Türkiye distribütörü OtokarZaten artık ıveco otobüsleri üretiyor zaten otokarla anlaşmıştı zaten
Aksamasının en büyük sebebi malum partili belediyelere sağlanan destek İstanbul gibi belediyelere sağlanmıyor. Sağlansa zaten sorun çok olmaz.Zaten aksıyor, değişen ne var? Şehir genelinde yüzlerce sefer iptali yaşanıyor. Sadece trafik kaynaklı olanlarına bir şey diyemem.
conecto körüklülere hala mercedes bakıyor diye biliyorum. yandaş mandaş kadir topbaşa zamanında karşı çıksaydınız neden özelleştiriyorsunuz bakım onarımı diyeNe alakası var şimdi bunun, kendi öz kaynakları bakımlara yetmiyor mu? Mercedes'e yetersiz deyip kendi yandaşlarına verdikleri için araçlar sürekli bozuluyor.
DMO denen bir şey var, onlar aracılığıyla gayet de alınabilir.Halen Mercedes otobüs alalım mevzusu dönüyor. Önce bozulan ekonomiyi mi düzeltsek ?
mercedese metrobüs alımı için teklif göndermişlerdi, mercedes reddetti. mercedes de o zaman iett'ye mi ayıp etmiş oluyor?Ben diyeceğimi dedim, Mercedes'e ayıp ettiler.
o irfan demetin ezikliği ona bir şey denemezİETT, tarihi boyunca bu kadar rezil olmamıştır en azından yeni yapılan bir adet durağın haberini yapacak kadar.
Bu durum 2019'dan önceyse bir şey diyemem şayet bu tarihten sonraysa İETT'ye olan güvenlerini yitirmiş olabilirler.mercedese metrobüs alımı için teklif göndermişlerdi, mercedes reddetti. mercedes de o zaman iett'ye mi ayıp etmiş oluyor?
Akia'ya sadece metrobüs işi verilse yeterlidir, şehir içine kesinlikle dahil edilmemeli.Bence iett ye hangi yönetim gelirse gelsin, Akia metrobüs kesin alınır.
akia metrobüsü almak iyi bir seçenekti bence, metrobüsün gördüğü en iyi araçlardanBence iett ye hangi yönetim gelirse gelsin, Akia metrobüs kesin alınır.
şehir içinde gayet iyi araçlar, karoserisi güçlendirilmesi lazım bir tek motorla dengesizAkia'ya sadece metrobüs işi verilse yeterlidir, şehir içine kesinlikle dahil edilmemeli.
sanırım 2019dan sonra buBu durum 2019'dan önceyse bir şey diyemem şayet bu tarihten sonraysa İETT'ye olan güvenlerini yitirmiş olabilirler.
Gerçi A-1753'ün yaşadığı sıkıntılardan sonra ÖHO'nun da onlara olan güveni biraz sarsılmış olmalı.
İşte böyle çapsızların İETT yönetiminde yer almaması gerekiyor. Kurumu rezil etti boşu boşuna.o irfan demetin ezikliği ona bir şey denemez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.