için yok hükmündedir. 85 milyonun kişisel bilgileri çalındığı zaman neredelerdi.

Elini sallasan kvkk'ya değiyor olur mu öyle şey.
KVKK sandığınız kadar basit bir durum değil. 5 başlık sildik

Geri
Üst Alt