Zaten aksıyor, değişen ne var? Şehir genelinde yüzlerce sefer iptali yaşanıyor. Sadece trafik kaynaklı olanlarına bir şey diyemem.
Otokar bile kasa değiştiriyorken Conecto’nun yerinde sayacağını düşünmüyorum. 2026 gibi değişir bence. Hem Otokar fabrikası yeni Iveco Crossway’leri de üretmişti.
Öyle deme biz İzmir'de aynısını dedik, Öğrenciye %50 zam yedik. 3 yılda fiyat 3'e katlandı.Şom ağzımı açmak istemiyorum ama sanki ulaşıma uzun süredir zam gelmiyor. En son zam Ocak'ta veya Şubat'ta gelmişti. Bakalım ne olacak
Atatürk Mahallesi'nde bir TCV daha gidiyor TCV sayısı çok az kaldıC-1886 kodu geri dönmüştür hayırlı olsun
Anne kart kesinlikle iyi bir uygulama fakat bol keseden dağıtılması büyük hataydıZam yerine anne kart tarzi popülist uygulamalari kaldirirlar umarım ki maliyet azalsın.
Daha da masraf kisilacaksa az yolculu
otobüs hatları kısaltılabilir/kaldırılabilir![]()
TCV idi Temsa ile yeniledi aracınıC-1884 temsa avenueyle birlikte geri döndü normalde tcv sandım ama temsaymış kusura bakmayın vercelle baktım
TCV idi Temsa ile yeniledi aracını
Türkiye distribütörü OtokarZaten artık ıveco otobüsleri üretiyor zaten otokarla anlaşmıştı zaten
Aksamasının en büyük sebebi malum partili belediyelere sağlanan destek İstanbul gibi belediyelere sağlanmıyor. Sağlansa zaten sorun çok olmaz.Zaten aksıyor, değişen ne var? Şehir genelinde yüzlerce sefer iptali yaşanıyor. Sadece trafik kaynaklı olanlarına bir şey diyemem.
conecto körüklülere hala mercedes bakıyor diye biliyorum. yandaş mandaş kadir topbaşa zamanında karşı çıksaydınız neden özelleştiriyorsunuz bakım onarımı diyeNe alakası var şimdi bunun, kendi öz kaynakları bakımlara yetmiyor mu? Mercedes'e yetersiz deyip kendi yandaşlarına verdikleri için araçlar sürekli bozuluyor.
DMO denen bir şey var, onlar aracılığıyla gayet de alınabilir.Halen Mercedes otobüs alalım mevzusu dönüyor. Önce bozulan ekonomiyi mi düzeltsek ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.