Sanırım çözdüm ama ismim yazsa yeter. Rick Grimes yazsın görselin bana ait olduğu belli olsun yeterliSen bana imza olarak ne istiyorsan söyle sana bir örnek yapabilirim
Sanırım çözdüm ama ismim yazsa yeter. Rick Grimes yazsın görselin bana ait olduğu belli olsun yeterliSen bana imza olarak ne istiyorsan söyle sana bir örnek yapabilirim
Allah’ım bu ne ? Bunu beğenen ve alan çıkmaz bence . Bu berbat gözüküyor .Temsa'nın yeni 9 metrelik aracı tanıtılmış
Aracın tasarım açısından farklı araçlardan alınmış gibi ön tarafı bmc arka taraf akia ultralf25 benziyorTemsa'nın yeni 9 metrelik aracı tanıtılmış
aracı ön tasarım hariç bayağı beğendim koltukların sarı olması bazı kesimlerce dezavantaj olarak görülebilrTemsa'nın yeni 9 metrelik aracı tanıtılmış
Koltuk rengi ÖHO satışta kesin değişir bence. Aldıkları ilk gün yolcular kirletiraracı ön tasarım hariç bayağı beğendim koltukların sarı olması bazı kesimlerce dezavantaj olarak görülebilr
yalnız o ön tasarım ne be, yeni kasa conecto ile yeni kasa atağı birleştirip gureba bir şey çıkarmışlar
ön tasarım medeniyetler beşiği, yeni kasa conecto da var, yeni kasa atak da var, hafif yeni bmcler var, var da varAracın tasarım açısından farklı araçlardan alınmış gibi ön tarafı bmc arka taraf akia ultralf25 benziyor
ben koltuğun rengini beğendim. en en en en en büyük soru sararıp sararmayacağıKoltuk rengi ÖHO satışta kesin değişir bence. Aldıkları ilk gün yolcular kirletir
bugün 50b de benzer bir durumla karşılaştım. araçta qrla ödeme çalışmıyordu326 hattında karşılaştığım durum.
Bu ne yaTemsa'nın yeni 9 metrelik aracı tanıtılmış
İyice kötü olmuş bu ne ya yahu bunu mal sahipleri almaz yani mal sahipleri şöyle almıyoruz biz başka alternatif araç almaya düşünüyoruz derlerTemsa'nın yeni 9 metrelik aracı tanıtılmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.