@Rick Grimes O FOTOĞRAFTAKİ HANGİ ÜLKENİN ASKERİ BENİM KOYDUĞUM FOTOĞRAF HEM KAPAK HEM PROFİLDE TÜRK ASKERİ
Asker değil. Dizi karakteri. The Walking Dead'den Rick Grimes@Rick Grimes O FOTOĞRAFTAKİ HANGİ ÜLKENİN ASKERİ BENİM KOYDUĞUM FOTOĞRAF HEM KAPAK HEM PROFİLDE TÜRK ASKERİ
Bi de benim koyduğum kapak fotoğrafta da asker olmasa da dizi olmasına rağmen askeri dizinin kapak fotoğrafı oAsker değil. Dizi karakteri. The Walking Dead'den Rick Grimes
Hayır evdeyim, film izliyorum@Rick Grimes 73H tayım Murat dilmenere beşyol tarafındaysan
Tamam o taraftaysan diye sormak istedim deHayır evdeyim, film izliyorum
Araç trafiğini azaltmak için yapılması gerekenler;Trafik yine bildiğimiz gibi.
Keşke sadece boğaz civarında olsa, durum vahim.Araç trafiğini azaltmak için yapılması gerekenler;
*Boğaz geçişli yeni bir raylı sistem hattı(İncirli -Söğütlüçeşme hattı tarzı)
*Avrasya Tünelinden bir raylı sistem geçmeli(Bakirkoy-Bostanci tarzı)
*Boğaz/sahil şeridi bölgesinde araba kullanımı kisitlanmali![]()
1- İncirli - Gayrettepe - Söğütlüçeşme metro hattı rafa kaldırıldı.Araç trafiğini azaltmak için yapılması gerekenler;
3.cünün olmasına dair adımlar atılıyor. Sirkeci arabalı vapuru yenikapıya taşındıAraç trafiğini azaltmak için yapılması gerekenler;
Marmaray'in olduğunu biliyoruz hocam İstanbulluyuz güldürme bizi1- İncirli - Gayrettepe - Söğütlüçeşme metro hattı rafa kaldırıldı.
2- Marmaray var.
3- Ücretli geçiş planlanıyordu.
Marmaray'in olduğunu biliyoruz hocam İstanbulluyuz güldürme bizi
Trafiğe yetmiyor o yüzden Mecidiyeköy-Uskudar ekseninde bı raylı sistem önerdim...
Hele bi tüp geçit yapılsın istersen 3 metro hattı bile girip çıkar orası kolay iş.
M11 Gayrettepe istasyonu da 72 Metre derinlikte zaten hocamÜsküdar-Beşiktaş arası boğazın en derin yerleri oraya metro yapma imkanın zor
Hocam sıkıntı şu, trafiğe rağmen araba ile gitmek toplu taşımadan daha hızlı. Hem de açık ara fark ile.Durumun kısa vadede düzelmesi imkansız madem insanların da daha akılcı ve anlayışlı davranması şart artık. Yıl oldu 2025. Açarsın harita uygulamasını bakarsın trafiğe. Keyfine çıkan, acil işi olmayan araçla dışarı çıkmasın bir zahmet yani, ayıptır. İllaki trafiğin bir kısmı zaten bunlardan kaynaklı. Çünkü hiç normal değil.
Her ilçeye metro yapmadan + bazı ilçelerden 2 tane metro geçmeden kimseye araba kullanma diyemeyiz...Durum böyle iken kimse bana araba kullanma diyemez!
arada önemli bir fark var:M11 Gayrettepe istasyonu da 72 Metre derinlikte zaten hocam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.