Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İyi de ben buna karşı çıkıyorum ya hani.
Karşı çıkabilirsiniz hocam, bu konuda bir sıkıntı yok hatta benim de bayağı bir tereddüdüm bulunuyor fakat mevcut durumda metrobüs sistemimiz dünyanın en kalabalık metrobüsü (tek hatta işletilenler arasında) ve sistemin kazaya sebebiyet vermeyecek şekilde fiziksel limitinde çalışıyor.

Buna karşı birşey yapılması lazım, hem araçlar hem insanlar hemde şoförler yoruluyorlar.

Eğer aklınızda bir fikir varsa lütfen buyrun, bu mesajı alıntılıyarak, paylaşın.

Muhtemelen yağmurun da etkisiye aşırı trafik görünüyor şu an. Otobüsüm Nerede? de çökmüş durumda. Otobüs34’e göre trafikte Avrupa %76, Anadolu %90.
6'dan beri İstanbul'dayım hala otobüsle Alibeyköy Otogarına giremedik :D

Konu sahibi
Muhtemelen yağmurun da etkisiye aşırı trafik görünüyor şu an. Otobüsüm Nerede? de çökmüş durumda. Otobüs34’e göre trafikte Avrupa %76, Anadolu %90.
Evet uygulamaya giriyor fakat hatların içine girmiyor. Uygulama çöktü yine

Konu sahibi
@Rick Grimes hocam olay çözüldü. Alibeyköy Bölgesinden buraya daha çok araç gelme ihtimali var . Vizyon Savaştan Aldığı Temsaları toplu Otokar yapma projesi gibi bişey yapmış diye bir duyum duydum . Ne kadar doğru bilinmez
Daha iyi olurda neden her aracı toplu hatlara sokmaya uğraşıyorlar. Değişen çalışsın işte. Bizim bölgede boşuna 3 araç eksik çalışıyor

Daha iyi olurda neden her aracı toplu hatlara sokmaya uğraşıyorlar. Değişen çalışsın işte. Bizim bölgede boşuna 3 araç eksik çalışıyor
Reklam yapacak iett heralde toplu otokar alımı yaptık diye geçen seneki gibi . Bizim bölgeden artık Alibeyköy'den gelebilecek max 4 araç var ( çünkü savaşın 4 temsası kaldı A-1817 A-1819 A-1821 A-1823)

Konu sahibi
Reklam yapacak iett heralde toplu otokar alımı yaptık diye geçen seneki gibi . Bizim bölgeden artık Alibeyköy'den gelebilecek max 4 araç var ( çünkü savaşın 4 temsası kaldı A-1817 A-1819 A-1821 A-1823)
Bölgedeki araç sayısını arttırırlar belki de. A-1611 ve A-1622 gidince yerine araç gelmemişti
Trafiği şöyle söyleyeyim. 07:10'da Avcılardan kalkan 76O 2 saat 50 dakikada daha İstoç'a gelebilmiş

Ekran görüntüsü 2025-09-29 100013.png

Eminönü peronlarının vapur iskelelerinden uzaklaşmasına ve K1526'nın perte çıkmasına neden olduğu için bu tramvay hattını pek sevmiyorum.

Şehir Hatları'nın Kadıköy iskelesini de tâ Budo'nun yanına almışlar, bu da başka bir saçmalık.
K1526’ya ne oldu merak etmiyor değilim. Eminönü peronlarının şu anki yeri iyi geliyor bana, iyi bir planlama yapıldı bence orada, zaten bir tek 99A yolcuları zorlanıyor diğerleri karaköy şehir hatlarına da gidiyor. O kadar da uzak değil şu an ki konumu T1’in oradaki hariç

T5 çok iyi bir hat, allah razı olsun yapandan balat fenerdeki turizmi geliştirdi

Geri
Üst Alt