Bu yüzden dedim Akia ihalesiyle beraber körüklü araç ihalesi de açacaklardı 2023'teBir yerde okumuştum şuanlık İETT'nin araç alması söz konusu bile değilmiş. Bir süre alım yokmuş. Kaynağın doğruluğundan emin değilim
M12'ye giden para 1 milyar lira civarıymış.İ.E.T.T'ye 100 milyon civarı tek seferde para girse , ufak filo yenilemeleri yapılır, bazı ücra mahallelere de midibüs alınır.
Gerçek ihtiyaçlar:İ.E.T.T'ye 100 milyon civarı tek seferde para girse , ufak filo yenilemeleri yapılır, bazı ücra mahallelere de midibüs alınır.
Farklı birşey demiyorum. Şuan atıyorum mesela 622 hattının 16:50 seferi var diyelim. Trafik var diye üst üste 3 sefer iptal etmenin mantığı ne. Otobüsler arka arkaya birikiyormuş e ne güzel işte metrobüs gibi hizmete bak.23 te seferi çıkması gereken otobüs sabahın 3 ünde 4 ünde çıksa kimseye yararı olmaz
Kaynağı var mı bu haberin? İett mi metro için para verdi yoksa ibb mi? iett ise çok absürt bi durumKısa zaman önce M12 yi yetiştirebilmek için yükleniciye sağlam para verdiler.
Birinden duydum. Metro İstanbul-İBB veriyor ödenekleri.Kaynağı var mı bu haberin? İett mi metro için para verdi yoksa ibb mi? iett ise çok absürt bi durum
İrfan Bey kararı vermiyor. Belediye başkanları otobüs alımlarını düzenliyor.
Belediyeye yazabilirsin. Ben çalışan değilimYanlış anladın. İETT genel müdürü orda korkuluk değil.
Otobüs alımlarını değil seferlerden söz ediyorum. Kaldı ki otobüs alımlarından başkan kadar o da sorumludur. Koskoca İETT bu. Başkana iletirsin.
Daha ÖHO'da hak edişlerini alamayanlar var. Yeni araç hayal gibi duruyorBu İETT'nin ne gideri var da yeni otobüs alamıyor.
Abartıldığı kadar kötü olmayan marka. Ülkedeki marka gösterişçileri yüzünden gömülüyor. Aynı aracı Otokar veya MB yapsa tapılacak araç olurdu. Maalesef ülkemizin genel özeti. Ürünün kalitesine para vermiyorlar markanın ismine veriyorlarNe akiaymış ,iki,üç yıldır aynı konu karşımıza çıkıyor.
Bütçenin çoğusu mazot/yakıt maliyetine ve bazı verimsiz özel halk otobusu hatlarını sübvanse etmekle bitiyor muhtemelen...Ya daha ne parasından söz ediyorsunuz. Geçen ki citaroyu ben yakmadım tamam mı. Bakımsızlıktan yandı.
İETT'nin şuan ne gideri var. Para basması lazım. Senede %65 zam yapmayı biliyor.
Madde madde gidelim.
Otobüsün alıyorsun akia
Metrobüs alıyorsun akia
Bakım ihalesi açıyorsun akia
Hatları kısaltıyorsun
Hatları kapatıyorsun
Senede toplam %65 zam yapıyorsun
Bakım ihalesi açtın ama kimse bakımların layıkıyla yapıldığını düşünmüyor.
Çok az sefer sayıları var
Garajlarda yatan otobüslerin haddi hesabı yok.
Bu İETT'nin ne gideri var da yeni otobüs alamıyor.
Açıklamaya gerek yok. Siyah plakaysa İETT'ye ait beyaz plakaysa ÖHO'ya. Kapıkodları ve markadan da çok kolay ayırt ediliyor fakat hiç bilmeyen bu şekilde ayırt edebilirYanan araçların iett'ye mi ait yoksa özel sektore mi ait bunu açıklamaları lazım?
Bazı mal sahipleri iett ye neden 20 yıllık araç çalıştırıyorsunuz diye eleştiride bulunuyorlar.Hiç olmazsa citaroların arkasına devasa ızgara aç.
Veya otomatik yangın söndürme sistemi entegre et.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.