Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İstanbul daki otobüs satış bayiler yakalar

Avrupa yakası : mercedes benz hoşdere fabrikası ( fabrika olduğu için yeni mercedes almak için mal sahipleri rahat alabilirler ),Atalay otokar ( aynı mercedes fabrikasında olduğu gibi ),ısuzu örnek oto ( aynı mercedeste olduğu gibi
Anadolu yakası : bmc-karsan-temsa fsm demirbaş ( yine aynı mercedeste olduğu gibi ) onun dışında anadolu yakasında neler var diye yazın

M*rcedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.

BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
Otokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.

Otokar rüyamda bile performans kalite olamaz 2024 model araç nasıl sıkıntılı olabilir arkadaşım İstanbuldan yazdı kendisi sever toplu taşımayı anlarda bana aşırı şey diyorsunuz da İstanbuldakiler bile kronik bazıları olmaz böyle. Bi zahmet adam gibi araç üret kalite olarak Avrupaya citaro gibi araç yapıyorlar al Bakalım.Umarım tr pazarına yeni markalar girer de rekabet artar yoksa düzelmeyecek çünkü.
tr pazarında rekabet var bence. tek sorun ekonomik kriz herkesin içinden geçtiği için tek alınabilecek marka bmc

Bostancı dan Bakırköy'e deniz otobüsü yok galiba eskiden vardı . Gezmeye giderken sık sık kullanırdım.Neden kaldırdılar acaba Marmaray var diye mi ? Üzücü .

Körüklü Conecto'nun şoförü,bir taksiye defalarca arkadan vurmuş
Muhtemelen bir daha İETT yüzü görmeyecektir de bu körüklü şöförlerin yerine pek rahat konulamıyor diye biliyorum, metrobüsün sıkıntılarından biriydi

Akia ülkemize geldiğinde belediye başkanlığı başka bir partideydi. Yıllarca metrobüs için ürettikleri 25 metrelik aracı satmak istediler ama o yönetim döneminde metrobüse 2015 den sonra hiç araç alınmadı. Alınsaydı muhtemelen onlar da Akia alırdı.
Bence de alırlardı. Fazla seçenek yok zaten,Otokar var ,Akia var.. Akia metrobüs alan belediyeye solo Akia da geliyor ayrıca.

Konu sahibi
Her sene okulların ilk günü bedava yapıyorlar. Bence gereksiz ama neyse
Sonuçta öğrenciler 1 gün okula gitmiyorlar. Yılın geri kalan her günü gidecekler. 1 gün gitseler neyse. Zaten okulun ilk günü okula giden öğrenci sayısı azdı benim yıllarda şuan nasıldır bilmiyorum ama. Daha çok zaten yoğunluğun olduğu yere birde ücretsizciler için ekstra yoğunluk yaratan hareket

Geri
Üst Alt