Toplu taşıma deyince belki minibüs tarzı şeylerde yazılır mı acaba ? Eğer yazılırsa o başlıkla bu birleştirilebilir belki . Size kalmış ama
Toplu taşıma deyince belki minibüs tarzı şeylerde yazılır mı acaba ? Eğer yazılırsa o başlıkla bu birleştirilebilir belki . Size kalmış ama
Evette burası random ulaşım başlığı , burada bunu hissettim / hissetmedim diye yazamam kiBende sordum ki hissettiniz mi
Nerede yazabilirim kiEvette burası random ulaşım başlığı , burada bunu hissettim / hissetmedim diye yazamam ki
Heh şimdi oldu . Eline sağlık
Deprem başlığı?!?Nerede yazabilirim ki
Güncel Depremler başlığına efendimNerede yazabilirim ki
Buldum zatenGüncel Depremler başlığına efendim![]()
İETT kısmı gidince bu başlık bence eksik kaldı. Alışmıştım.
Eski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyiEski başlığı unuttum bileDiyorum ne diyorsun ya
Evet , çok sade duruyor ama artık karıştırılmaz muhtemelen . Yani umarım …
Artık son kez son haliEski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyi
Teşekkürler. Bence de iyi oldu. İETT kısmı olmayınca yeni üyeler başka illerden de yazabilir. İndekse bakmayı unutabilirler.Eski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyi
İstanbul-Tekirdağ arası hat vesefer var?? silivrideki otobüs terminalleri yahut silivrideki dolmuşlar??Mesela İstanbul kocaeli iett seferi var da neden iett istanbul tekirdağ arası hat ve sefer yapılmıyor otobüs konusunda malum şehirlerarası firma kullananlar için biletler pahalı
Ben ibrahim değilim adım ayberk kullanıcı adım @Ayberk0200 tekirdağ istanbul arası olsun daha iyi mesela Süleymanpaşa dan avcılar olabilir metrobüs olabilir mesela çorlu silivri var mesela sultanköy silivri var bunlar dolmuş hattı neden iett ve iett öho yapmıyorİstanbul-Tekirdağ arası hat vesefer var?? silivrideki otobüs terminalleri yahut silivrideki dolmuşlar??
Tekirdağ ve kocaelini kıyaslamak yanlış sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun ibrahim
Tekirdağ gelişmiş bir il değil ve yakın olduğu yer İstanbul değil. Olsa olsa istanbul banliyösü. Metrobüs silivriye katiyen gitmemeli silivrnin gelişmesi engellenmelidirBen ibrahim değilim adım ayberk kullanıcı adım @Ayberk0200 tekirdağ istanbul arası olsun daha iyi mesela Süleymanpaşa dan avcılar olabilir metrobüs olabilir mesela çorlu silivri var mesela sultanköy silivri var bunlar dolmuş hattı neden iett ve iett öho yapmıyor
Aslında sınırına kadar hatlar var. 402 hattı Saray sınırına kadar, 300B hattı Çerkezköy sınırına kadar, 300D Çorlu sınırına kadar ve 300G Marmaraereğlisi sınırına kadar gidiyor.Mesela İstanbul kocaeli iett seferi var da neden iett istanbul tekirdağ arası hat ve sefer yapılmıyor otobüs konusunda malum şehirlerarası firma kullananlar için biletler pahalı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.