Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

mercedese metrobüs alımı için teklif göndermişlerdi, mercedes reddetti. mercedes de o zaman iett'ye mi ayıp etmiş oluyor?
Bu durum 2019'dan önceyse bir şey diyemem şayet bu tarihten sonraysa İETT'ye olan güvenlerini yitirmiş olabilirler.

Gerçi A-1753'ün yaşadığı sıkıntılardan sonra ÖHO'nun da onlara olan güveni biraz sarsılmış olmalı.

Bence iett ye hangi yönetim gelirse gelsin, Akia metrobüs kesin alınır.
akia metrobüsü almak iyi bir seçenekti bence, metrobüsün gördüğü en iyi araçlardan
frenlerini güçlendirmek ve ağır araç statüsünü kaldırmak lazım bir tek

Akia'ya sadece metrobüs işi verilse yeterlidir, şehir içine kesinlikle dahil edilmemeli.
şehir içinde gayet iyi araçlar, karoserisi güçlendirilmesi lazım bir tek motorla dengesiz
Bu durum 2019'dan önceyse bir şey diyemem şayet bu tarihten sonraysa İETT'ye olan güvenlerini yitirmiş olabilirler.

Gerçi A-1753'ün yaşadığı sıkıntılardan sonra ÖHO'nun da onlara olan güveni biraz sarsılmış olmalı.
sanırım 2019dan sonra bu

A-1504 yanımdan geçti hâlen Temsa 😔 . Cidden yeni araç aldığı bilgisini nerden aldınız ?
1000021339.jpg

Konu sahibi
@Mert. Değiştiğini değil aracının fabrikada üretim aşamasında olduğunu söylemişti sanırım
Hmmm eğer öyleyse sıkıntı değil beklerim. Sırf her gün şu aracı konum yerinde "Şehit Er Necati Özgel Sokağı" yazmış olarak görmek istiyorum ama nafile

Son düzenleme:
Konu sahibi
Ne alakası var şimdi bunun, kendi öz kaynakları bakımlara yetmiyor mu? Bakım işini, Mercedes'e yetersiz deyip kendi yandaşlarına verdikleri için araçlar sürekli bozuluyor.

Diğer şehirlerin İstanbul kadar bütçesi yok, onlara yardım yapılması normal bir şey.
Şöyle diyeyim, yaşlılara verilen ücretsiz kartlar zaten sıkıntı. İndirimli olması veya cüzi miktar olması onlar açısından iyi olabilir. Ayrıca öz kaynakları ile bakım yapılıyor ancak ekonomik durumdan dolayı maalesef ki yine de bakım kısmı sıkıntılı oluyor.

Şöyle diyeyim, yaşlılara verilen ücretsiz kartlar zaten sıkıntı. İndirimli olması veya cüzi miktar olması onlar açısından iyi olabilir. Ayrıca öz kaynakları ile bakım yapılıyor ancak ekonomik durumdan dolayı maalesef ki yine de bakım kısmı sıkıntılı oluyor.
Ankaradaki sistem gelmeli hem İstanbul'a hem de İzmir'e. Hatta tüm büyük şehirlere

Pik saatlerde 65+, ücretsiz değil indirimli olacak ki pik saatlerde yoğunluk azalsın.

Ankaradaki sistem gelmeli hem İstanbul'a hem de İzmir'e. Hatta tüm büyük şehirlere

Pik saatlerde 65+, ücretsiz değil indirimli olacak ki pik saatlerde yoğunluk azalsın.
Yoğunluğu azaltmak için bir diğer şey de okul saatlerini değiştirmek bence; şehir zaten trafiği zor kaldırıyor, pik saatlerde çekilmez oluyor.

İbb sadece trafiği çözme uygulamaları değil, trafiği dağıtma uygulamalarını şehri büyütmeden uygulamaya koymalı.

Geri
Üst Alt