Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

IMG_7148.jpeg
İsranbul Park için Anadolu garajından araç tahsis edilmiş?

Citaro iyi hoş da yabancılara otokarlarımızı gösterseydik biz yaptık deseydik Kurtköy Garajıyla SGH birbirlerine çok yakınlar

Eğer metrobüs silivriye uzatılırsa zaten nüfus artar trafik olur en iyisi deniz ulaşımı banliyö treni gelmeli zaten gelecek deniliyor bakan zaten edirne istanbul ( kapıkule - halkalı - ıspartakule )arası zaten tamamı bitince herhalde marmarayın devamı olacak

Açıklaması : Halkalı'dan sonrası için banliyö hattı gibi çalışacak"
Bakan Uraloğlu, Halkalı-Ispartakule hattının aynı zamanda Marmaray'ın devamı olarak Halkalı'dan sonrası için bir banliyö hattı gibi çalışacağını belirterek, şu bilgileri verdi:

"Açtığımız tünellerle Halkalı'dan Ispartakule'ye ulaşarak Ispartakule ile hinterlandındaki Esenyurt ilçesi ve Bahçeşehir semtindeki vatandaşlarımız İstanbul'un raylı sistem ağına kavuşacak. Böylece, özellikle işe gidiş ve işten çıkış saatlerinde bu bölgedeki 3,1 milyon vatandaşımız Marmaray üzerinden Gebze'ye kadar bütün istasyonlardan İstanbul'un neredeyse her yerine ulaşabilecek. Yapım çalışmaları süren Halkalı-İstanbul Havalimanı hattımızın tamamlanmasıyla da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı ringiyle Halkalı ile Gayrettepe istasyonları arasında yolcularımız seyahatlerini 57 dakikada tamamlayabilecek."

Aynı mesajım neden iki kez silindi.

Yusuf atay yalnız değildir dememin nesinden rahatsız olundu.

Bende farkındayım yusuf atay çoğu zaman kopyala yapıştır haber paylaşıyor. Ama sonuç olarak gözlemlediğim kadarıyla kendi halinde biri.

İstiyorum ki huzur içerisinde etkileşim olsun gerginliğe yer olmasın. Baktım yusuf kendini bile savunmamış bari dedim ben savunuyum. Yani yusufu değil adaleti aslında.

O zaman yusuf ve beni atın siteden madem ki mesajlar siliniyor. Küfür yok hakaret yok. Oto sansür kadar kötü birşey var mı ya. Yazıyoruz tek tıkla siliniyor ve hesap verme yok. Ben olmasam diğerleri olmasa siteye kimse de girmez reklam da alamazsınız.

Otobüsle alakası olup olmasının önemi yok. Başlık içindeki konuyla alakalı sonuçta.

Ayrıca buna bi son verilmeli tamam mı sıkıldım bu oto sansürden. Yada istifa etmelisin. Moderatör oldun onlarca başlıktan yüzlerce binlerce mesajı saçma sapan sebeplerden dolayı sildin. İstemiyorum senin moderatör olmanı.

Sana mı kalmış ya konuyla alakası var yada yok sana mı kalmış. O başlığa uygun görmüşüm yazıyorum. Sonuçta başlık içinde geçen konuya cevap veriyorum. Başlıkta otobüs yazıyor diye sürekli içinde otobüs geçen cümle yazacak değiliz.

Şimdiye kadar ne kadar mesaj sildiysen umarım hepsi geri getirilebilir olsun dua ette. Yoksa senin verdiğin zararı kimse vermedi bu siteye. Herşeyi birbirine kattın karman çorman ettin.

Yok başlık birleştirmeler falan. Bize ne reklamlı öhodan. Biz sadece reklamlı iett başlığı görmek istiyoruz.
Benim hakkında mı konuşuyorsunuz yoksa reklamlı iett derken bence durumlara dikkat etsen iyi olur

Genelde garajda boş yatan araçlar Citaro'lar olduğundan tahsis etmişlerdir... Otokar'lar çalışıyor.
Kamu kurumunda tamamen mantık işler, Citaro güzel araç verelim, Otokar güzel araç kesin beğenirler diye düşünmüyorlardır bence

Son düzenleme:
Benim hakkında mı konuşuyorsunuz yoksa reklamlı iett derken bence durumlara dikkat etsen iyi olur
O nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.

Reklamlı iett ile reklamlı öho birleştirilmesi hataydı. Iettnin şerefini iki paralık etmeye kimsenin hakkı yok.

Reklamlı öho diye bi başlık bile yoktu önceden.

O nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.

Reklamlı iett ile reklamlı öho birleştirilmesi hataydı. Iettnin şerefini iki paralık etmeye kimsenin hakkı yok.

Reklamlı öho diye bi başlık bile yoktu önceden.
iettnin şerefi patlattı be reis. irfan demet bile iettnin namusunu bu kadar düşünmüyordur

Geri
Üst Alt