Onlar Ikarus ekolünün araçlarıO345'ler bana daha sağlam geliyor

Onlar Ikarus ekolünün araçlarıO345'ler bana daha sağlam geliyor
Bunlarda teknolojiye kurban gittiler. Sanırım yarı alçak tabanlıydı. İETT'de engelli vatandaşlarımız için alçak tabanlı zorunlu olma uygulaması varO345'ler bana daha sağlam geliyor
Hocam haklısınız zıplaması bile sıkıntıYaşı gelen her araç gidiyor. Normali de bu zaten. İnsanlarda böyle yaşı geldikçe gidiyorlar ve arkasından özlüyoruz. Halk olarak yeni model araçları hak ediyoruz. Konforlu yolculuklar lazım. CNG'li Temsalarda ve Citaro G'lerde küçük kasiste zıplaya zıplaya gitmek konforsuz
İstanbul gibi trafiği bol bir şehirde uzun otobüs hatları lazım ama mantıklı değil.Otobüs hatları kısaltılmamalı. 2024'ten bu yana kapatılan tüm hatlar geri açılmalı.
Herkesi raylı sistemlere yönlendirip ne olmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. İnsanlar çok şikayetçi adeta hindistana dönmüş raylı sistemler herkes akın etmiş çünkü alternatifler ortadan kaldırılmış.
İstanbul'u otobüse boğmanız lazım özellikle de körüklü otobüse.
Ankara'daki İzmir'deki otobüs görüntülerini hayranlıkla izliyorum. Ama İzmir'e ayrı parantez açmak gerekiyor. İzmir masum değil. Alibeyköy ve Anadolu Yakasındaki aktarma merkezi belasını başımıza İzmir sarmıştır.
Size katılıyorum .İnsanlar eskiyor, otobüslerin de eskimesi normal.Yaşı gelen her araç gidiyor. Normali de bu zaten. İnsanlarda böyle yaşı geldikçe gidiyorlar ve arkasından özlüyoruz. Halk olarak yeni model araçları hak ediyoruz. Konforlu yolculuklar lazım. CNG'li Temsalarda ve Citaro G'lerde küçük kasiste zıplaya zıplaya gitmek konforsuz
Yani ölüm diye bir gerçek var. Her canlı ölümü tadacaktır. Araçlar da canlı olmadıkları için onların ölümü hurdalıktır. Bu gerçekle yaşamayı öğrenince anlıyorsunuz hayatın ve sevdiklerinizin değeriniSize katılıyorum .İnsanlar eskiyor, otobüslerin de eskimesi normal.
Marmaray bağımlısı haklı . 36A’nın artmasının hiçbir nedeni yok . Dünyanın en gereksiz hattı . Aynı yolun üzerinden daha sık seferi olan 36V geçiyor zaten .Geçen marmaray bağımlısı diyor ki. 36A'da sefer artışına gitmişler. Bu nasıl olur diyor. Normal hatların kapatılmasına çanak tut marmaray bağımlısı. Sonrada de ki acaba gazili bi İETT yetkilisi mi kullanmış olmalı ki de. Normal hatlara değer verilmesi için İETT yetkilisinin mi binmesi gerekiyor bunu sorgulamamız lazım. Heryerde kapatılan hatlar gazide de kapatılmadı mı marmaray bağımlısı.
.
Karalamak isteyen her türlü bir yolunu bulurValla haber kanalları direkt suçu iett'ye atıyor kimse plakaya bakmıyor ibb'ye ve iett'ye eksi yazıyor...
bir de gidip hepsini sarı renge boyadılar hepsi aynı duruyo. al başına belayı![]()
İnanın ben de sizin kadar üzülüyorum fakat dile kolay 18-19 seneyi devirdiler ve halen ara sıra sorun da çıkarsalar gidiyorlar.Yani var ya öyle yazılar yazdınız ki insan üzülüyor endişelenmeye başlıyor. Citarolar giderse ben üzülürüm. Solo olanlarına neredeyse hiç binemedim bile
Avrupa yakasına solo citaro gönderirler mi, umudum kalmadı. Garaj transferi olur mu ki.
Güncelleme 1 - Yeni otobüs bende isterim. Hem yeni otobüs alınsın hemde citarolar çalışmaya devam etsin 30+ yaşına kadar.
Güncelleme 2 - Depar hatlar halka hakarettir. Varlığı yokluğu bir hattır sonuçta bunlar. Ayrıca uzun hatlar gereklidir, mantıklıdır. Uzundan kastım hem normal, hemde uzun.
Siz hele bizim Conecto K'ları görünHocam haklısınız zıplaması bile sıkıntı
Sahi İstanbul'da Conecto K'lar sadrce methbüslerde mi aktif?Siz hele bizim Conecto K'ları görün
Bir kasise 60'la girseniz lego gibi ikiye bölünür araç
Hayır 2012 modeller şehir içi, 2015 modeller metrobüsSahi İstanbul'da Conecto K'lar sadrce methbüslerde mi aktif?
Bence değil direk objektif bir gerçek. 90’lar araçları hala yollardalar sorun çıkarmadan. 80’ler de öyle fakat onlar güvenlik konusunda daha sıkıntılıMilenyumdan önce üretilen çoğu araç çok sağlam bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.