Söz veremem fakat olabilir. 35 KocaMustafaPaşa hattındaymış orası biraz ters bana ve araç 2012 Model Temsa gözüküyor yanlış kaydedilmediyse emin misin bu kod olduğuna@Rick Grimes B-1519'un fotoğrafını çekebilir misiniz acaba
Söz veremem fakat olabilir. 35 KocaMustafaPaşa hattındaymış orası biraz ters bana ve araç 2012 Model Temsa gözüküyor yanlış kaydedilmediyse emin misin bu kod olduğuna@Rick Grimes B-1519'un fotoğrafını çekebilir misiniz acaba
Umarım aldığına pişman olur arızaları cekecek yoksa aracın devamlıBirkaç güne arıza vermeye başlayınca pişman olabilir
Hangi hattasın şuan?
Yok hocam o kadar değil. Mal sahibi kazasız belasız hayırlı bir şekilde istediği kadar kullanır umarımUmarım aldığına pişman olur arızaları cekecek yoksa aracın devamlı
Biliyorum hocam'da Hayırlı olsun kazasız belasız ama yeni model varken eski nedirYok hocam o kadar değil. Mal sahibi kazasız belasız hayırlı bir şekilde istediği kadar kullanır umarım
Fotoğrafı 1 saat önce abim atmıştı. O çekti 89F veya 76O'dur tahminimceHangi hattasın şuan?
Para durumunu bilemeyiz. Belki de en iyi seçenek buydu. Herkesin 0 km araç almaya durumu yetmiyor maalesefBiliyorum hocam'da Hayırlı olsun kazasız belasız ama yeni model varken eski nedir
89F olabilirFotoğrafı 1 saat önce abim atmıştı. O çekti 89F veya 76O'dur tahminimce
Doğru mesela 20 tane BMC 1 temsa değişmek kaç liraya patlar düşün yaniPara durumunu bilemeyiz. Belki de en iyi seçenek buydu. Herkesin 0 km araç almaya durumu yetmiyor maalesef
Bence de alırlardı. Fazla seçenek yok zaten,Otokar var ,Akia var.. Akia metrobüs alan belediyeye solo Akia da geliyor ayrıca.Akia ülkemize geldiğinde belediye başkanlığı başka bir partideydi. Yıllarca metrobüs için ürettikleri 25 metrelik aracı satmak istediler ama o yönetim döneminde metrobüse 2015 den sonra hiç araç alınmadı. Alınsaydı muhtemelen onlar da Akia alırdı.
Akia üretilirken Kent XL yoktu diye hatırlıyorumBence de alırlardı. Fazla seçenek yok zaten,Otokar var ,Akia var.. Akia metrobüs alan belediyeye solo Akia da geliyor ayrıca.
2019-2020 'de yeni çıkmıştı sankiAkia üretilirken Kent XL yoktu diye hatırlıyorum
O civarlarda hazırdı o zaman2019-2020 'de yeni çıkmıştı sanki
Bence güzel bir uygulama çocukların sırtından geçinebiliyoruz vir günlüğüneHer sene okulların ilk günü bedava yapıyorlar. Bence gereksiz ama neyse
Sonuçta öğrenciler 1 gün okula gitmiyorlar. Yılın geri kalan her günü gidecekler. 1 gün gitseler neyse. Zaten okulun ilk günü okula giden öğrenci sayısı azdı benim yıllarda şuan nasıldır bilmiyorum ama. Daha çok zaten yoğunluğun olduğu yere birde ücretsizciler için ekstra yoğunluk yaratan hareketHer sene okulların ilk günü bedava yapıyorlar. Bence gereksiz ama neyse
Veliler özel araçlarıyla çocuğu okula bırakmasın diye yapılıyordur amaHer sene okulların ilk günü bedava yapıyorlar. Bence gereksiz ama neyse
Bence sadece öğrencilere pazartesileri bedava yapabilirlerSonuçta öğrenciler 1 gün okula gitmiyorlar. Yılın geri kalan her günü gidecekler. 1 gün gitseler neyse. Zaten okulun ilk günü okula giden öğrenci sayısı azdı benim yıllarda şuan nasıldır bilmiyorum ama. Daha çok zaten yoğunluğun olduğu yere birde ücretsizciler için ekstra yoğunluk yaratan hareket
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.