sanırım saatiniz 1 dakika ileriDün Otokar olan tüm Araçlara bugün görev verilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 82484 Ekli dosyayı görüntüle 82485 Ekli dosyayı görüntüle 82483
sanırım saatiniz 1 dakika ileriDün Otokar olan tüm Araçlara bugün görev verilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 82484 Ekli dosyayı görüntüle 82485 Ekli dosyayı görüntüle 82483
Evet ya öyle bir sorun var sanırımsanırım saatiniz 1 dakika ileri
ben de birkaç saniye önce gözüküyorlarEvet ya öyle bir sorun var sanırım
Benim bilgisayarla alakalıdır muhtemelen. Hep böyle birkaç saniye sonra veya birkaç dakika sonra olarak gözüküyorben de birkaç saniye önce gözüküyorlar
İstanbul'u Otobüs'e boğmak için önce otobüs alınması lazım...İstanbul'u otobüse boğmanız lazım özellikle de körüklü otobüse.
23 te seferi çıkması gereken otobüs sabahın 3 ünde 4 ünde çıksa kimseye yararı olmazİlgisi yok. Dün varolan hatlar bugün patır patır kapatılıyor. Filo aynı filo. Otobüs, şoför ihtiyacı varsa alım gitsinler.
Bu halka karşı gelmektir.
Trafikle bi işi yok İETT'nin. Bu da yeni moda oldu. Trafik varsa var ben değil sen çözeceksin. Trafik var diye sefer süreleri uzuyor diye hatları kısaltmakta ne demek. Veya trafik var diye otobüs sefer iptalleri de ne demek. İsterse 10 saat sürsün sen otobüsü çıkarmak zorundasın yola.
Hurdalıktan Ikarus'ları geri mi çağırsaydıkİETT'ye körüklü otobüs lazım keşke 2024'te Akia'larla beraber körüklü de alsalardı
Kısa zaman önce M12 yi yetiştirebilmek için yükleniciye sağlam para verdiler.Bir yerde okumuştum şuanlık İETT'nin araç alması söz konusu bile değilmiş. Bir süre alım yokmuş. Kaynağın doğruluğundan emin değilim
Buna katılıyorum. Metro olsun ama dayatma olmasın. İsteyen metroyla kısaca gitsin isteyen otobüsle uzunca gitsin. İşin varsa metroya binersin gezmek istiyorsan otobüseRaylı sistem medeniyettir. Ama insanlara raylı sistemi dayatırsan orda hop bir dakika dememiz gerekir. Bizim İrfan'a kızdığımız nokta bu.
İrfan Bey kararı vermiyor. Belediye başkanları otobüs alımlarını düzenliyor.İlgisi yok. Dün varolan hatlar bugün patır patır kapatılıyor. Filo aynı filo. Otobüs, şoför ihtiyacı varsa alım gitsinler.
Bu halka karşı gelmektir.
Trafikle bi işi yok İETT'nin. Bu da yeni moda oldu. Trafik varsa var ben değil sen çözeceksin. Trafik var diye sefer süreleri uzuyor diye hatları kısaltmakta ne demek. Veya trafik var diye otobüs sefer iptalleri de ne demek. İsterse 10 saat sürsün sen otobüsü çıkarmak zorundasın yola.
Biz ne raycıyız nede metrocuyuz.
Biz otobüsçüyüz.
Raylı sistem medeniyettir. Ama insanlara raylı sistemi dayatırsan orda hop bir dakika dememiz gerekir. Bizim İrfan'a kızdığımız nokta bu.
Onlarca hat kapatıldı kısaltıldı. Şimdi bakıyorum bütün yorumlara, yorumlara bakmaya da gerek yok giriyorsun bakıyorsun çok kalabalık raylı sistemler.
Hatlar kapatılınca rahata mı erdiniz yani trafik var mı yine var. Üstelik daha da beter.
Bu yüzden dedim Akia ihalesiyle beraber körüklü araç ihalesi de açacaklardı 2023'teBir yerde okumuştum şuanlık İETT'nin araç alması söz konusu bile değilmiş. Bir süre alım yokmuş. Kaynağın doğruluğundan emin değilim
M12'ye giden para 1 milyar lira civarıymış.İ.E.T.T'ye 100 milyon civarı tek seferde para girse , ufak filo yenilemeleri yapılır, bazı ücra mahallelere de midibüs alınır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.