Citaro’da yangın söndürme sistemi var diye biliyorum. İETT bünyesindeki bütün otobüslerde varHiç olmazsa citaroların arkasına devasa ızgara aç.
Veya otomatik yangın söndürme sistemi entegre et.
Citaro’da yangın söndürme sistemi var diye biliyorum. İETT bünyesindeki bütün otobüslerde varHiç olmazsa citaroların arkasına devasa ızgara aç.
Veya otomatik yangın söndürme sistemi entegre et.
Haklılar. ÖHO'ya gelince 15 yaş sınırı koy kendilerine yok. Citarolar çoktan hibe veya hurda olması gerekirken elde araç yok diye ite ite zorla çalışıyorlar. İlk alımda Citarolar gidici olurBazı mal sahipleri iett ye neden 20 yıllık araç çalıştırıyorsunuz diye eleştiride bulunuyorlar.
Aynen öyle.Haklılar. ÖHO'ya gelince 15 yaş sınırı var. Citarolar çoktan hibe veya hurda olması gerekirken elde araç yok diye ite ite zorla çalışıyorlar. İlk alımda Citarolar gidici olur
Valla haber kanalları direkt suçu iett'ye atıyor kimse plakaya bakmıyor ibb'ye ve iett'ye eksi yazıyor...Açıklamaya gerek yok. Siyah plakaysa İETT'ye ait beyaz plakaysa ÖHO'ya. Kapıkodları ve markadan da çok kolay ayırt ediliyor fakat hiç bilmeyen bu şekilde ayırt edebilir
Sesimi duyurmak için ne yapmalı mıyım?Bazı mal sahipleri iett ye neden 20 yıllık araç çalıştırıyorsunuz diye eleştiride bulunuyorlar.
Sarıya boyanmaya hep bu yüzden karşıydım. Kendi imajlarını kendileri yok ediyor. İBB'nin aldığı en kötü karardı.bir de gidip hepsini sarı renge boyadılar hepsi aynı duruyo. al başına belayı![]()
ÖHO'ları sarı yaptıklarında bu bela başladıValla haber kanalları direkt suçu iett'ye atıyor kimse plakaya bakmıyor ibb'ye ve iett'ye eksi yazıyor...
bir de gidip hepsini sarı renge boyadılar hepsi aynı duruyo. al başına belayı![]()
Böyle bir şey olursa itfaiye bile söndüremez araçları. Körüklü Citaroya binip körüğe doğru yürüdükçe burnunuza küf ve eskilik kokusu geliyor. Sanki yıl 2025 değilde 1990'larda ulaşımdayız. Bu araçların çalışması halka büyük ihanettir.30 yaşına da gelse çalışsın citarolar.
Yok hala çalışıyor körüklü olanlarEn son Avrupa'ya gittiğimde eski Citaro'ları görmemiştim. Sanırım filodan çıkarmışlar.
Metrobüste yıpranmalarına rağmen daha iyiler ama onlarda parça değişimi olmuştu o yüzden olabilirCapacity'ler daha iyi durumda sanki Citaro'lardan
Bizzat Mercedes'den servis gelip bakıyor çünküCapacity'ler daha iyi durumda sanki Citaro'lardan
En sonunda ekrem kabul etti dedi ki bu otobüslerin sarı olma kararını ben aldım. Öhoyla iettyi aynı kefeye mi koyuyorsunuz olayları çarpıtıyor musunuz ben kabul ediyorum dedi öho bile olsa sorumluluk bende dedi. Aynen böyle dedi.Valla haber kanalları direkt suçu iett'ye atıyor kimse plakaya bakmıyor ibb'ye ve iett'ye eksi yazıyor...
bir de gidip hepsini sarı renge boyadılar hepsi aynı duruyo. al başına belayı![]()
Burada 43 yazan yerdekiler hariç (içinde 2 tanesi çalışıyor 41 aslında) hepsi çalışıyorYok hala çalışıyor körüklü olanlar
Bakım onarım iyileştirme, gerekirse kapsamlı revizyon.Böyle bir şey olursa itfaiye bile söndüremez araçları. Körüklü Citaroya binip körüğe doğru yürüdükçe burnunuza küf ve eskilik kokusu geliyor. Sanki yıl 2025 değilde 1990'larda ulaşımdayız. Bu araçların çalışması halka büyük ihanettir.
Maliyete değmez bence ama şöyle yapılabilir: Elinde yedek araç olarak tutarsınBakım onarım iyileştirme, gerekirse kapsamlı revizyon.
Sonra ararız da bulamayız.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.