Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu araçlar bence vagon sayısı olarakta yetersiz. Peron çok büyük yarısını bile kaplamıyor tren
Çoğu kişi şaşırıyor zaten kocaman peron var tren ilk yarisini dolduruyor diğer taraftaki insanlar koşarak binmeye çalışıyor trene...

Umarım en vagon, tren verilir yoksa M3 hattı da komşusu M1 hattına donucek:(

Konu sahibi
Çoğu kişi şaşırıyor zaten kocaman peron var tren ilk yarisini dolduruyor diğer taraftaki insanlar koşarak binmeye çalışıyor trene...

Şu fotoğrafını çektiğim trenin markasını bilmiyorum fakat vagon sayısı çok az. M3 ve M9 hatlarında perona çok kısa kalıyor ve belli yerlerde beklemen gerekiyor. Perona tam oturmadığı için 10 saniyeyle treni kaçırmıştım ve diğer treni 10 dakika beklemiştim

IMG_20250907_164146.jpg

4-5 Kere 65G'ye binmiştim. Leventten ayrıldıktan sonra çok dar sokaklardan geçiyor. Şişli yönünde de çok dar sokaklar var. Özellikle Ortabayır duraklarının orası. Ne zaman gelsem hep aynı şeyi söylüyorum. Burada şoför olmak zor. Bu kadarı yetmiyormuş gibi birde pazar kuruluyordu ve araçlarını yanlış park edip gidenler oluyordu. Otobüsümüz 10 dakika dönememişti

Bu araçlar bence vagon sayısı olarakta yetersiz. Peron çok büyük yarısını bile kaplamıyor tren
M2, M3, M9, M4 ve sanırım M5 hepsi tamamen 8 vagon işletilecek şekilde inşa edildi. Daha yeni yeni M2’de oluyor bu

Anons yapılıyor zaten diye biliyorum (en azından m4’te) insanların yanlış yerde beklemesi onların sorunu

Şu fotoğrafını çektiğim trenin markasını bilmiyorum fakat vagon sayısı çok az. M3 ve M9 hatlarında perona çok kısa kalıyor ve belli yerlerde beklemen gerekiyor. Perona tam oturmadığı için 10 saniyeyle treni kaçırmıştım ve diğer treni 10 dakika beklemiştim

Ekli dosyayı görüntüle 84380
4 vagonların tam peronun ortasında durması lazım diye biliyorum? Peronun başında mı durdu?

Konu sahibi
4 vagonların tam peronun ortasında durması lazım diye biliyorum? Peronun başında mı durdu?
Fotoğrafta bir sorun yok. Perona gelirken tren durmadan çektim. Sadece hangi markadan bahsettiğimi anlatmak için görseli paylaştım. Durması gereken yerde durdu fakat kısa vagonlu bir model. Ya da peronlar gereksiz büyük

Arnavutköy Belediyesi'nin 5 adet elektrikli otobüs alım ihalesini Karsan kazanmıştır. Araçlar büyük ihtimalle Karsan e-ATAK olacaktır. Hayırlı olsun.

Fotoğrafta bir sorun yok. Perona gelirken tren durmadan çektim. Sadece hangi markadan bahsettiğimi anlatmak için görseli paylaştım. Durması gereken yerde durdu fakat kısa vagonlu bir model. Ya da peronlar gereksiz büyük
peronlar çok büyük. gereksiz bir büyüklük değil sadece düşündükleri şeyler uygulamada hatalı çıkmış. dediğim gibi m2, 3, 9, 4, ve sanırım 5 hepsi tamamen 8 vagon işletilecek bir şekilde inşa edildi. şu an bunlardan tamamen 8 vagon işleyebilecek durumda olan bir tek m2, o da yeni yeni oluyor

Konu sahibi
peronlar çok büyük. gereksiz bir büyüklük değil sadece düşündükleri şeyler uygulamada hatalı çıkmış. dediğim gibi m2, 3, 9, 4, ve sanırım 5 hepsi tamamen 8 vagon işletilecek bir şekilde inşa edildi. şu an bunlardan tamamen 8 vagon işleyebilecek durumda olan bir tek m2, o da yeni yeni oluyor
Evet katılıyorum. M2'de de benzer durum olmuştu fakat modeli yüksek vagonlu olduğu için onu kaçırmamıştım

Geri
Üst Alt