Yok bir tane garaj var otoban kenarında bir sürü temsanın midibüsün olduğu oraya gidiyorlardı gsliba bir tanedi rampadan çıkıp onun yönüne dömmüştü çümküOrası BMC FSM Demirbaş bayisi.
Yok bir tane garaj var otoban kenarında bir sürü temsanın midibüsün olduğu oraya gidiyorlardı gsliba bir tanedi rampadan çıkıp onun yönüne dömmüştü çümküOrası BMC FSM Demirbaş bayisi.
Otokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.M*rcedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.
BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
tr pazarında rekabet var bence. tek sorun ekonomik kriz herkesin içinden geçtiği için tek alınabilecek marka bmcOtokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.
Diğer konular başlığında yeni başlık açarak konuşabilirsinizAy tutulmasını nerede konuşabiliriz @Rick Grimes
Solo Otobüs için D24 yaş ve üstünü alıyorlar Birde D yada E olması lazım
Kodu M4695
Körüklü Conecto'nun şoförü,bir taksiye defalarca arkadan vurmuş
@Rick Grimes En sağdaki Conecto 2025 olacak gördüğün gibiEn soldan en sağa doğru:
B-190 -> 2015 Model Mercedes-Benz Conecto - 97
A-1505 -> 2019 Model Otokar Kent LF - 97GE
A-1706 -> 2012 Model Mercedes-Benz Conecto - 97GE
A-1752 -> 2025 Model Otokar Kent LF - 97M
A-1034 -> 2017 Model Akia Ultra LF12 - MK42
A-1711 -> 2017 Model BMC Procity - 97GE
A-1504 -> 2014 Model Temsa Avenue LF - 97M
Ekli dosyayı görüntüle 80867
07.09.2025 17:15 - 15 Temmuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi
Valla rahat araçlar aslında bakarsan 98AB'de A-1502 varBu Yeni Conecto'lara benim de içim çok ısınmamıştı @marmaray bağımlısı gibi ama geçen A-1502'ye bindim bana güzel konforlu geldi çünkü uzun zaman sonra bindim bu araçlara.Artık sevmeye başladım.
98AB,73B,HT1 bölgesindeymiş 73B'de binmiştimValla rahat araçlar aslında bakarsan 98AB'de A-1502 var
Yeni araç alıp Anadolu'ya gidecekse eğer daha da yatsınC-1752 yatan TCV'den 2 gün önce sinyal alınmış
Muhtemelen bir daha İETT yüzü görmeyecektir de bu körüklü şöförlerin yerine pek rahat konulamıyor diye biliyorum, metrobüsün sıkıntılarından biriydi
Körüklü Conecto'nun şoförü,bir taksiye defalarca arkadan vurmuş
Bu A-1528 şoförü nasıl düşünmüş böyle ya 2025 procity TR veya İsuzu alaydıA-1528 2012 model Otokar Kent 290LF olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir
Birkaç güne arıza vermeye başlayınca pişman olabilirBu A-1528 şoförü nasıl düşünmüş böyle ya 2025 procity TR veya İsuzu alaydı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.