kırılan ayna yerinin sol alt caprazında.Camda ne var ki anlayamadım.
hafif kazaya karışmış bencekırılan ayna yerinin sol alt caprazında.
Evet maddi hasarlı kaza bu birde sarj dinamosu'da bozulduhafif kazaya karışmış bence
Evet onuda hallettiler ama bugün sarj dinamosu+Ayna+CamTamponu da kırıktı, düzelmiş.
Bu otobüsün filo numarası kaç acaba?Arka tarafı kodsuz ve logosuz ilk defa görüyorum. Kaza falan mı yaşadı acaba?
C-171Bu otobüsün filo numarası kaç acaba?![]()
Far açılmasın diye çivilenmiş. Normalde bunların farları Ikarus'lardaki gibi yana açılır.
arada önemli bir fark var:M11 Gayrettepe istasyonu da 72 Metre derinlikte zaten hocam![]()
farı sürtmüş
Akia varBu sefere bir ara Otokar veriyorlardı, yine aynı şey olacak mı bakalım.
Hocam insanlar haklı bir şekilde süreye ve konfora bakıyor. Keyfi de olsa böyle, eğer gittiğim yerde park yeri bulabilecek isem ben de arabayı tercih ederim.Ben keyfi ise ve acil değilse trafik çok olduğunda araç kullanmak doğru değil dedim. Sebebini de söylemeye gerek yok sanırım yani. En basitinden ambulanslar sorun yaşıyor.
12 metreden yer yer vazgeçilebilir çarpık kentleşmeden ötürü. Gazide hat kapatılmazGeçen marmaray bağımlısı diyor ki. 36A'da sefer artışına gitmişler. Bu nasıl olur diyor. Normal hatların kapatılmasına çanak tut marmaray bağımlısı. Sonrada de ki acaba gazili bi İETT yetkilisi mi kullanmış olmalı ki de. Normal hatlara değer verilmesi için İETT yetkilisinin mi binmesi gerekiyor bunu sorgulamamız lazım. Heryerde kapatılan hatlar gazide de kapatılmadı mı marmaray bağımlısı.
İstanbul genelinde kaç tane kaldı ki normal hat. Bir bir eksiliyorlar. Korkarım İETT bu gidişle körüklü otobüs alımı da yapmayabilir. Yani bilemiyorum. Normal uzun hatları kapatıp TM17-TM18-MK49 hatlarına körüklü conecto vermek inanın bilemiyorum aklım mantığım almıyor.
Enşidem şu. İETT bu gidişle bir dönüşüm yaşayacak diye düşünüyorum. Yani körüklü otobüslerden ve daha sonra da 12 metrelik otobüslerden yavaş yavaş vazgeçebilirler. 12 metrelikler için henüz erken olsa da körüklüler için endişem bu.
Olabilir. Karsan Atak gibi küçük otobüs alırsa İETT en azından mahalle aralarına da hat açabilir12 metreden yer yer vazgeçilebilir çarpık kentleşmeden ötürü. Gazide hat kapatılmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.